Bland din egen nikotinstyrke

Efter alle de nye reguleringer på det danske e cigaret marked, er der en masse væsker du måske ikke kan få i din yndlings nikotinstyrke længere. Det er der heldigvis måder at ændre på. Langt de fleste styrker kan du nemlig fint blande dig frem til. Det er på ingen måde svært, det er stort set ligesom at blande saftevand.

Herunder kan du se hvordan du gør.For mærker der kommer i nikotinfri, 9 mg og 18 mg.
F.eks. FlavourArt

3 mg
2 stk uden nikotin (0 mg)
1 stk 9 mg

Bland alle tre, og du får et resultat i 3 mg.

6 mg
2 stk i 9 mg
1 stk uden nikotin (0 mg)

Bland alle tre, og du ender med 6 mg væske.

12 mg
2 stk i 18 mg,
1 stk uden nikotin 0 mg)

Bland de tre, og din væske er nu 12 mg.For mærker der kommer i nikotinfri, 6 mg og 12 mg (evt. 18 mg)
Fx. True Vapor og Sundbygaard

3 mg
1 stk uden nikotin (0 mg)
1 stk 6 mg

Bland flaskerne, og resultatet er 3 mg.

9 mg
1 stk uden nikotin (0 mg)
1 stk 18 mg

Bland de to flasker, og du får en væske på 9 mg.


Du kan gøre det nemt for dig selv ved at købe en 30 ml blandingsflaske, så kan det hele være i en flaske. Du kan også gange 'opskrifterne' op og blande mere væske af gangen, vi har også en 50 ml flaske til større blandinger.

Se 10, 30 og 50 ml blandingsflasker her. 


Husk at ryste godt hver gang du blander, så nikotinen er jævnt delt ud i væsken.

 


 

Mere info om TPD

Hvorfor er det ikke muligt at vælge de færdigblandede væsker i alle nikotinstyrker - og hvorfor kan jeg ikke finde den samme smag i Danmark som jeg kan i andre EU lande? TPD (Tobacco Products Directive) lovgivningen er en fælles lovgivning for hele Europa, men godkendelse og registrering foregår individuelt i hvert land.

Det betyder at selvom en e juice er TPD godkendt, og dermed opfylder kravende, er det ikke ensbetydende med at den må sælges i alle EU lande. Hver eneste e juice variant skal anmeldes og registreres i det land den sælges i.

I forbindelse med denne godkendelse skal der betales en registreringsafgift som fastsættes af det enkelte land. Desværre er de forskellige lande i Europa ikke enige om afgiftens størrelse, hvilket gør det mere eller mindre attraktivt for producenterne at registrere deres væsker i forskellige lande. 

Spredningen på registreringsafgiften i de forskellige europæsiske lande strækker sig fra 44,85€ (ca 334 kr) i Holland til 36.900 kr i Danmark. Denne afgift skal betales for hver enkelt smags- og nikotinvariant. Det betyder at det i Danmark koster ca 110 gange så meget at registrere en væske sammenlignet med Holland. Desværre slutter det ikke her. Når væsken er registreret er der hvert år en vedligeholdelses afgift for hver variant der, i Danmark, beløber sig på ca halvdelen af registreringsafgiften.

Fortvivl ikke

De meget høje afgifter i Danmark gør at en del nikotinstyrker og desværre også smagsvarianter er udgået. Heldigvis kan vi stadig, på trods af de høje afgifter, tilbyde en bred vifte af forskellige mærker, smagsvarianter og nikotinstyrker - og der kommer hele tiden flere til. Se hele vores udvalg af e juice her

Ovenstående guide er lavet til at hjælpe dig med selv at blande dine e-juice i præcis de forhold du ønkser for både nikotinstyrke og smag. Med et stort udvalg af aromaer kan du let lære at blande din helt egen e-juice. Husk det er nødvendigt at blande aroma’en med base før den kan dampes.

Hvis du har spørgsmål til specielle blandingsforhold der ikke er nævnt i den korte guide er du meget velkkommen til at kontakte vores kundeservice.