Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE POCKEX POCKET AIO

På lager

E-CIGARET KIT I LOMMEFORMAT

Aspire Pockex er en e cigaret med medfølgende oplader. Den er lavet ud i ét, altså en såkaldt all-in-one unit. Betjeningen er enkel med kun én knap, så du behøver altså ikke den store tekniske kunden for at betjene den. Som navnet antyder, er der tale om en lille e-cigaret i lommeformat. E-cigaretten har Sub-ohm teknologi og luftgennemstrømning hvilket sørger for funktionaliteten.

ET SÆT MED ASPIRE POCKEX INDEHOLDER FØLGENDE:

 • PockeX batteri og tank - integreret enhed
 • 2 stk. Nautilus X U-tech coils på 0,6 ohm (den ene er præmonteret)
 • Micro USB-kabel til opladning
 • Flot gaveæske
 • Brugermanual
 • Garantibevis

Ekstra coils til PockeX findes her 

Husk at vælge ohm modstand på 0,6 ohm. 

199 kr.
199

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Aspire Pockex Pocket Aio (Valgfrit)

 • ASPIRE POCKEX GLAS
  ASPIRE POCKEX GLAS
  19 kr.
  19

Detaljer

MINI E-CIGARET MED MAKSIMAL YDELSE

Med netop PockeX har Aspire haft en ”lommefilosofi” om at skabe mest mulig damp på mindst mulig plads - og det må siges at være lykkedes over al forventning. Den lille e-cigaret måler kun knap 118 mm i længden inklusive drip tip, og er dermed en anelse mindre end en almindelig iPhone 5. Den kan altså uden problemer ligge i lommen, tasken eller hvor det nu er mest praktisk. 

Alligevel kører denne e-cigaret med sine 0,6 ohms coils fuldblods Sub-ohm, og for at sætte alle ressourcer ind, har Aspire desuden valgt at lade modellen operere med Bypass-output. Det betyder, at alle 100 % af batteriets ydeevne kanaliseres direkte til coil’en uden regulerende mellemled. Det giver fuld valuta og ikke mindst damp for pengene, og gør det samtidig legende let at bruge e-cigaretten: Tryk på fire-knappen, og der er fuld damp på fra første sekund.

For at optimere dampproduktionen, har Aspire desuden sørget for, at der kan komme ekstra meget luft gennem systemet. Det ses blandt andet umiddelbart af drip tip’en, der har et lidt større lufthul end vanligt.

LÆKFRI KONSTRUKTION EFTER NYESTE STANDARDER

Med de nye EU-regler er der kommet skærpede krav til blandt andet e-cigaretternes læk-resistans, og PockeX klarer naturligvis kravene med bravour. Den er konstrueret efter de nye top-principper, hvor selve tanken er udformet som en kop med bund. Al betjening og teknik sker oppefra og ned, og det gør det hele så meget nemmere.

Ydermere er coil’en i PockeX monteret i selve låget. Når du skruer låget af, får du således både base og coil med op, og det er således muligt at skifte coil, uden nødvendigvis at skulle have resterende e-juice ud af tanken. Det er rigtigt smart.

GODE MATERIALER OG FLERE MULIGHEDER FOR FINISH

Traditionen tro har Aspire ikke sparet på noget, når det kommer til materialevalget. Selve drip tip’en er i det populære Delrin-materiale, der både er holdbart og varmeisolerende. Hovedparten af chassiset er i rustfrit stål, og der er flere finish-muligheder. Den rå naturlige ståloverflade er en af mulighederne, men du kan også få den i de raffinerede farvevarianter matsort, guld-rosa eller pantone-hvid.

Selve coil’en er også i en liga for sig. Her har PockeX ”lånt” U-tech teknologien fra de Aspires berømte Nautilus-modeller. Glødetråden er en dobbeltspole i rustfrit stål 316L.

PRAKTISK AIO-MODEL - ALL IN ONE

Med PockeX får du en AIO (All In One)-model. Disse modeller er blevet meget populære, fordi det er så nemt at have med at gøre. Alt kommer i en samlet integreret enhed, og som bruger behøver du hverken at være ekspert eller spekulere nærmere over det tekniske. Alt er afstemt fra producenten, og din opgave er primært at lade batteriet op, påfylde e-juice og så ellers nyde dampen.

Det gør PockeX som et oplagt valg for nybegynderen, der gerne vil have fyldig damp på en nem måde - men også et oplagt valg til den erfarne, der gerne vil have kompakt Sub-ohm damp ved hånden.

Opgaverne med juice-påfyldning og opladning er heldigvis meget brugervenlige. Skal der påfyldes e-juice, skrues låget blot af, og der er direkte adgang til tanken. Der er intet, der kan gøres forkert, når du blot sørger for at holde juice-mængden inden for det afmærkede maksimum.

 Opladning sker også helt automatisk: Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte det medfølgende USB-kabel til en passende adapter eller direkte til computer eller anden enhed med USB-port.

HØJTYDENDE MED 1500 MAH OG 2 ML TANK

Med en batterikapacitet på 1500 mAh og en tank på 2 ml, er den lille PockeX faktisk særdeles godt udstyret, når størrelsen tages i betragtning. Men som tidligere nævnt genererer den lille enhed overraskende meget damp, så du kan naturligvis ikke forvente den samme driftstid som den, der kan opnås med de store tunge (og dyre) modeller med tungt batteri og overdimensioneret tank. Men alt i alt får du en udmærket driftstid, og det er let at tanke op, både batteri og e-juice. Og så kan du have denne kompakte model med dig overalt.

UNDGÅ DRY HITS - HUSK AT PRIME COILEN

En klassisk begynderfejl er at dampe straks efter at coil’en er monteret. Det kan ofte give anledning til de såkaldte ”dry hits” - en situation, hvor coilen’s vægemateriale simpelthen bliver brændt af glødetråden, fordi e-juicen endnu ikke har gennemvædet vægen. Det smager brændt og grimt, og coilen er som regel ødelagt, fordi den brændte bismag bliver hængende.

Sørg derfor for at lade coilen stå og trække e-juice fra den fyldte tank nogle minutter, før du tænder første gang. Nogle drypper ligefrem nogle dråber e-juice direkte ned i coil’en, inden den monteres. Det speeder processen op. Men lidt tålmodighed efter juice-påfyldningen giver som regel lige så gode resultater.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Batteri-kapacitet: 1500 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Effekt: 18-23 Watt
 • Coil-resistans: 0,6 ohm
 • Dimensioner (diameter x længde): 197 x 117,7 mm (inkl. drip tip)
 • Farvevarianter: Matsort, guld-rosa, pantone-hvid og rustfri stål

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE POCKEX POCKET AIO

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
MB - (Indsendt den 16/08/2019)
God - Blev overrasket over hvor god sådan en lille en kan være! Kan anbefales til folk der lige er begyndt, og til dem der bare vil ha en stille og rolig god ecigaret.
MissC - (Indsendt den 14/03/2019)
Virkelig fin - Rigtigt flot design, også er den effektiv og nem at bruge -uden at være et ordentligt lokum der ligner noget fra det ydre rum. Sundbygaard vandpibeæble til er anbefalelsesværdigt
Teresa - (Indsendt den 10/02/2019)
alle pengene værd - alle pengene værd
Christian - (Indsendt den 25/01/2019)
Godt køb for begynderen - Har sammen med en ven og min kæreste hver købt netop denne model, og den skuffer ikke.

E-cigaretten har en god længde og bredde, som gør den meget behagelig at have i sin lomme. Batteriet holder rigtig godt, og man kan godt lave nogle fat clouds med den ;)

Nogen folk vil måske skrive, at den giver spit backs, altså at man enten selv suger e-væske op i munden eller får det ''skudt op''. Dette sker blot sporadisk, og kan undgås ved evt. at lade coilen dryppe af og i mellemtiden skifte den ud med den man får med i æsken.

Virkelig all-in-all en god dampcigaret. Har tabt den på både flisegulv, frossent sand, asfalt, beton - endda vasket den på 40 grader i en halvanden time, og den virker stadig som den skal!

Anbefaler Sundbygaards granatæble til :))
Permasalou - (Indsendt den 24/06/2018)
Perfekt - Virkelig god ydeevne og perfekt størrelse
Storryger - (Indsendt den 16/02/2018)
Super imponeret - Lækkert design og giver god damp som virkelig lever op til almindelige cigaretter.
kenneth - (Indsendt den 23/10/2017)
perfekt ydeevne - alle pengene værd
Sascha - (Indsendt den 22/10/2017)
Perfekt til begynder - Denne e-cigaret er helt perfekt for en begynder. Jeg har kun haft min i et døgn nu og jeg er allerede fuldt ud tilfreds!
KG - (Indsendt den 17/03/2017)
fantastisk ydeevne - Giver masser af damp

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller