Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

TESLACIGS MODS

 

Teslacigs er et Mod-mærke, der fokuserer på høj kvalitet, avancerede Mods og innovativt design. Deres udvikling og kvalitetskontrol gør, at deres Mods er både sikre og slidstærke.

 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Teslacigs er designet til at kunne holde

Er der én ting, der kendetegner Teslacigs er det, at de laver e-cigaretter og produkter, der holder til slid. Deres mods er slidstærke, og det betyder, at du får et produkt, der sagtens kan holde til det slid, du udsætter den for dagligt.

Teslacigs har mange modeller -- Fx har de et Teslacig mod med touch-skærm. Derudover er de fleste Teslacigs udstyret med temperaturkontrol, så du kan styre outputtet og dermed din damp-oplevelse.

Små mods fra Teslacigs

Teslacigs har flere små modeller af e-cigaretter og mods. Tesla WYE er fx i en enormt beskeden størrelse, men dens egenskaber varierer ikke meget fra de større modeller.

Teslacigs er desuden designet med omtanke på ergonomi og holdbarhed.

Teslacigs er håndværkerversionen af e-cigaretter og mods, og her får du altså et produkt, der er bygget til at kunne holde.

Bestil din Teslacig i dag – få hurtig levering

Er det tid til at investere i nyt e-cigaret grej? Så kan du starte med at se nærmere på Teslacigs og deres produkter. Vi har samlet alle Teslacig mods til dig her på siden, så du får overblikket over alle deres produkter.

Når du har fundet den rette, klikker ud den bare hjem – så sørger vi for, at den lander hos dig, før du ved det.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...