E væske går under adskillige navne, men det mest anvendte er e-væske, rygevæske eller e-juice. Alle e væsker kommer i et vidtspændende udvalg af smage og nikotinstyrker. Smag er en individuel sag, og det er ganske afgørende for en, hvordan det føles at dampe. Smagene er primært delt op i 3 kategorier: Tobak, Menthol og Frugt. Er man helt ny i dampverdenen, så kan man sagtens komme til at skulle prøve sig frem i de forskellige smagsuniverser inden man finder en favoritsmag. De fleste finder ikke deres favoritsmag i første omgang og mange skifter faktisk også mellem flere forskellige smage. Når det kommer til nikotinstyrken, så er det en vigtig faktor for ens dampoplevelse. Det handler om at finde et tilpas niveau, hvor niktotinen hverken er for stærk eller for mild. Er man helt ny damper, så kan det være svært at fastslå, hvilken nikotinstyrke man skal starte ud med. Det kommer også an på det e cigaret-udstyr, der vælges, så derfor vil vi nu komme nærmere ind på dette.

Hvad betyder nikotinstyrken?

Det er muligt at købe e juice med nikotin og e juice uden nikotin. Nikotinstyrken på en given e væske måles i milligram pr milliliter. Der er mange der gerne vil have en håndgribelig måde at kunne forstå de forskellige nikotinstyrker på. Nedenfor finder du et skema som groft indeler de forskellige nikotinstyrker i kategorier og sammenligner med almindelige cigaretter. Det er til at tage og føle på og er forståeligt, men tager ikke højde for, hvilket udstyr der anvendes til at dampe e-væskerne. 

E juice med nikotin inddelt i styrker

Du kan se samtlige e væske smage og nikotinstyrker her

 Nikotinindhold

 Svarer til

 0 mg/ml

 Helt uden nikotin

 6 mg/ml

 En mild cigaret

 12 mg/ml

 En light cigaret

 18 mg/ml

 En alm. cigaret

 

Sådan finder du din nikotinstyrke

Den hurtige tilgang til at finde den rette nikotinstyrke til dine e cigaretter er at tage udgangspunkt i skemaet ovenfor, med mulighed for at justere doseringen af nikotin hen ad vejen. I så fald skal du blot tage udgangspunkt i, hvad du er vant til at ryge. Ryger du eksempelvis light cigaretter, så vil ca. 12 mg. være udgangspunktet for dig. Højere nikotinstyrke hjælper dig med at mætte nikotintrangen, så start evt. hellere lidt for stærkt end for mildt, da det kan være meget svært at føle den tilfredshedsfølelse du er vant til. Når du er kommet i gang, kan du lige så stille trappe ned for nikotinstyrken på e væsken. Hvis du ønsker at stoppe helt med nikotinen, kan du komme ned på 0 mg/ml, og dermed være fri af nikotinen. 

Nikotin leveret af e cigaretter ift. traditionelle cigaretter?

Leverer e cigaretter den samme mængde nikotin til blodbanen som en traditionel cigaret? Der er lavet mange undersøgelser på dette og de kommer frem til at der er forskel på mængden af nikotin der leveres af e cigaretter og traditionelle cigaretter. Læs for eksempel resultaterne i denne undersøgelse foretaget af Scientific Reports.

REV e cigaret nikotinstyrke

Har dit e cigaret udstyr indvirkning på nikotinen

Har det udstyr der bruges, herunder tank og hardware, betydning for optagelsen af nikotin? Svaret er: Ja! Tobak Control har foretaget en undersøgelse om e cigaretter og nikotin. Ved brug af automatiseret udstyr til at suge i cigaretter og e cigaretter, kom de frem til, at nikotinudbyttet fra e-cigaretter giver mindre nikotin pr. pust ift. traditionelle cigaretter. Yderligere kom de frem til, at e-cigaretter kun leverer beskedne nikotinkoncentrationer, såfremt forsøgsgruppen består af uerfarne e-cigaret brugere, mens de mere erfarne dampere faktisk var i stand til at opnå koncentrationer svarende til dem, der produceres fra traditionelle cigaretter. Derfor er måden, hvorpå man bruger e cigaretter, vigtigt for, hvor meget nikotin man eksponeres for. Lignende resultater blev beskrevet i The Oxford Journal.

Tidligere rapporter har beskrevet minimal nikotinlevering ved brug af e cigaretter. I de undersøgelser indgik cigaretrygere, der ikke var erfarne e cigaret brugere. Endvidere var de anvendte e cigaretter små e cigaretter, der til forveksling ligner en traditionel cigaret, der som bekendt ikke frigiver den samme mængde nikotin. I en nyere undersøgelse, har man anvendt erfarne e cigaret brugere som har benyttet deres foretrukne udstyr, opfyldt med deres foretrukne e væske og nikotin koncentration. Under disse betingelser optog brugerne langt mere nikotin under deres dampning. Dette er således et vigtigt område at have fokus på for fremtidig forskning, da resultaterne kan påvirkes betydeligt afhængigt af det anvendte udstyr samt brugernes erfaring med e cigaretter.  Undersøgelserne fortæller os, at ved hjælp af forskellig e cigaret hardware,  opnås der stor forskel på hvor effektivt nikotinen absorberes i kroppen og at det ligeledes har en væsentlig betydning, om brugeren er erfaren eller ej. Det siger sig selv, at det også er afgørende om der anvendes 6mg nikotin ift. 18mg. Vælger man at anvende godt dampudstyr, bør det gå hånd i hånd med at man trapper ned i de lavere nikotin styrker.

Hvilken type udstyr skal jeg bruge?

Mange vil sikkert spørge sig selv: Hvilket udstyr skal jeg bruge og hvordan ved jeg om jeg benytter udstyr der øger optagelsen af nikotin? Som udgangspunkt kan det siges, at vikler man selv sine coils i eksempelvis en Geekvape Ammit 26 RTA eller dripper, (også kaldt rebuildable), så arbejder man med udstyr der virkelig udskiller nikotinen effektivt. Bruger man Mods, som fx Eleaf iStick 30W med tilhørende Sub-ohm tank, så vil du ligeledes blive udvinde for en forholdsvis stor mængde nikotin, dog stadig en smule mindre end ved ”selvbyggede” coils. Anvendes et eGo/EVOD batteri med en C1+ tank, vil den optagede nikotinmængde falde betydeligt, men påsættes en lidt anderledes tank, såsom Aspire CE5, vil det igen forbedre nikotinoptagelsen – dog slet ikke på niveau med hvad en subtank leverer. Udstyret er altså afgørende for, hvilken nikotinstyrke du bør vælge. Generelt kan det siges, at anvendes udstyr, såsom en Sub-ohm tank, så vil 6mg nikotin kunne leve op til de flestes behov, hvorimod benyttes eGo C1+, så skal der anvendes 18mg eller over, for at få en lignende mængde nikotin. I sidste ende er det naturligvis helt op til en selv at afgøre hvad der virker for én.

Jeg håber du har fået brugbar information ud af dette indlæg. Har du spørgsmål til  noget omkring vores produkter eller webshop er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på info@din-ecigaret.dk

God fornøjelse med dampen.

 

1 til 30 ud af 33

pr. side

Sorter efter: Sortering
DANISH TOBACCO PREMIUM QUALITY
(16)

DANISH TOBACCO PREMIUM QUALITY

35 kr.
35

Hurtigt overblik

10 ml færdigblandet e-væske Mærke: True Vapor Smag: Tobakssmag
MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY
(11)

MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY

35 kr.
35

Hurtigt overblik

Menthol Sensation


Kraftig mentholsmag med en afbalanceret menthol. Menthol Sensation er menthol udgaven af vores Premium Quality e-juice serie, hvor den anden i serien, Danish Tobacco er udgaven med tobakssmag. Der sættes høje standarder for, hvordan e-væsken produceres og hvilke ingredienser der benyttes, og denne væske er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Menthol Sensation har et PG indhold på 70% og et VG indhold på 30%. Dette gør at væsken kan benyttes i stort set alle e-cigaretter. Menthol Sensation findes i 0mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin.


 


Andre alternativer med mentholsmag:


Sundbygaard Menthol - Mentholsmag fra danske Sundbygaard.
(Fås op til 18 mg)


Liqua Two Mints - Spearmint og pebermyntesmag fra Liqua.
(Fås op til 18mg)

KAFFE
(5)

KAFFE

25 kr.
25

Hurtigt overblik

FYLDIG KAFFE


Den dejlige kaffe smag forbliver en hverdagskending. Nu kan du tilfredsstille din rygetrang og få en dejlig oplevelse af kaffe. 


Kaffe er for mange personer uundværligt. Når du ikke har tid til en kop kaffe, kan du nyde smagen af kaffe fra e-cigaretten. Smagen leder tankerne hen på friskbrygget kaffe og dets aromatiske fyldighed. Den uovertrufne smag kommer fra ekstrakt af kaffebønner, hvilket giver den absolut bedste kaffesmag. Dette er en e-juice, man som kaffeelsker ikke må undvære.


Ved at vælge en e-juice fra True Vapor, kan du være helt sikker på at få markedets bedste kvalitet. True Vapor går ikke på kompromis med kvalitet. Alle deres e-juice er lavet af 100% naturlige ekstrakter, hvilket sikrer den absolut bedste smag. Andre billigere e-juice er lavet af kemiske sammensætninger. Vi har valgt at forhandle True Vapor, for at du som kunde kan være sikker på at få markeds bedste kvalitet, hver gang du damper.

COLA
(5)

COLA

25 kr.
25

Hurtigt overblik

AUTENTISK COLASMAG


Kan du godt lide cola, vil du synes godt om denne e-juice. Ekstrakt fra Colanødder giver en autentisk smagsoplevelse af rigtig cola. Colasmagen er en lækker forfriskende smag, som man kan bruge i sin e-cigaret hele dagen. Så hvis du elsker smagen af original cola, vil du helt sikkert elske denne lækre e-juice fra True Vapor.


 


Der findes mange forskellige kvaliteter af e-juice på markedet. Mange blander kemiske stoffer sammen, som du får lov at inhalere. Hos True Vapor får du en 100% naturlig e-juice, som er garanteret markedets bedste kvalitet. True Vapor fokuserer på at levere naturlige kvalitetsprodukter. Når du bestiller e-juice fra os, er du sikker på at få en lækker e-juice, som kun er tilsat naturlige ingredienser. Med True Vapor e-juice, kan du virkelig smage at e-juicen er lavet af naturlig ekstrakt fra colanødder. Er man til vanilje cola, kan man med fordel blande lidt vanilje e-juice i clearomizeren sammen med cola. Når man damper denne e-juice, vil man altid efterlades med trangen til et sug mere.

BROMBÆR
(1)

BROMBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Prøv denne friske smag brombær, som er lækker rund og naturlig i smagen. Hvis du kan lide smagen af dejlige friske brombær, vil du helt sikkert synes godt om denne smag. Denne e-juice har en utrolig naturlig smag, som du ikke finder mange andre steder. Grunden til dette er, at vores e-juice udelukkende er skabt ved brug af naturlige brombær ekstrakter, som er udvundet fra rigtige brombær. Dette gør en stor forskel, når man skal skabe en naturtro smag. Mens andre e-juice producenter bruger kemiske sammensætninger til at skabe frugtsmage, bruger True Vapor kun naturlige ekstrakter.


Du kan nemt smage kvalitetsforskellen. Hos True Vapor bliver der aldrig gået på kompromis med de gode råvarer. Alle e-juice er gennemtestet og lever op til alle krav. Skandinaviske True Vapor har virkelig formået at skabe en serie af e-juice, som giver en smagsmæssig forskel, sammenlignet med mange andre. Denne smagsforskel opnås ved ikke at gå på kompromis med de råvarer som e-juicen produceres af. Så hvis du kunne tænke dig at prøve en lækker frisk smag af brombær, bør du helt sikkert prøve denne nye variant.

JORDBÆR
(7)

JORDBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Hvis du elsker friske jordbær, vil du elske smagen af denne e juice. Frisk, sød og sommerlig med ekstrakt fra rigtige jordbær. Kan man lide sol, sommer og friske jordbær, vil man elske denne e væske. Væsken kan fint bruges hele dagen, uden man bliver træt af smagen. True Vapors jordbær e-juice kommer meget tæt på smagen af rigtige jordbær, hvilket skyldes den naturlige ekstrakt. Såfremt du har prøvet alternative e-juice mærker, ved du sikkert, at selvom der står jordbær, kan de smage kemisk. Dette skyldes udelukkende at mange billige smage er kemisk sammensat og ikke naturligt. 

BANAN
(4)

BANAN

25 kr.
25

Hurtigt overblik

Er du vild med bananasplit? Denne banan e-juice smager af en mellemting mellem bananasplit og skumbananer.

VANDMELON
(7)

VANDMELON

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Frisk smag af moden vandmelon. Denne e juice fra True Vapor er en af vores bedst sælgende frugt varianter. Vandmelonen giver en meget frisk frugtsmag, som på samme tid er sød og lækker. Vi har testet alle vores e-juice på et forbrugerpanel, og responsen var meget positiv. Ord som, ”friskhed”, ”sol” og ”sommer” gik ofte igen, når vores testpersoner skulle beskrive smagen. Det har generelt været et problem for nogle af de billige e-juice mærker, at de har en kemisk smag, når man damper vandmelon. Det er ikke tilfældet med e-juice fra True Vapor. Her bliver der kun brugt naturlige ekstrakter, og ikke kemiske sammensætninger.


 

ÆBLE
(5)

ÆBLE

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Vores æble e-juice er vores absolutte bestseller, når det gælder e-væske med frugtsmag. Denne smag har været utrolig populær, lige siden vi startede med at forhandle den. E-juicen giver dig en dejlig original smagsoplevelse af æble. Du får en dejlig væske, som er lavet af høj kvalitet på ekstrakt fra rigtige æbler. 

TOBACCO/MINT MIX
(1)

TOBACCO/MINT MIX

25 kr.
25

Hurtigt overblik

FANTASTISK MIX


Tobak og mint mixet giver en blød tobakssmag med et strejf af frisk mint. Denne e-juice er for dem som ønsker at kombinere smagen af tobak med et touch af mint. Den gode tobakssmag er i højsædet tilført et frisk pust. Både tobakssmagen og mintsmagen, er skabt af naturlige ekstrakter fra tobak og mint blade. Dette sikrer dig en original smag, som ikke smager kunstigt eller kemisk. 

ORIGINAL TOBACCO
(7)

ORIGINAL TOBACCO

25 kr.
25

Hurtigt overblik

Klassisk tobakssmag fra True Vapor. Original Tobacco har en fyldig smag af god klassisk tobak. Smagen har en ganske autentisk og giver en dejlig fyldig dampudvikling. Dette er med til at give følesen af at ryge en rigtig cigaret. Ønsker du en god solid tobakssmag, vil Original Tobacco helt sikkert være et godt valg for dig.


 

BRIGHT TOBACCO
(1)

BRIGHT TOBACCO

25 kr.
25

Hurtigt overblik

RUND TOBAKSSMAG


Bright Tobacco er kendt for sin friske og behageligt runde tobakssmag. Et godt valg hvis du ønsker en mild tobakssmag. Bright Tobacco er et populært valg blandt e-cigaret dampere og i særdeleshed også hos piberygerne, der ønsker en mere kompleks tobaksmag. Smagen er kendt for sin runde friske smag, med en behagelig mild smag af tobak. Al smag er udvundet af ekstrakt fra rigtige tobaksblade. Dette betyder at du vil opleve smagen af rigtig tobak, når du damper denne e-juice, og slipper for den kemiske eftersmag, som nogle e-juice giver.


 


Er din nikotinstyrke ikke tilgængelig - Prøv:


Original Tobacco Fyldig tobakssmag der stadig er blid og rund.

MINT
(5)

MINT

25 kr.
25

Hurtigt overblik

Med denne e-væske fra True Vapor får du en frisk smag af mynte. Smagen er en smule mere afdæmpet i denne e-juice, i forhold til vores menthol e-juice. Dampen forlader din mund med en friskhed af mynte, uden at være overvældende. 


Væskerne fra True Vapor er TPD-godkendt, samt godkendt af den danske Sikkerhedsstyrelse. Denne e-væske kommer både uden nikotin, samt i tre varianter med nikotin: 6mg, 12mg og 18mg.


 


 


MENTHOL
(3)

MENTHOL

25 kr.
25

Hurtigt overblik

Menthol - E-Juice klar til brug


Den friske mentholsmag kan i visse tilfælde hjælpe på rygetrangen. Mentol e-juice kan være et startpunkt, hvis du normalt ryger menthol cigaretter, men kan også bruges til at blande op med andre smagsvarianter. Det kan give andre e-væsker et frisk pift. True Vapor e-juice er TPD-godkendt, samt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. 


Denne væske kommer i fire forskellige styrker: 0mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin.


 


Gode alternativer med menthol


Menthol Dekang - Meget lig True Vapors menthol i smagen, men lidt tykkere og fyldigere damp.


Menthol Sensation - Noget kraftigere mentholsmag, og en af vores kunders favoritter.


 

ROYAL TOBACCO
(5)

ROYAL TOBACCO

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Denne e-juice fra True Vapor giver dig den klassiske tobakssmag. E-væsken kommer med en "easy fill"-flaske, der hjælper til med, at påfyldning af væske går som det skal. Royal Tobacco kommer i fire styrker: 0mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin. Alle e-juice fra True Vapor er kvalitetstestet og lever op til høje krav om sikkerhed.


 


PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)
(12)

PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Pirat Lakrids fra True Vapor, giver dig her den salte smag af salmiak lakrids. Er du lakridselsker, har du måske allerede prøvet den almindelige lakrids fra True Vapor. I kontrast til den sødere lakrids, har denne væske den velkendte, salte smag af salmiak.


På grund af den fremtrædende lakridssmag, kan denne væske også bruges til at give din almindelige favoritsmag et nyt pust. Det kan klæde de fleste smage hvis du blander en smule lakrids i. 


 


ENERGI
(10)

ENERGI

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Smagen af Energi Drik er meget efterspurgt. Her fås den originale smag af energidrik som du kender den. Frisk, sød og igangsættende. En smag der ikke er til at få nok af!


 

VANILJE
(3)

VANILJE

25 kr.
25

Hurtigt overblik

BLØD VANILJESMAG


Denne smag har en blid og lækker vaniljesmag som giver fornemmelsen af sommer og vaniljeis. Her opleves virkelig smagen af rigtig vanilje. Vanilje er en spændende og lidt anderledes smagsvariant, som rigtig mange elsker ubetinget.


Flere kunder bruger vanilje som et supplement til vores andre smagsvarianter. Det giver ofte et spændende resultat når vanilje blandes med en anden e-væske. Smag til og få præcis den kombination der falder bedst i smag.


Smagen er udvundet af naturlig vaniljeekstrakt og er ikke kunstigt skabt. Dette er en af de store forskelle på True Vapors e-juice, sammenlignet med mange konkurrenter. Ved at dampe True Vapors e-juice, kan du altid være 100% sikker på at du damper den bedste kvalitet på markedet. Din e-juice altid er lavet af naturlige ekstrakter, under sterile forhold, hvilket sikrer en god original smag.


 

CHOKOLADE
(2)

CHOKOLADE

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Rund, fyldig og meget velsmagende chokolade, blandet med et strejf af vanilje. Smagen af varm kakao. Smagen til alle chokolade elskere. Denne e-juice er perfekt til dig, som har hang til søde sager og godt kan lide en rund, fyldig og sød chokolade. Smagen er udvundet af ekstrakt fra rigtige kakaobønner, hvilket giver e-juicen en næsten perfekt gengivelse af rigtig chokolade, når dampen forlader din e-cigaret. Du vil opleve en mild og rund smag af chokolade.


Når du smager denne damp, vil du ikke være i tvivl om kvaliteten af denne e-juice. True Vapor udvinder alle deres smage, ved at bruge naturlige ekstrakter. Med denne chokolade smag, kan du tydeligt smage at du damper en kvalitets e-juice, bygget på ekstrakten af kakaobønner. Chokoladesmagen fra True Vapor har været under udvikling i lang tid, hvor der er testet forskellige kakaobønner, for at finde frem til den bedste smag. Vi synes nu, at smagen er meget tæt på perfekt. Hvis du kan lide chokolade, bør du helt bestemt prøve denne smag.

FERSKEN
(8)

FERSKEN

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Skøn og forfriskende ferskensmag. E-juicen er lavet af naturlige fersken ekstrakter, hvilket sikrer en autentisk smag af rigtig fersken. Fersken er ofte beskrevet som en god velsmagene frugtvæske, der kan benyttes hele dagen, uden at man bliver træt af smagen.

BLÅBÆR
(7)

BLÅBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik

BLÅBÆR E-JUICE 10 ML


Denne e-væske er som en eksplosion af blåbær, der udfolder sig hurtigt i munden. E-væsken er én af de mest potente indenfor frugtsmagene og den anbefales derfor primært til dig, der elsker en god kraftig smag. 

FRUGT MIX
(5)

FRUGT MIX

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Er du til en god blanding af de bedste frugter, så er denne e-væske måske noget for dig. Til at producere denne e-juice er der blevet brugt naturlige ekstrakter, hvilket giver en meget naturlig smag.


 

KOKOS
(3)

KOKOS

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Kokos juicen har en fyldig rund smag, der bl.a. fungerer godt til at blande sammen med tobaksvarianter. Mange bruger den netop til at blande op med deres favorit tobakssmag, da det giver et frisk og sødligt pift. Smagen kan naturligvis også nydes rent, uden at blandes op. Det er bestemt en lækker smag, som er værd at prøve.

KIRSEBÆR
(4)

KIRSEBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik

SØDE KIRSEBÆR


Kirsebær har en afbalanceret sødme (ikke for sød!) og passer perfekt til dampning.  Kirsebærsmagen i din e-cigaret hele dagen, uden den bliver kvalm, hvilket ofte kan være problemet med kraftige og syntetiske kirsebær e-væsker. True Vapor har virkelig formået at udvikle en kirsebærsmag, som minder rigtig meget om den rigtige smag.


 

CAPPUCCINO
(7)

CAPPUCCINO

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Vi er glade for at kunne præsentere True Vapors Cappuccino e juice, som vi mener er markedets bedste Cappuccino smag. Her får du den velkendte søde smag af en god kop kaffe med et strejf af chokolade. Smagen af cappuccino er en sikker favorit her på redaktionen, men du skal kunne lide det lidt sødt hvis denne variant skal falde i din smag.


 

MOJITO
(4)

MOJITO

25 kr.
25

Hurtigt overblik

VELSMAGENDE COCKTAIL


Oplev den velkendte smag af mojito. Er du til eksotiske drinks, så er denne e-juice et ”must try”. Her kombineres de klassiske mojitoingridienser i en alletiders dampvæske, der smager frisk og godt.  


 

PINA COLADA
(2)

PINA COLADA

25 kr.
25

Hurtigt overblik

LEGENDARISK DRINK


E juice med smagen af Piña Colada. Dette er en frisk og sød e væske, som du bør prøve hvis du er på udkig efter en spændende anderledes variant. Piña Colada er en lækker eksotisk drink fra Puerto Rico i Caribien. Det siges at Piña Colada blev opfundet af den puertoricanske pirat Roberto Cofresí, som gav sine medpirater drikken for at ophøje deres moral. Men da Cofresí gik bort i 1825, gik der over 100 år før drikken virkelig blev kendt. I 1950erne blev drinken igen skabt på Puerto Rico og spredte sig hurtigt ud i hele verden. Især USA tog drinken til sig hurtigt. Siden dengang har Piña Colada været en klassiker, som rigtig mange elsker. E-juicen er hurtigt blevet en favorit blandt mange. Især pigerne i vores testpanel var helt tossede med smagen, og har brugt den siden de prøvede den første gang.

HINDBÆR
(1)

HINDBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Hvis du elsker hindbær, bør du prøve denne smag som egner sig fint til at dampe rent. Smagen egner sig også godt kombineret med andre smagsvarianter. Kun fantasien sætter grænser.

CHAMPAGNE ÆBLE
(10)

CHAMPAGNE ÆBLE

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Frisk æblesmag blandet med Champagne er på en gang sød og frisk. Denne smag er på rekordtid blevet en publikumsfavorit. Æble e-juicen er en klassiker, som har været rigtig populær de sidste par år. Hvis du kan lide æble, vil du helt sikkert også elske denne som er spædet op med champagne. E-juicen har har fået rigtig mange positive tilbagemeldinge, så måske er den også noget for dig?


 

ANANAS
(4)

ANANAS

25 kr.
25

Hurtigt overblik


Her får du smagen lækker sød ananas. E-juicen er baseret på naturlige ekstrakter fra rigtige ananas, hvilket virkelig kan smages når du damper denne e-juice.