• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E CIGARET OPLADERE

Det varierer lidt, hvordan de forskellige typer e-cigaretter skal oplades, men uanset type, har vi helt sikkert en oplader, der kan passe til netop dit behov og pengepung. Vi har samlet dem alle her i kategorien. Der er f.eks. små opladere til eGo-gevind med tilhørende adaptere samt specielle 5-og 10-pols opladere – og endda en lader til bilens cigarettænder. Vi har selvfølgelig også et godt udvalg af opladere til løse batterier, hvis du benytter et mod. Her er vi stærkt repræsenteret med lækre produkter fra topmærker som Efest og Nitecore. Spørg os, hvis du er i tvivl eller læs mere nederst på siden.

22 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

22 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Mange mindre e-cigaret batterier sælges med medfølgende lader, som batteriet blot skal skrues i. Laderen skal typisk forbindes til en adapter via et USB-kabel for at virke. Desværre kan det ske, at disse småting bliver væk, eller at ledningen f.eks. beskadiges. Derfor har vi reservedelene klar – hvad enten det er adapteren eller lader/ledning du står og mangler. Prisen er skruet helt i bund!

Spændende nye lader-produkter i sortimentet

Måske er I flere i husholdningen der damper, eller måske har du selv adskillige batterier at skifte mellem. Det kan hurtigt blive et virvar af ledninger og ladere, og der er udgifter til både forlængerledninger og strømforbrug (de små ladere har hver især et vist strømspild).

Løsningen kunne være vores 5-pols oplader, som har plads til samtidig ladning af op til 5 batterier. Bare skru batterierne i – en enkelt ledning klarer det hele. Er behovet ekstra stort, er der også en 10-pols oplader, som ikke koster alverden ekstra.

En anden rigtig praktisk lille ting er en ekstra adapter, som passer i bilens cigaret-tænder (som du jo som damper alligevel ikke bruger længere). Prisen er helt i bund, og vi garanterer, at den kommer i brug. Når som helst du kører, kan du lige sætte dit batteri til opladning, så det hurtigt er klar til brug igen.

Opladere til løse batterier

Damper du med et mod, skal de løse batterier have en ekstern lader, og her har vi samlet et bredt udvalg. Bruger dit mod kun et enkelt batteri, har vi en rigtig billig lader i sortimentet, som passer til en del gængse batterier (se mere i produktbeskrivelsen).

Hvis økonomien på nogen måde tillader det, anbefaler vi dog at vælge en af kvalitetsmodellerne fra Efest eller Nitecore. Med disse modeller får du moderne teknologi, der giver en mere skånsom og kontrolleret opladning af dine dyre batterier og sikrer samtidig at du får en helt fuld opladning hver gang.

Vi kan specielt fremhæve Nitecore, som er noget af det bedste på markedet i øjeblikket. Disse ladere er grundlæggende meget avancerede, og analyserer og overvåger ladningen af det enkelte batteri helt individuelt. Det er derfor helt ligegyldigt, hvor mange batterier du lægger i laderen, og om de evt. er forskellige i størrelse og type. Antallet af funktioner og sikkerhedsfeatures er meget omfattende, men er mere detaljeret beskrevet under de enkelte produkter. Nitecore-laderne fås i forskellige varianter, alt afhængigt af, hvor mange batterier du ønsker at kunne lade samtidigt, og hvor avanceret du ønsker laderen.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv