Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Engangs e-cigaret

Mange danske rygere har et ønske om at skifte til en e-cigaret. Det er dog ikke alle, der har lyst til at have en stor og klodset e-cigaret med til dagligt. Er du en af dem, der ikke har lyst til, bør du overveje, om de såkaldte disposables vil være noget for dig.

Her er der tale om små e-cigaretter, der ikke er meget større end en almindelig cigaret. De er nemme at have med rundt, men de fungerer ikke til evig tid – det er derfor, det kaldes en engangs e cigaret. Dog betyder det ikke, at du kun kan bruge dem en enkelt gang.

Hvad det vil sige er, at de indeholder et bestemt antal sug. I de fleste tilfælde er der tale om mellem 200 og 600 sug, men det afhænger af den valgte producent og model. Når e-cigaretten er tom, skal den blot bortskaffes, da den hverken kan genopfyldes eller oplades.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Fri fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • 4 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  VAPESON 2ML E DISPOSABLE ICED MENTHOL 20MG/ML

  VAPESON 2ML E DISPOSABLE ICED MENTHOL 20MG/ML

  69 kr.
  69
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Vapeson kit | engangs e-cigaret | Menthol | 2ml væskekapacitet | 20mg/ml nikotinsalt
  VAPESON 2ML E DISPOSABLE ROUNDED MENTHOL 20MG/ML

  VAPESON 2ML E DISPOSABLE ROUNDED MENTHOL 20MG/ML

  69 kr.
  69
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Vapeson kit | engangs e-cigaret | Menthol | 2ml væskekapacitet | 20mg/ml nikotinsalt
  VAPESON 2ML E DISPOSABLE CRUSHED MENTHOL 20MG/ML

  VAPESON 2ML E DISPOSABLE CRUSHED MENTHOL 20MG/ML

  69 kr.
  69
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Vapeson kit | engangs e-cigaret | Spearmint | 2ml væskekapacitet | 20mg/ml nikotinsalt
  VAPESON 2ML E DISPOSABLE ROUNDED TOBACCO 20MG/ML

  VAPESON 2ML E DISPOSABLE ROUNDED TOBACCO 20MG/ML

  69 kr.
  69
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Vapeson kit | engangs e-cigaret | Tobak | 2ml væskekapacitet | 20mg/ml nikotinsalt

  Hvad er en engangs-e-cigaret?

  En e cigaret engangs, kan det samme som en almindelig e-cigaret. Det betyder, at den bruges til at dampe og ryge e-væske. Den primære forskel på de to er, at en engangs-e-cigaret er fyldt med e-væske, når den købes. Når den bliver købt, er den derfor klar til brug.

  Det er forskelligt fra e-cigaret til e-cigaret, hvor meget, de indeholder. Som regel har de dog et indhold på mellem 200 og 500 sug. Derefter vil de være tomme for e-væske. I modsætning til en normal e-cigaret, kan man ikke fylde dem op, men skal derimod bortskaffe dem.

  En engangs-e-cigaret er desuden forsynet med et blødt mundstykke, der er monteret på en lille beholder. Typisk vejer de ganske lidt, og er ikke specielt store. Derfor er det nemt at have dem med i sin bukselomme, en lomme i sin taske eller deslige.

  Fordele ved en engang-e-cigaret

  Til trods for, at der er mange fordele forbundet med engangs-e-cigaretter, er det ikke det rette valg for alle. Derfor skal du naturligvis vurdere, om det er noget for dig. Vil du vide mere om, hvilke fordele, der er forbundet med engangs-e-cigaretter, skal du blot læse med herunder.

  Klar til brug

  En af de klare fordele forbundet med en engang-e-cigaret er, at de er klar til brug, når du køber dem. Når du køber dem, er de nemlig fyldt med e-væske og batteriet er ladet op. Det vil sige, at du kan begynde at dampe på den med det samme.

  De er små

  Hvis du ofte har din e-cigaret med på farten, kan dette være et godt valg. En sådan e-cigaret er nemlig ikke specielt stort. Det vil sige, at du sagtens kan have den med i lommen, når du er på farten. Hertil vejer de sjældent mere end mellem 15 og 25 gram.

  De er billige

  Du kan komme ud for, at du skal investere en del penge, hvis du ønsker at komme i gang en e-cigaret. Ønsker du at undgå dette, kan du med fordel købe en engangs-e-cigaret. De er nemlig billige, og derfor kan du teste, om det at dampe på en e-cigaret er noget for dig.

  Disposables

  Kan man købe en engangs e cigaret med nikotin?

  Når du skal købe en engangs-e-cigaret, skal du vurdere, om du vil købe en e-cigaret med eller uden nikotin. Du kan nemlig finde begge dele. Derfor bør du starte med at beslutte dig for, hvorvidt du vil foretrække, at der er nikotin i dampen eller ej.

  De fleste varianter har et indhold af nikotin. Ønsker du at købe en engangs e-cigaret uden nikotin, skal du derfor være opmærksom på, at du har et mindre udvalg at vælge mellem. Det betyder dog ikke, at det ikke er muligt at finde det – det er det nemlig.

  Indholdet af nikotin varierer også fra e-cigaret til e-cigaret. Det betyder, at du skal overveje, hvor stort et indhold, du ønsker. Skifter du fra almindelige cigaretter, skal du forsøge at matche dit nikotinindtag. På den måde kan du nemlig bedst sikre, at det ikke ender med at tilbagefald.

  Hvor længe holder en engangs-e-cigaret?

  Det er svært at give et konkret svar på dette. Det afhænger nemlig af brugerens vaner og forbrug. Her adskiller folk sig nemlig fra hinanden, da der både er forskel på, hvor ofte, der dampes, hvor længe, og med hvor store inhaleringer.

  Derfor vil der være stor forskel på, hvor længe en engangs-e-cigaret vil holde for to personer. Som tidligere angivet har de fleste modeller tilstrækkeligt e-væske til mellem 200 og 500 sug. Dog findes der også varianter, der kan give brugeren flere tusinde sug.

  Dermed har man også et udgangspunkt, når man skal vurdere, hvor længe en sådan e-cigaret holder. Eksempelvis vil en e-cigaret med 400 sug holde mellem to og syv dage. Om det er to eller syv dage, afhænger helt og aldeles af dit eget forbrug.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...