E-væske er naturligvis en smagssag; nogle foretrækker væske med smag af tobak, der lader tankerne vandre til de kvittede tobakscigaretter, mens andre godt kan lide sure eller søde smage. E-væske er en hel videnskab i sig selv, og de rigtig nørdede dampere bruger oceaner af tid i hjemmelaboratoriet for at blande den helt perfekte e-væske, der lever op til lige præcis deres smagspræferencer og ønskede dampmængde. De fleste tager dog den noget lettere løsning og køber nogle færdigblandede e-væsker, baser eller aromaer.

Herunder har vi samlet et udvalg af e-væsker, Shake N Vapes og aromaer.

➡️ Se 5 udvalgte e-væsker

➡️ Se 5 udvalgte Shake N Vapes

➡️ Se 5 udvalgte aromaer

 Fem færdigblandede e-væsker

/

True Vapor Danish Tobacco
Her får du en fyldig damp mixet med en klassisk tobakssmag. E-væsken Blandingsforholdet i Danish Tobacco er 70PG/30VG og væsken kommer i en flaske med nål. Du kan vælge din Danish Tobacco i enten 0mg, 6mg, 12mg eller 18mg.

Sundbygaard Hvid Lakrids
Du kender smagen fra pastiller og tyggegummi. Du får her en frisk smag, hvor der, foruden hvid lakrids, er undertoner af salmiak, salt og anis. Blandingsforholdet er 50PG/50VG.

Liqua Shisha Mix
Æbletobak kendes især fra vandpibetobak. Her får du en frisk blanding af syrlige grønne og søde røde æbler med undertoner af anis og Virginia tobak. Blandingsforholdet på 50PG/50VG. giver en afbalanceret smag samt fyldig damp.

Sundbygaard Granatæble
Smagen Granatæble fra Sundbygaard er, som navnet da også antyder, en frisk og let syrlig smag af granatæble. Blandingsforholdet på 50PG/50VG giver en fyldig damp. Sundbygaard Granatæble fåes i enten 6, 12 eller 18mg samt hlet uden nikotin.

Sundbygaard Twist
Smagen af syrlig sodavandsis med citron og lime. Nyd smagen af den snurretopformede Twist is på lune sommerdage og drøm dig tilbage til barndommen.

Se også: True Vapor Ginger Secret
Her får du smag af ingefær, citrus og mint. Med et blandingsforhold på 70VG/30PG giver Ginger Secret fra danske True Vapor dig desuden en fyldig damp. Ginger Secret findes kun som nikotinfri, og kommer i en flaske med lang hældenål til at fylde på din tank.

 

Fem Shake N Vapes

Fcukin' Flava Grapple e væske

Fcukin' Flava Grapple
Kombinationen af en vindrues sødme og et æbles syrlighed giver tilsammen Grapple. Væsken købes som blanding af 50 VG og 50 PG og kan købes med eller uden nikotin boostere.

Fcukin' Flava Philipine Mango
Smagen af søde fillipinske mangoer. Den tilsatte cooling effekt giver desuden et friskt pust til din dampoplevelse. Væsken findes ligeledes i en Red Edition med mindre køleeffekt. Blandingsforholdet er 50 VG og 50 PG, og væsken kan købes med og uden booster.

True Vapor Copenhagen Helix
Frisk og let syrlig smag af Aloe Vera. Flasken kommer med 40ml væske og kan købes med eller uden nikotin booster. Blandingsforholdet i Helix fra True Vapor's Copenhagen-serie er på 60 VG og 40 PG, hvilket sikrer en passende mængde damp. 

SÖD Vanilla Boy
En dessertsmag med vanilje og kage. Det er hvad du får når du damper Vanilla Boy fra SÖD. Blandingsforholdet er 70 VG og 30 PG, hvilket giver en fyldig damp, og væsken kan købes med og uden nikotin booster.

Nasty Juice Hippie Trail
Med Nasty Juice Hippie Tail får du en frisk citrussmag bestående af citron og lime, der er designet til hverdagens dampning. Blandingsforholdet er 70 VG og 30 PG for en fyldig dampoplevelse, og væsken kan fåes både med og uden booster.

Se også: Vape Away Allday
Er du til en klassisk tobaksoplevelse, bør du prøve Vape Away Allday, som er produceret ud fra en række klassiske tobaksvarianter. Ligesom resten af væskerne fra Vape Away, så kommer Allday som One Shot Shake med 5ml væske, hvortil der skal tilsættes én nikotin booster. Blandingsforholdet er 60 VG og 40 PG, og væsken fås både med og uden booster.

 

Fem aromaer

Coffee Mill aroma


Molinberry Apple Cider Mint
Friskt mint-tyggegummi akkompagneret med smag af sød æblecider.

 • Indeholder 15 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Capella Vanilla Custard V2
Vaniljekagecreme. Smagen kan du dampe med denne aroma fra Capella.

 • Flasken indeholder 13 ml aroma
 • Blandes i forholdet 15% aroma til 85% base

Coffee Mill Roasted Caramel Latte
Denne aroma fra Coffee Mill smager af kaffe ristet på mørke bønner, en lille smule mælk og en sjat karamel. Flasken kommer i en indpakning, der er formet som en to-go kaffekop.

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 15% aroma til 85% base

Inawera Two Apples
Denne aroma blander smagen af grønne, syrlige æbler med røde, søde æbler. En frisk smag til dagligdagens dampning.

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Perfumer's Apprentice Citrus Punch
En forfriskende punch med syrlige citroner, søde appelsiner og friske limefrugter.

 • Flasken indeholder 15 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Molinberry aroma

Se også: Molinberry Chill Pink Lemonade
Lemonade er en sommerlig fornøjelse, og denne aroma er bestemt ingen undtagelse. Syrlig citron og søde hindbær med et pift af frisk lime.

 • Flasken indeholder 15 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base

Se også: Molinberry Shock 
En forfriskende smag med en masse syrlighed. Først mødes du af søde jordbær blandet med frisk lime og skovbær, inden du til sidst møder noter af anis og lakrids. 

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10% aroma til 90% base

Nævneværdig aroma 3: Inawera Menthol
Behøver det ikke at være så kompliceret, så vælg en smag med menthol.

 • Flasken indeholder 10 ml aroma
 • Blandes i forholdet 10-15% aroma til 85-90% base