Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E cigaret kit fra Eleaf

Her har vi samlet vores udvalg af e cigaret kits fra Eleaf. Producenten har været på markedet siden 2011, og er dermed blandt de mest garvede producenter af e cigaretter. Eleaf står bag serier som iStick, Pico, iJust og Melo, og med færdige kits fra Eleaf får du pakkeløsninger, hvor alle komponenter passer sammen.

 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
 • Pris
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ELEAF ISTICK AMNIS 3 KIT - 900MAH

  ELEAF ISTICK AMNIS 3 KIT - 900MAH

  299 kr.
  299
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Eleaf kit | 900mAh | 30W
  0,3 - 3,0Ω coils
  2ml væskekapacitet

   

  Kom i gang med din Eleaf e cigaret

  Her får du en guide til at komme i gang med at bruge din e-cigaret fra Eleaf. I nedenstående kommer vi ind på hvordan du fylder din e-cigaret med e-væske, hvordan du passer på dit udstyr samt en præsentation af nogle af Eleaf's modeller.

  1. Påfyld forsigtigt tanken. Første gang bør du lade den trække 15-20 minutter, så coilen bliver gennemvædet. Dette bør du også gøre, hver gang du skifter coil.

  2. I nogle tilfælde skal batteriet aktiveres. Hvis det er tilfældet, gøres det ved at trykke på det 5 gange i træk.

  3. Husk at undersøge, om der følger batterier med, hvis du køber et startkit. Sørg for stille og roligt at skrue op for Watt output, for at undgå en brændt smag og for at indstille ønsket mængde damp.

  4. Forlæng batterilevetiden med en batterioplader til e-cigaretter. Batterierne kan oplades direkte via Mod’et, men producenterne anbefaler at oplade via eksterne oplader

   

  Hvilken Eleaf e cigaret skal jeg vælge? 

  Det er selvfølgelig op til den enkelte person hvilken type e cigaret man ønsker. Foretrækker man en e cigaret med konstant output eller vil man gerne have mulighed for at skrue op og ned for watt'ene. Nedenfor får du en gennemgang af nogle produkter fra Eleaf, og en sammenligning af de forskellige modeller i de forskellige serier. Så kan du selv vurdere hvad der, for dig som damper, fungerer bedst.

   

  Eleaf iStick Amnis E Cigaret

   

  iJust-serien 

  Noget af det, der kendetegner iJust-serien er dens batterikapacitet, der er skabt til at have en lang levetid. iJust S, som er én af de ældre modeller i serien, blev udviklet med seriens hidtil største batteri med en kapacitet på hele 3000 mAh, hvilket de nyere modeller også har fået.

  En mindre og mere kompakt udgave var iJust 2, som også hører til blandt de første modeller i iJust-serien. iJust 2 havde et noget mindre batteri med 1100 mAh, der dog var ret kraftigt, størrelsen taget i betragtning. Her fik du et iJust 2 startkit med batteri, tank, tankbase, drip trip, EC coil, ladekabel med USB-stik og ring til Air Flow Control. Modsat iJust S var der her tale om en lommeudgave, der var lige til at have med.

  En kombination som mange dampere valgte var, at have en iJust S liggende til hjemmebrug og så en iJust 2 med i tasken eller lommen, når du var ude af huset. Nu er begge disse modeller udgået fra markedet, men hvis du stadig er på udkig efter en e cigaret fra Eleaf's iJust-serie, så vil vi forneden gennemgå nogle produkter herfra. Det drejer sig om henholdsvis iJust Nexgen, iJust 3 og iJust ECM.

   

  Eleaf iJust Nexgen E Cigaret 

  iJust Nexgen

  Med iJust Nexgen får du et 3000 mAh batteri, 2 ml tank og Eleaf HW coils, der er designet med henblik på sub-ohm dampning. Længere nede i denne guide kommer vi ind på Eleaf's coils. Tanken på iJust Nexgen kommer med et topfyldningssystem samt justerbart airflow, der giver dig mulighed for at tilpasse suget, så det passer til dine behov. Designet er enkelt, og e-cigaretten fås i en række forskellige farver som grå, hvid, sort, metal, blå og rød.

