Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Joyetech tanke

I denne kategori har vi samlet tankene (også kendt som clearomizers eller mizers) fra Joyetech

Da EU indførte nye retningslinjer for e cigaretter (især for tanke) med TPD lovgivningen var Joyetech allerede klar med de første produkter der kunne godkendes. Derfor ser vi også at Joyetech har et udvalg der opfylder behov for både nybegynderen såvel som den mere rutinerede damper. Uanset hvilken af de nedenstående modeller du vælger, er du sikker på at få en tank der fungerer optimalt og lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav.

Alle tankene er udstyret med AFC (Air Flow Control), så du selv kan justere sugemodstanden og dampkoncentration så de matcher dine personlige præferencer.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Pris
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  JOYETECH EGO POD CARTRIDGE 1.2 OHM 2ml (5 pack)

  JOYETECH EGO POD CARTRIDGE 1.2 OHM 2ml (5 pack)

  109 kr.
  109
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Pod til Joyetech Ego Pod Kit
  1,2Ω coils
  2ml væskekapacitet

  Find din næste Joyetech tank her

  Er det tid til at opgradere din nuværende e-cigaret, eller er du ved at bygge Frankensteins e-cigaret fra bunden? Så er det værd at give Joyetech tanke et ekstra kig.

  Her får du nemlig mulighed for at sammensætte din e-cigaret, som du har lyst til. Joyetech er stadig blandt de førende på damp-markedet, og det har de været i et godt stykke tid. Som brand har Joyetech altså rigeligt med erfaring i branchen.

  Alle tanke fra Joyetech er:

  • Godkendt efter EU’s strenge regler og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. Det betyder, at du kan være sikker på, at alt lever op til høje standarder – og sikkerheden i en Joyetech tank er helt i top.
  • Udstyret med AFC, hvilket er en forkortelse for Air Control Flow. Det betyder egentlig bare, at du selv kan justere sugemodstanden og dermed dampkoncentrationen, så du kan dampe, som det passer dig.
  • Ifølge brandet selv designet med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og godt design. Du kan næsten kende en Joyetech tank, når du ser den – designet er enkelt og simpelt, og clearomizers fra Joyetech fås i et hav af farver.

  Bestil din Joyetech tank, du mangler – vi sørger for hurtig levering

  Her på siden har vi samlet alle Joyetech tanke, så du kan finde lige præcis den, du leder efter. Du kan altid justere din søgning oppe i søgebaren, så du kun får relevante resultater. Ellers klikker du dig simpelthen bare ind på det enkelte produkt, hvor du kan læse mere om egenskaber og hvilke modeller, Joyetech tanken er kompatibel med.

  Når du har fundet den Joyetech tank, du mangler, skal vi nok sørge for hurtig forsendelse, så du kan være dampende inden længe.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...