Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

SMOK tanke

Er du på udkig efter en ny tank til din e-cigaret eller dit selvbygger-kit? Så kan du se nærmere på tanks fra SMOK. De findes i et hav af forskellige typer, så du kan finde den, du leder efter. SMOK har eksisteret siden 2010, og lige siden har brandet været til stede i mange forskellige lande verden over. SMOK og SMOK tanke er absolut en af de største spillere på markedet – både herhjemme og på verdensplan.

Find din SMOK tank her på siden.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Pris
 • Velegnet til
 • Farve
 • Andre Egenskaber
 • 3 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  SMOK TFV-MINI V2 TANK

  SMOK TFV-MINI V2 TANK

  249 kr.
  249
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  SMOK tank | Ø 25,4mm
  0,17 - 0,2Ω coils
  2ml væskekapacitet
  SMOK T-AIR SUBTANK 2ML

  SMOK T-AIR SUBTANK 2ML

  259 kr.
  259
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  SMOK tank
  0,15Ω coils
  2ml væskekapacitet
  SMOK NOVO 4 EMPTY POD

  SMOK NOVO 4 EMPTY POD

  69 kr.
  69
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Pod til SMOK NOVO 4 Kit
  2ml væskekapacitet

  Ikke på lager

  Gør som over 80 mio. andre: SMOK tank

  SMOK har mere end 80 mio. brugere på verdensplan, og det siger noget om brandets popularitet.

  SMOK tanke har du kunnet få fingrene i, siden brandet så dagens lys tilbage i 2010, og siden da har de været et af de mest købte brands på verdensplan. Både ude i det store udland såvel som herhjemme i lille Danmark.

  5 fakta om SMOK tank:

  1. De gør meget ud af, at der skal være en SMOK tank til alle de forskellige typer af dampere, der findes. Men det er dog deres TFV-serie, der har vundet indpas.
  2. SMOK har lavet tanke til e-cigaretter, siden de startede helt tilbage i 2010 – og i dag er de et af de mest populære brands på verdensplan.
  3. En SMOK tank fås med mange forskellige coils, og derfor kan du finde en SMOK tank, der matcher dine damp-vaner. Se fx deres Baby Beast-serie, der efterhånden har rigtig mange brugere på verdensplan – særligt cloud chasers bruger netop den tank.
  4. Alle SMOK tanks lever op til de strenge regler for e-cigaretter – både EU’s regler og Sikkerhedsstyrelsens.
  5. En SMOK tank kan du selv fylde op. Du skruer toppen af ved at tviste dækslet på tanken til siden. Herefter kan du fylde e-juice i via hullet ved kanten af tanken. Bare sørg for, at der ikke er væske i hullet i midten. Nu drejer du bare dækslet på igen, lader din e-cigaret hvile 5-10 minutter, og så er du klar til at dampe.

  Bestil din SMOK tank online – hos os får du altid hurtig fragt

  Er det tid til at opgradere udstyret, eller har du bare brændt dig varm på en SMOK tank? Du finder altid et stort udvalg er på siden, så det er nemt at klikke en SMOK tank hjem – og leder du efter noget bestemt, kan du gøre det nemmere for dig selv ved at bruge søgebaren øverst på siden. Her kan ud nemlig indstille dig søgning, så du kun får relevante resultater.

  Når du har fundet din tank, sørger vi for, at du har din pakke hurtigt – i 99 procent af alle ordrer sender vi allerede inden for 24 timer.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...