Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

NITECORE I2

På lager

Oplader, der selv finder ud af, hvilken batteritype du har sat i. Kan oplade alle gængse batterityper til e-cigaretter – samt dem du måtte bruge i den almindelige husholdning. Velegnet hvis du eksperimenterer med box-mods.

Det indeholder pakken

 • 1 stk. intelligent Nitecore I2 lader
159 kr.
159

Detaljer

I2 har plads til 1 eller 2 batterier, og de behøver ikke være ens, som det ellers ofte er tilfældet i traditionelle ladere. Nitecore-laderen analyserer selv batterierne, og vælger en passende lademetode for optimal opladning af det enkelte batteri.

Kortslutnings- og brandsikker oplader

Laderen er sikret mod forkert polarisering af batterierne og kortslutning, og som en ekstra sikkerhed er der anvendt bransikkert ABS-plast. Der er dog tale om at gå ”med livrem og seler”, for opladeren er desuden termisk sikret, og holder øje med temperatur på både batterier og oplader.

Oplader alle typer genopladelige batterier

Nitecore I2 klarer opladning af stort set alle typer opladelige batterier, både damper-batterier og almindelige opladelige batterier til husholdningen (se specifikationerne).

Ladestatus indikeres for hvert batteri med 3 LED-indikatorer, og laderen slår også automatisk fra, når opladningen er fuldført. Laderen strømforsynes selv via en netledning, der kan købes separat. Der er endda blevet plads til en 12V indgang, så laderen kan tilsluttes f.eks. en cigaret-tænder i bilen, hvis der ikke er en stikkontakt i nærheden. Denne ledning kan også købes separat.

Tekniske specifikationer:

 • Forsyningsspænding: 220 V eller 12 V
 • Max. strømforbrug: 250 mA (v/ 220 V) eller 1 A (v/ 12 V)
 • Output-spænding: 4,2 V - 1,48 V (1 % nøjagtighed)
 • Output-strøm: 2 x 500 mA
 • Batterityper (Li-ion/IMR): 18650, 18490, 18350, 17670, 17500, 16340 (RCR123), 14500, 10440
 • Batterityper (Ni-MH/Ni-Cd): AA- AAA- AAAA - C
 • Kompatible batterilængder: 29-68 mm
 • Mål (længde x bredde x højde): 131 x 69 x 36 mm
 • Vægt: 116 g
 • Net-kabellængde: 120 cm
 • Materiale: Brandsikkert ABS-plast
 • Certificeringer: RoHS, CE, FCC, CEC og KC

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: NITECORE I2

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Christian - (Indsendt den 19/04/2016)
God oplader til billige penge - Jeg købte denne oplader lige da jeg startede med at vape. Den er nem og overskuelig der er 3 lys derioder der indikere hvor langt batteriet er nået i opladningen og den slår fra når batteriet er fuldt opladt. Så man kan roligt tage på arbejde og lade batterierne blive i opladeren.
Arne - (Indsendt den 25/02/2016)
Uundværlig - Jeg kan kun takke din-ecigaret for at jeg nu har en ORDENTLIG oplader til ALLE mine batterier! Ja, den finder selv ud af det hele! Og, ja, den slukker også selv, når batteriet er opladet!
Den er absolut prisværd, og personligt, synes jeg sagtens at kunne undvære et display. Resten af bedømmelsen af laderen kan, for at takke din-ecigaret for altid god service, og fair buisiness, bedst citeres - direkte fra deres egen omtale: "Uundværlig hvis du eksperimenterer med box-mods."
Kort sagt, uundværlig!
Med respekt,
Arne

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller