Hvad er den bedste e cigaret der giver mest damp?

damp fra e cigaretDa en e-cigaret består af flere forskellige dele er det svært at sige præcis hvilken en der giver mest damp, men her kan du få en oversigt over de forskellige modeller, rangeret efter hvor meget damp de kan give. Først skal det siges at udbyttet af de forskellige dele er meget afhængig af hvordan du sætter det sammen og hvordan du bruger det. Du kan IKKE bare udskifte din clearomizer til en stor Sub Ohm tank og så sætte den på dit gamle batteri og forvente at den giver vanvittige mængder damp. Du vil under hvert produkt på vores hjemmeside kunne læse dig til hvilke andre produkter det passer sammen med, og derved få sammensat den bedste e cigaret der giver mest damp.

 

Clearomizer der giver mest damp

1. SMOK TFV 4. Den kraftigste tank i vores sortiment, der med sine triple og quadruple coils tåler op mod 140 Watt, og fejer alle andre tanke af banen. For at få det fulde udbytte af denne tank skal du naturligvis havde et kraftigt mod der kan yde godt. En SMOK X-Cube 2 eller en Sigelei 150W er klart at anbefale her. Husk at RBA coilhovedet der medfølger giver dig lov til 100% at brugerdefinere din dampoplevelse,

2. Vision MK Tank. Coils på 0,2 ohm tåler op til 100 Watt, og giver utrolige mængder damp. En iStick 100W vil passe perfekt hertil.

3. Aspire Triton Tank. Coils på 0,3 ohm, samt et RTA sæt (Rebuildable tank atomizer) der kan tilkøbes, sikrer dig også en fantastisk mængde damp. Et Aspire Pegasus eller et IPV D2 mod vil gøre det godt sammen med denne tank.

4. Eleaf iJust 2 Tank. Stor 5,5 ml tank med kraftige 0,3 ohm coils. Du kan også få 0,15 ohm nikkel coils til denne, hvis det virkelig skal være vildt. Her skal du også have et mod på 60W eller derover, så en iStick 60W eller en EVIC VTC Mini vil passe rigtig fint.

 

Batterier / Mods der giver mest damp

1. Wismec Reuleaux DNA 200. Vanvittigt mod der går helt op til 200W. Et meget lille oplag af versionen med DNA chip giver dig mulighed for at programmere chippen og udforme displayet som du har lyst. Den bruger 3 x 18650 batterier, så der er masser af kapacitet. En SMOK TFV4 tank sammen med denne her, så bliver det ikke meget vildere!

2. SMOK X-Cube 2. Et af de kraftigste mods i vores sortiment der går helt op på 160 Watt, og med en firmwareopdatering der nemt downloades og installeres, kan den gå helt op på 180 Watt. Sammensætter du den med en af de ovennævnte tanke, så får du et sæt der virkelig kan give meget damp.

3. Sigelei 150 Watt. Meget kraftigt mod, som kommer i super lækkert enkelt design, og er nemt at betjene. Her kan du ligesom med X-Cuben også bruge de kraftigste tanke.

4. Eleaf iStick 100W. Det kraftigste mod i iStick serien, som også sagtens kan give dig utrolige mængder damp sammen med en SMOK TFV4 Tank eller en Vision MK Tank.

 

Bedste E-cigaret kit der giver mest damp

1. Eleaf iStick 60W Kit. Med en Eleaf Melo 2 Tank, og 60W får du her et sæt der virkelig sparker røv, og stadig til en pris der er til at have med at gøre. Du kan også sagtens bruge en af de andre toptanke på dette mod, og stadig få en fantastisk oplevelse. iStick 60W kan også køre med temperaturstyring, således at du opnår størst sikkerhed, mindre slitage på coils, og mere jævnt dampflow.

2. Eleaf iJust 2 Kit. Super billigt sæt der giver vanvittig meget damp. Der er skåret ind til benet, så du kan ingenting indstille her, det er bare fuld power hele vejen igennem. Det kan anbefales, hvis du er ny, at investere i et andet sæt, da det også kan blive for kraftigt.

3. Joyetech Evic VT og Evic VTC Mini kit. Fantastiske sæt, har høj batterikapacitet, og giver masser af damp. Evic VTC Mini kan opgraderes til 75 Watt med en simpel firmwareopdatering via et usb kabel til din computer. En god opgradering af dette sæt vil være at sætte en kraftigere tank på, evt. en Vision Mk Tank, en KangerTech Subtank eller en SMOK TFV 4. Så vil dette sæt indtage førstepladsen over sæt der giver mest damp.

4. KangerTech Nebox. Denne model måtte vi have med. Superfed model med indbygget tank på hele 10 ml, med temperaturstyring, og op til 60 Watt. Vær opmærksom på dit valg af e-væske, da tanken ikke er lavet af pyrex glas. Læs under produktbeskrivelsen hvordan vi anbefaler at anvende den.

 

Men det vigtigste hvis du vil have meget damp

1. Det er vigtigt at batteri/mod og tank/clearomizer passer sammen.

2. I alt det kraftige udstyr du har læst om her, der vil du, ved at vælge en væske med højere indhold af VG (Vegetabilsk glycerin), få en tykkere og mere fyldig damp. Vi anbefaler: Button Junkie (70/30), Space Jam (50/50), House of Liquid (50/50), Hangsen Series 8 (50/50) og Wizmix (50/50). Skal du have tobakssmag i topklasse, så prøv VapeAway… fantastiske tobaksvæsker.

3. Pas på nikotinstyrken. Mange af dem der bruger det kraftigste udstyr bruger bare 3 eller 6mg nikotin i deres væsker. Den store mængde damp vil udskille meget mere nikotin, og derved virke stærkere.

4. BRUG ET ORDENTLIGT BATTERI! Kraftige mods har brug for batterier der kan tåle at yde høj effekt (watt) på meget kort tid. Batteriets afladningskapacitet er en ekstremt vigtig faktor. Bruger du mods på over 100 Watt så SKAL du vælge et 18650 batteri med en afladningskapacitet på minimum 35 A (Ampere). Vi anbefaler: Aspire Super High Discharge battery.