• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

RYGESTOP E-CIGARET KITS

I denne oversigt har vi samlet nogle færdige kits, der henvender sig specielt til dig, som ønsker at stoppe med at ryge almindelig tobak. Du ved sikkert allerede, at de fleste finder det svært at stoppe med tobakken, og at det gælder om at gennemføre projektet i første forsøg. For hver gang du fejler, bliver det endnu sværere næste gang.

Rygestoppet skal derfor være så god en oplevelse som muligt, og det gælder om at gøre det så let som muligt. Det er netop tanken bag disse e cigaret kits, hvor vi har gjort det hele klar til dig.

3 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

3 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Uanset hvilken pakkeløsning du vælger, giver vi dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige smage og nikotinstyrker. En pakkeløsning inkluderer dog kun e-juice i én smagsvariant, så overvej at tilkøbe ekstra e-juice i andre smagsvarianter, så der er noget at skifte imellem. Heldigvis har vi et stort udvalg af forskellige e-juicer, som du kan gå på opdagelse i.

Nikotinstyrke – hvad skal du vælge?

Når det kommer til nikotinstyrken, vil nogle måske være fristet til at tage en ”kold tyrker” og skippe nikotinen helt. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at det først og fremmest ikke er nikotinen i sig selv, der er skadelig, men snarere selve røgen fra den afbrændte tobak og de tilsætningsstoffer i cigaretten.

Et oftest brugt trick er, at købe ekstra juice i flere forskellige nikotinstyrker. Så kan du trappe nikotinen gradvist ned og måske på sigt helt undlade den.

E Cigaret Kits til enhver pengepung

Vi har valgt at sammensætte 3 kits i forskellig størrelse, så der er noget for enhver pengepung. Som det ofte er tilfældet, følges pris og kvalitet ad, så hvis du er seriøs omkring dit rygestop, anbefaler vi at vælge mellempakken eller evt. den store pakke.

Her får du nemlig bl.a. ekstra batterier med, så du ikke behøver afbryde din dampning (og blive fristet af tobakken), mens batteriet skal oplades. De store pakker giver også mulighed for udskiftning af coils, hvilket giver billigere drift i det lange løb.

Så er du klar til at kvitte smøgerne, så har vi – ifølge vores kunder – et af de mest succesfulde midler på markedet!

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv