Én ting er at finde den bedste e-cigaret, men store dele af dampoplevelsen ligger i e-væsken, og derfor handler det i langt højere grad om at finde den bedste e-væske. Det kan du få hjælp til her!

E-væske er naturligvis en smagssag; nogle foretrækker væske med smag af tobak, der lader tankerne vandre til de kvittede tobakscigaretter, mens andre godt kan lide sure eller søde smage. E-væske er en hel videnskab i sig selv, og de rigtig nørdede dampere bruger oceaner af tid i hjemmelaboratoriet for at fremstille den helt perfekte e-væske, der lever op til lige præcis deres smagspræferencer og ønskede dampmængde. De fleste tager dog den noget lettere løsning og køber nogle færdigblandede e-væsker, baser eller aromaer.

Herunder har vi samlet vores 5 bud på markedets bedste e-væsker, Shake N Vape og aromaer. Det er vores ekspert (butiksansvarlig i butikken i København), der nøje har udvalgt storhitterne på markedet. Derudover giver han sit bud på sjove og specielle smage, du bare må prøve – dem har vi kategoriseret som værende ”nævneværdige”.

➡️ Se top 5 bedste e-væsker

➡️ Se top 5 bedste Shake N Vape

➡️ Se top 5 bedste aromaer

Top 5 færdigblandet e-væske

/

True Vapor Danish Tobacco
Foretrækker du den tobakssmag, du kender fra tobakscigaretterne, skal du vælge denne e-væske fra True Vapor. Her får du en god og fyldig damp mixet med en autentisk tobakssmag. E-væsken Danish Tobacco er den e-væske, der kommer tættest på en rygeoplevelse, og det skyldes, at der er brugt ekstrakt fra tobaksblade.

Sundbygaard Hvid Lakrids
Lakrids er en smag, der passer rigtig godt til dét at dampe. Vi kender smagen fra pastiller og tyggegummi, og den gør sig bestemt ikke dårligere som e-væske. Du får her en frisk smag, hvor der, foruden hvid lakrids, er undertoner af salmiak, salt og anis.

Liqua Shisha Mix
Æbletobak kendes især fra vandpibetobak, men smagen gør sig nu ikke dårligere som e-væske. Her får du en frisk og god blanding af syrlige grønne og søde røde æbler med undertoner af anis og Virginia tobak. Blandingsforholdet giver en kraftig smag og en god mængde damp.

Sundbygaard Granatæble
Frugtsmag har generelt vundet ind, men skal man kunne holde ud at dampe frugt en hel dag, må det ikke være for sødt. Smagen Granatæble fra Sundbygaard er både forfriskende og med en god og autentisk smag af granatæble. Blandingsforholdet sikrer en fyldig damp og en gennemtrængende smag – på den gode måde.

Sundbygaard Twist
Lemonadeis er et hit i alle aldre. Forkærligheden for den lidt syrlige sodavandsis forsvinder ikke med alderen, og smagen gør sig virkelig godt i e-væske. Nyd smagen af den snurretopformede Twist is på lune sommerdage og drøm dig tilbage til barndommen.

Nævneværdig e-væske: True Vapor Ginger Secret
Må det gerne være en smule anderledes og opfriskende, er True Vapor Ginger Secret værd at give et skud. Her får du smag af ingefær, citrus og mint – og den blanding kan altså virkelig noget. Et højt indhold af VG sikrer desuden en meget fyldig damp. Ginger Secret er nikotinfri, og er derfor egnet til dem, som bare vil nyde en velsmagende og god damp.

 

Top 5 Shake N Vape

Fcukin' Flava Grapple e væske

Fcukin' Flava X Grapple
Kombinationen af en vindrues sødme og et æbles syrlighed giver tilsammen Grapple – en ny og innovativ smag fra Fcukin’ Flava, som bare må prøves. Væsken købes som blanding af 50 VG og 50 PG og kan fås med og uden booster.

Fcukin' Flava Philipine Mango
Er du vild med mango? Så er denne smag lige noget for dig! Den tilsatte cooling effekt giver desuden et friskt pust, der sørger for, at væsken ikke bliver for sød. Blandingsforholdet er 50 VG og 50 PG, og væsken kan købes med og uden booster.

Pro Vape Icons Bob Vaperly
En anden variant af mango-smagen er denne fra Icons Bob Vaperly, som er en lækker kombination af mangoens sødme og syrligheden fra citrus. Blandingsforholdet er her 70 VG og 30 PG, hvilket sikrer en god mængde damp, og væsken kan købes med og uden booster.

SÖD Vanilla Boy
Må det gerne være ultrasødt og lede tankerne hen på kage, så skal du have fat i den søde og velsmagende Vanilla Boy fra SÖD. For de fleste vil den ikke være hverdagskost, men den kan bruges til ekstra forkælelse. Blandingsforholdet er 70 VG og 30 PG, hvilket giver en god og fyldig damp, og væsken kan købes med og uden booster.

Nasty Juice Hippie Trail
Med Nasty Juice Hippie Tail får du en forrygende frisk citrussmag, der er perfekt til hverdagens dampning. Udover den lækreste smag af citrus og lime, får du også et skud ekstra c-vitamin med i pakken. Blandingsforholdet er 70 VG og 30 PG for en god og fyldig dampoplevelse, og væsken kan fås både med og uden booster.

Nævneværdig Shake N Vape: Vape Away Allday
Er du til en autentisk tobaksoplevelse, bør du prøve Vape Away Allday, som netop er produceret ud fra en række klassiske tobaksvarianter. Den skiller sig desuden ud ved både at være økologisk og uden tilsætningsstoffer. Blandingsforholdet er 60 VG og 40 PG, og væsken fås både med og uden booster.

 

Top 5 aroma

Coffee Mill aroma


Molinberry Apple Cider Mint
Lige så lækker som et friskt mint-tyggegummi og med en skøn smag af sød æblecider. Her er virkelig tale om en god og lækker aroma, som de fleste vil blive storforbrugere af ved at prøve den.

 • Indeholder 15 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Capella Vanilla Custard V2
Vaniljekagecreme – lyder det ikke sødt og lækkert? Smagen kan du dampe med denne skønne aroma fra Capella. Perfekt til fødselsdagen eller en anden festlig anledning – eller hvis du generelt bare har en sød tand.

 • Flasken indeholder 13 ml aroma
 • Blandes i forholdet 15% aroma til 85% base

Coffee Mill Roasted Caramel Latte
Slå to fluer med ét smæk i en travl hverdag; få stillet trangen til både nikotin og kaffe ved at vælge en aroma med smagen Caramel Latte. Aromaen smager skønt af kaffe ristet på mørke bønner, en lille smule mælk og en god sjat karamel – mums!

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 15% aroma til 85% base

Inawera Two Apples
Skøn og velsmagende aroma, der på naturligvis blander smagen af grønne, syrlige æbler med røde, søde æbler. En perfekt frisk smag til dagligdagens dampning.

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Perfumer's Apprentice Citrus Punch
Med denne aroma får du en frisk og naturlig smagsoplevelse, der leder tankerne hen på en varm sommerdag med citrus punch i skyggen.

 • Flasken indeholder 15 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Molinberry aroma

Nævneværdig aroma 1: Molinberry Chill Pink Lemonade
Lemonade er en sommerlig fornøjelse, som smager de fleste, og denne aroma er bestemt ingen undtagelse. Syrlig citron og hindbær med et pift af frisk lime – det smager fantastisk!

 • Flasken indeholder 15 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Nævneværdig aroma 2: Molinberry Shock 
Det er ikke for sjov, at denne aroma hedder ”Shock”, for det er lige, hvad den giver. Her får du smag og syrlighed for alle pengene, men det er både forfriskende og velsmagende. Først mødes du af søde jordbær blandet med frisk lime og skovbær, og langsomt overmandes dine smagsløg af anis og lakrids. 

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10% aroma til 90% base

Nævneværdig aroma 3: Inawera Menthol
Behøver det ikke at være så kompliceret, så vælg en smag med menthol. Denne fra Inawera er anbefalelsesværdig.

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base