  Med i kittet følger coil, USB-kabel og brugbare reservedele.

  iJust Nexgen specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Størrelse på batteri: 25 mm x 118 mm
  • Modstandsinterval: 0,15 - 3 ohm 

   

  Eleaf iJust 3 E Cigaret

   

  En anden variant fra serien er iJust 3, der fås i standard varianten med mønstre eller en spraglet akrylversion. Fælles for dem er farver og mønstre, der lægges mærke til, samt en LED-skærm, der i 4 niveauer viser batteriniveauet. Til iJust 3 batteriet passer Ello Duro tanken og til denne tank medfølger ligeledes coils fra den førnævnte HW-serie.

  iJust 3 specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Størrelse: 86 x 25 mm
  • Modstandsinterval: 0,1 - 3 ohm
  • Maks. output: 80 Watt 

  Læs anmeldelse af iJust 3 

  En tredje e-cigaret fra Eleaf's iJust-serie er iJust ECM, der ligeledes kommer i et funklende og mønstret design. iJust ECM er ikke lige så powerfuld som iJust 3 målt på output. Med til startkittet følger batteri, ECM tank, 1 x EC-M coil, 1 x EC-N coil, USB-kabel og reservedele. De medfølgende EC coils kan bruges til alle Eleaf's iJust-produkter.

  iJust ECM specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Størrelse på tank: 25 mm x 54 mm
  • Størrelse på mod: 87 mm x 25 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Maks. output: 40 Watt

  Læs anmeldelse af iJust ECM

   

  Eleaf iJust ECM E Cigaret 

  Eleaf iStick-serien 

  Mens de fleste e-cigaretter er afrundede og blot varierer i længden, skiller Eleaf iStick-serien sig ud. Dets design er bredere, hvilket typisk giver en e-cigaret, der er designet med henblik på at ligge godt i hånden, da formen er ergonomisk og passer uden at stikke for meget ud af håndfladen. Denne type Mods kaldes Boxmods, da de har en mere firkantet form.

  Vi har hos Din-ecigaret.dk lavet en nøje gennemgang og test af samtlige Eleaf iStick produkter. Se hele testen her.

  Eleaf iStick Pico er et såkaldt mini-mod, der nærmest kan skjules i hånden, og derfor ikke vækker den store opsigt. Designet er fås i fem afdæmpede farver. Eleaf iStick Pico kommer med den powerfulde Melo 3 Mini tank, og så får du mulighed for temperaturstyring og en lang række andre indstillinger, afhængigt af valg af coil og tank. Med i startkittet får du iStick Pico Mod'et, Melo 3 Mini tank (batteri skal tilkøbes), 2 x EC Coils, 4 x forseglingsringe, USB-kabel og softwareopgradering. 

  Eleaf iStick Pico specifikationer:

  • Kapacitet: 2600 mAh
  • Størrelse: 45 mm x 23 mm x 70,5 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Maks. output: 75 Watt

   

  Eleaf iStick Pico 

  Eleaf tanke 

  Eleaf iStick Pico kommer med en Melo 3 Mini tank, som kan betegnes som lillebroren til forgængeren Eleaf Melo 3. Melo 3 Mini tanken kan rumme hele 2 ml, og dets topykdningssystem gør den nem for enhver at genopfylde – selv på farten. Udover at være topbetjent, er Melo 3 Mini, der er lavet i stål, også udstyret med usynligt airflow i bunden, for en endnu bedre oplevelse, da sugemodstanden nemt kan justeres efter smag og behag. Tanken kan monteres på alle e-cigaretter med 510 gevind, men er særligt udviklet til Eleaf produkter.

  Eleaf Melo 3 Mini tanken kommer med 2 tætningsringe og 2 coils med henholdsvis 0,3 og 0,5 ohm. 

  Melo 3 Mini specifikationer: 

  • Størrelse: 55 mm x 22 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml 

  Se video review af Melo 3 Mini 

   

  Eleaf ELLO-serien 

  Nogle andre Eleaf-tanke, er tankene fra Ello-serien. Mange af Eleafs produkter kommer efterhånden med en Ello tank, og det er der mange gode grunde til. Der er nemlig tale om tanke i lækre designs, der nemt og hurtigt fyldes ved at skyde topstykket til side, som sikrer en fyldig damp, og som har justerbart airflow.

  Hos Din-ecigaret.dk forhandler vi i øjeblikket hele fire tanke fra Ello-serien:

  Alle Ello tankene fra Elead kommer med en kapacitet 2ml e-væske og har et 510 gevind. Tankene er i forskellige størrelser og designs, men bruges alle med HW coils i enten single eller dual. I alle pakker følger der coils med, men med forskellige ohm-styrker; dog alle under 1,0 ohm. 

   

  Eleaf Ello Duro Atomizer 

  Ello tankene er efterhånden en fast del af de fleste Eleaf kit, hvor Eleaf Ello Duro Atomizer vækker opsigt, da den er designet til at passe sammen med en række af Eleaf's Mods. Tanken er en videreudvikling af de tidligere tanke, hvilket kan fornemmes. Den kan bruges med alle coils fra Eleafs serier HW, HW-M og HW-N. Ello Duro kommer med toppåfyldning, hvor topstykket skubbes til side samt justérbart bottom airflow som lader dig styre hvilken type sug du ønsker. Endeligt holdes tanken i et klassisk design med mulighed for valg af forskellige farver som sort, sølv, rød, blå, lilla og regnbuefarvet.

  • Størrelse: 26,5 mm x 50 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml 

  Når du køber en Eleaf Ello Duro Atomizer medfølger der ligeledes to HW-coils, hvoraf den ene er HW-M med 0,15 ohm, og den anden er HW-N med 0,2 ohm. Førstnævnte er monteret ved køb. Tanken er ydermere kompatibel med resten af Eleaf's HW-serie. Derudover medfølger brugbare reservedele, så du kan passe godt på din Ello Duro tank.

   

  Eleaf Ello Tank  

  Eleaf ELLO Sub-ohm coils 

  Med alle coils, der medfølger til Eleaf Ello tankene, er der tale om coils som er designet med henblik på sub-ohm; dampning ved en meget lav ohmmodstand (under 1,0 ohm). En ting som mange sætter pris på ved dette er, bl.a. at det giver mulighed for at producere en stor mængde fyldig damp, nikotinen udskilles bedre, og at smagen fra e-væsken i højere grad grad bevares. Omvendt kan den fyldige damp og gennemtrængende smag dog have sin pris, da der nemlig bruges mere e-væske end ved coils med en højere ohm-styrke. Dette er naturligvis helt klart et spørgsmål om smag og behag, der skal lades til den enkelte at vurdere.

  Når du har en coil med sub-ohm, er det vigtigt, at batteriet (mod’en) er med en meget høj effekt, for at e-cigaretten fungerer optimalt. For Eleaf Ello seriens vedkommende, er de samlede kit derfor altid med tanke med en kapacitet på 2 ml, batterier med en høj effekt og coils med sub-ohm.

  Har du tidligere dampet med en højere ohm-styrke og overgår til sub-ohm dampning, kan du opleve, at din sædvanlige e-væske smager anderledes. Sub-ohm er nemlig hårdere ved væsken, og almindelige væsker kan derfor have tendens til hurtigere at få en brændt bismag. Når du overgår til sub-ohm, bør du derfor vælge en e-væske med et højere indhold af VG (vegetabilsk glycerin); gerne op i mod 50%. 

   

  E cigaretter fra Eleaf 

  Blandt markedets største producenter af e-cigaretter, finder du kinesiske Eleaf, der i årenes løb er blevet kendt for at levere e-cigaretter i innovative designs, og det gør dem også vellidte på det danske marked. Specielt Mini-Mod'et iStick Pico, der trods dens størrelse har en ydelse på hele 75 Watt Sub-ohm, har vakt begejstring hos danskerne gennem flere år. Men både coils, tanke samt deres innovative designs medvirker til, at Eleafs produkter appellerer meget bredt hos forbrugerne; uanset om du er nybegynder eller garvet damper, om du har et stort eller lille nikotinbehov, og hvilken farve og design e-cigaret, du helst kunne tænke dig, så findes der som regel en variant fra Eleaf, der passer til dit behov.

   

  Eleaf iStick: Din guide til serien

  Der er grund til, at Eleaf iStick er et af de mest anerkendte brands i dampverdenen. Serien byder på et væld af brugervenlige produkter, der ikke nødvendigvis vælter budgettet.

  Siden den kinesiske producent trådte ind i branchen i 2011, har Eleaf hurtigt markeret sig som en af verdens førende udviklere af e-cigaretter. Den første Eleaf iStick Mini kom på markedet i 2014, og hurtigt fik Eleaf iStick serien et omdømme i dampkredse. Herefter har Eleaf kontinuerligt udviklet Eleaf iStick serien med nye produkter, der følger den hurtige teknologiske udvikling med Temperature Control (TC) og kraftigere Mods.

  Vi har kigget serien efter i sømmene, så du ikke behøver – og her er vores guide til serien og de forskellige modeller. 

   

  Holder de ældre Eleaf iStick modeller stadig, eller er det tid til at skifte ud?

  Før, vi dykker ned i nogle af de nyere modeller, så lad os lige tage et kig på nogle af de ældre modeller. Holder de stadig, eller er det ved at være tid til at kigge efter nogle af de nyere på markedet?

  En af de tidligste modeller i serien, Eleaf iStick 30W, er stadig et holdbart lille Mod, hvis popularitet stadig er enorm blandt dampere, der foretrækker en handy og simpel e-cigaret, der bare virker. Sidenhen har Eleaf iStick Pico og de forskellige udgaver og farver, den fås i, også solgt godt. 

  Ønsker man en højere ydeevne i sin iStick Pico, kan man få 80 W med Eleaf iStick Pico Mega eller 85 W med Eleaf iStick Pico 25

  Skal der mere power på, kan modellen også fås med et 21700-batteri, som kan levere 100 W. Der findes også Eleaf iStick Pico Dual, som benytter 2 stk. 18650-batterier og har et maksimalt output på 200 W. De har også en stick-formet e-cigaret, og , frem for de boksformede Mods, byder Eleaf iStick serien også på det lille ergonomiske Amnis-batteri, som man kan have med overalt. 

   

  Fra dengang til nu – hvad er forskellen på de nye og ældre modeller fra Eleaf iStick?

  Eleaf iStick serien er kendetegnet ved simplicitet og brugervenlighed, hvilket især kan mærkes på Eleaf iStick Melo. Et af de nyeste skud på stammen er Eleaf iStick Nowos, der kan levere 80 W, og kommer i et design med LED touchskærm. Kort sagt byder Eleaf iStick serien på e-cigaretter for alle behov.

  Selvom vi altså kan konkludere, at de ældre modeller stadig kan byde på noget  – og nok gør det længe endnu, er der alligevel også kommet nogle opdateringer i serien. Som fx LED touch-skærm, som vi i den grad tror, vi kommer til at se meget mere til i fremtiden e-cigaretter og i den grad også i Eleaf iStick-serien. 

  Der kommer løbende nye tilføjelser til iStick-kollektionen – og det kan være svært selv for os garvede typer at følge med. 

  Men èn af de opdateringer vi har holdt øje med, er en af seriens nyeste modeller: Eleaf iStick Nowos, der er blevet en bestseller – og med sit  design, forstår vi det godt. Men det er ikke kun det udenpå, som er interessant. 

   

  Værd at vide om den nye model fra Eleaf iStick:

  Nowos har et indbygget 4400 mAh batteri, en LED-touchskærm og et design med runde kanter. I kittet medfølger Eleafs ELLO Duro Tank. Eleaf iStick Nowos er let og har en relativt lille størrelse, hvilket gør den til et startsæt med en ydeevne på op til 80 W.

  Den eneste fysiske knap er aktiveringsknappen på siden af Mod’et, som du bruger til at dampe. For at aktivere displayet, skal du trykke på aktiveringsknappen én gang, og du får vist batteriniveauet, modstanden og outputtet i watt. Touchskærmen er nem at betjene med simple funktioner - du justerer blot styrken i watt. På den måde er Eleaf iStick Nowos til både begyndere og erfarne dampere, der bare vil have en simpel e-cigaret.

  Køb Eleaf iStick Nowos her

   

  2 andre modeller fra Eleaf iStick:

  1. Eleaf iStick Pico 2 kit – det er modellen, du kender - hurtig opladning via USB-C 2 A. 
  2. Eleaf iStick Power 2 og 2c – enkelt design og langt fra noget, du kender samtidig med Eleafs altid høje kvalitet. 

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...