E væske går under adskillige navne, men det mest anvendte er e-væske, rygevæske eller e-juice. Alle e væsker kommer i et stort udvalg af smage og nikotinstyrker. Smag er en individuel sag, og det er ganske afgørende for en, hvordan det føles at dampe. Smagene er primært delt op i 3 kategorier: Tobak, Menthol og Frugt. Er man helt ny, er det bare med at kaste sig ud i sortimentet og prøve en masse forskellige smage af. De fleste finder ikke favoritsmagen i første hug og mange nyder faktisk også at have flere forskellige smage at skifte imellem. Når det kommer til nikotinstyrken, så er det også en vigtig faktor for ens dampoplevelse. Det handler om at finde et tilpas niveau, hvor niktotinen hverken er for stærk eller for mild. Er man helt ny damper, så kan det være svært at fastslå, hvilken nikotinstyrke man skal starte ud med. Det kommer i høj grad også an på det e cigaret-udstyr, der vælges, så derfor vil vi nu komme nærmere ind på dette.

Hvad betyder nikotinstyrken?

Det er muligt at købe e juice med nikotin og e juice uden nikotin. Nikotinstyrken på en given e væske måles i milligram pr milliliter. Der er mange der gerne vil have en håndgribelig måde at kunne forstå de forskellige nikotinstyrker på. Nedenfor finder du et skema som groft indeler de forskellige nikotinstyrker i kategorier og sammenligner med almindelige cigaretter. Det er til at tage og føle på og er let forståeligt, men tager ikke højde for, hvilket udstyr der anvendes til at dampe e-væskerne. 

E juice med nikotin inddelt i styrker

Du kan se samtlige e væske smage og nikotinstyrker her

 Nikotinindhold

 Svarer til

 0 mg/ml

 Helt uden nikotin

 6 mg/ml

 En ekstra mild cigaret

 11/12 mg/ml

 En Light Cigaret

 16/18 mg/ml

 En almindelig cigaret

Sådan finder du din nikotinstyrke, hurtigt og let

Den hurtige og letteste tilgang til at komme godt i gang med e cigaretter er at tage udgangspunkt i skemaet ovenfor med mulighed for at justere doseringen af nikotin hen ad vejen. I så fald skal du blot tage udgangspunkt i, hvad du er vant til at ryge. Ryger du eksempelvis light cigaretter, så vil ca. 12 mg. være et godt udgangspunkt. Er du stadig i tvivl, eller føler du, at du ligger i en gråzone mellem 2 styrker, så start ud med den stærkeste. Det vigtigste er i første omgang at komme væk fra cigaretterne og her betyder det meget, at du bliver "mættet" nikotinmæssigt. Så start hellere lidt for stærkt end for mildt, da det ellers kan være meget svært at holde sig fra at ryge. Har man den rigtige nikotinstyrke er det ikke svært at glemme cigaretterne og dampe i stedet. Når man er kommet godt i gang, kan man ligeså stille trappe ned for nikotinstyrken på e væsken. Hvis man ønsker at stoppe helt med nikotinen, kan mange med lidt god vilje komme ned på 0 mg/ml, og dermed være fri for sin afhængighed af nikotin. 

Hvor meget nikotin leverer e cigaretter ift. traditionelle cigaretter?

Leverer e cigaretter den samme mængde nikotin til blodbanen som en traditionel cigaret? Svaret er – Nej!  En researchgruppe, kaldt Group, har foretaget en undersøgelse af nikotinoptagelse fra e cigaretter. De er kommet frem til, at nikotinoptagelse fra e-cigaretter var signifikant lavere i forhold til tobakscigaretter. Overraskende var det, at 5 minutters e cigaret forbrug førte til ⅓ til ¼ af de nikotinniveauer der opnås ved at ryge en tobakscigaret. Selv efter 1 times brug kunne brugerne ikke opnå nikotinniveauer svarende til at ryge 5 minutter på en rigtig cigaret. Undersøgelsen viste også, at de nye generationer af e cigaretter var mere effektive i nikotin levering. Leveringen af nikotin lå på niveauer der lå 35-72% højere end hvad man observerede ved brug af første generations e cigaretter. Disse resultater er næsten identisk med en undersøgelse foretaget af Scientific Reports. Den konkluderede: I forhold til at ryge en tobakscigaret, leverede en e cigaret ⅓ til ¼ af nikotinmængden. De nyere e cigaretter var mere effektive i nikotinleveringen, men leverede stadig nikotin meget langsommere, sammenlignet med tobaks cigaretter. Baseret på disse undersøgelser fremgår det, at damp fra e væske giver en væsentligt lavere nikotinlevering ift. en traditionel cigaret. Det er interessant at bemærke, at begge forsøg viste, at den nyere generation e-cigaretter leverede mere nikotin end de oprindelige e-cigaret versioner (dem som ligner en rigtig cigaret). Dette bringer os til vores næste spørgsmål.

REV e cigaret nikotinstyrke

Jo bedre e cigaret udstyr, des mere niktotin får du

Har det udstyr der bruges, herunder tank og hardware, betydning for optagelsen af nikotin? Svaret er: Ja! Tobak Control har foretaget en undersøgelse om e cigaretter og nikotin. Ved brug af automatiseret udstyr til at suge i cigaretter og e cigaretter, kom de frem til, at nikotinudbyttet fra e-cigaretter giver mindre nikotin pr. pust ift. traditionelle cigaretter. Yderligere kom de frem til, at e-cigaretter kun leverer beskedne nikotinkoncentrationer, såfremt forsøgsgruppen består af uerfarne e-cigaret brugere, mens de mere erfarne dampere faktisk var i stand til at opnå koncentrationer svarende til dem, der produceres fra traditionelle cigaretter. Derfor er måden, hvorpå man bruger e cigaretter, vigtigt for, hvor meget nikotin man eksponeres for. Lignende resultater blev beskrevet i The Oxford Journal.

Tidligere rapporter har beskrevet minimal nikotinlevering ved brug af e cigaretter. I de undersøgelser indgik cigaretrygere, der ikke var erfarne e cigaret brugere. Endvidere var de anvendte e cigaretter små e cigaretter, der til forveksling ligner en traditionel cigaret, der som bekendt ikke frigiver den samme mængde nikotin. I en nyere undersøgelse, har man anvendt erfarne e cigaret brugere som har benyttet deres foretrukne udstyr, opfyldt med deres foretrukne e væske og nikotin koncentration. Under disse betingelser optog brugerne langt mere nikotin under deres dampning. Dette er således et vigtigt område at have fokus på for fremtidig forskning, da resultaterne kan påvirkes betydeligt afhængigt af  det anvendte udstyr samt brugernes erfaring med e cigaretter.  Undersøgelserne fortæller os, at ved hjælp af forskellig e cigaret hardware,  opnås der stor forskel på hvor effektivt nikotinen absorberes i kroppen og at det ligeledes har en væsentlig betydning, om brugeren er erfaren eller ej. Det siger sig selv, at det også er afgørende om der anvendes 6mg nikotin ift. 18mg. Vælger man at anvende godt dampudstyr, bør det gå hånd i hånd med at man trapper ned i de lavere nikotin styrker.

Hvilket udstyr udvinder nikotinen bedst?

Mange vil sikkert spørge sig selv: Hvad er godt udstyr og hvordan ved jeg om jeg benytter udstyr der øger optagelsen af nikotin? Som udgangspunkt kan det siges, at vikler man selv sine coils i eksempelvis en Geekvape Ammit 26 RTA eller dripper, (også kaldt rebuildable), så arbejder man med udstyr der virkelig udskiller nikotinen effektivt. Bruger man Mods, som fx Eleaf iStick 30W med tilhørende Sub-ohm tank, så vil du ligeledes blive eksponeret for en forholdsvis stor mængde nikotin, dog stadig en smule mindre end ved ”selvbyggede” coils. Anvendes et eGo/EVOD batteri med en C1+ tank, vil den optagede nikotinmængde falde betydeligt, men påsættes en lidt bedre tank, såsom Aspire CE5, vil det igen forbedre nikotinoptagelsen – dog slet ikke på niveau med hvad en subtank leverer. Udstyret er altså afgørende for, hvilken nikotinstyrke du bør vælge. Generelt kan det siges, at anvendes det bedste udstyr, såsom Subtank, så vil 6mg nikotin kunne tilfredsstille de fleste, hvorimod benyttes eGo C1+, så skal der anvendes 18mg eller over, for at få en lignende mængde nikotin.

Jeg håber du har fået brugbar information ud af dette indlæg. Har du spørgsmål til  noget omkring vores produkter eller webshop er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på info@din-ecigaret.dk

God fornøjelse med dampen.

1 til 30 ud af 33

pr. side

Sorter efter: Sortering
DANISH TOBACCO PREMIUM QUALITY
(15)

DANISH TOBACCO PREMIUM QUALITY

35 kr
35

Hurtigt overblik

10 ml færdigblandet e-væske
Premium kvalitet
Bestseller
MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY
(11)

MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY

35 kr
35

Hurtigt overblik

Menthol Sensation


Super lækker frisk og forførende mentholsmag med en perfekt afbalanceret menthol, der hverken er for sød eller for bitter. Menthol Sensation er menthol udgaven af vores Premium Quality e-juice serie, som er kendetegnet ved kvalitetsejuice der sætter høje standarder for, hvordan e-væsken produceres og hvilke ingredienser der benyttes. Mentholsmagen er forfriskende og minder nærmest om et bolche i munden, uden at det bliver for sødt. Flere dampere, der normalt ikke er til mentholsmag falder for denne variant som et friskt pust og et lækkert alternativ til almindelige tobaksvarianter.


 


De gode alternativer:


Sundbygaard Menthol - Fantastisk mentholsmag fra danske Sundbygaard.
(Fås op til 18 mg)


Liqua Two Mints - Spearmint og pebermynte i lækker kombi.
(Fås op til 18mg)

VANDMELON
(7)

VANDMELON

25 kr
25

Hurtigt overblik


Frisk smag af moden vandmelon. Denne e juice fra True Vapor er en af vores bedst sælgende frugt varianter. Vandmelonen giver en meget frisk frugtsmag, som på samme tid er sød og lækker. Vi har testet alle vores e-juice på et forbrugerpanel, og responsen var meget positiv. Ord som, ”friskhed”, ”sol” og ”sommer” gik ofte igen, når vores testpersoner skulle beskrive smagen. Det har generelt været et problem for nogle af de billige e-juice mærker, at de har en kemisk smag, når man damper vandmelon. Det er ikke tilfældet med e-juice fra True Vapor. Her bliver der kun brugt naturlige ekstrakter, og ikke kemiske sammensætninger.


 

BANAN
(4)

BANAN

25 kr
25

Hurtigt overblik


Er du vild med bananasplit? Denne banan e-juice smager af en mellemting mellem bananasplit og skumbananer.

JORDBÆR
(7)

JORDBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik


Hvis du elsker friske jordbær, vil du elske smagen af denne e juice. Frisk, sød og sommerlig med ekstrakt fra rigtige jordbær. Kan man lide sol, sommer og friske jordbær, vil man elske denne e væske. Væsken kan fint bruges hele dagen, uden man bliver træt af smagen. True Vapors jordbær e-juice kommer meget tæt på smagen af rigtige jordbær, hvilket skyldes den naturlige ekstrakt. Såfremt du har prøvet alternative e-juice mærker, ved du sikkert, at selvom der står jordbær, kan de smage kemisk. Dette skyldes udelukkende at mange billige smage er kemisk sammensat og ikke naturligt. 

BROMBÆR
(1)

BROMBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik


Prøv denne friske smag brombær, som er lækker rund og naturlig i smagen. Hvis du kan lide smagen af dejlige friske brombær, vil du helt sikkert synes godt om denne smag. Denne e-juice har en utrolig naturlig smag, som du ikke finder mange andre steder. Grunden til dette er, at vores e-juice udelukkende er skabt ved brug af naturlige brombær ekstrakter, som er udvundet fra rigtige brombær. Dette gør en stor forskel, når man skal skabe en naturtro smag. Mens andre e-juice producenter bruger kemiske sammensætninger til at skabe frugtsmage, bruger True Vapor kun naturlige ekstrakter.


Du kan nemt smage kvalitetsforskellen. Hos True Vapor bliver der aldrig gået på kompromis med de gode råvarer. Alle e-juice er gennemtestet og lever op til alle krav. Skandinaviske True Vapor har virkelig formået at skabe en serie af e-juice, som giver en smagsmæssig forskel, sammenlignet med mange andre. Denne smagsforskel opnås ved ikke at gå på kompromis med de råvarer som e-juicen produceres af. Så hvis du kunne tænke dig at prøve en lækker frisk smag af brombær, bør du helt sikkert prøve denne nye variant.

COLA
(5)

COLA

25 kr
25

Hurtigt overblik

AUTENTISK COLASMAG


Kan du godt lide cola, vil du synes godt om denne e-juice. Ekstrakt fra Colanødder giver en autentisk smagsoplevelse af rigtig cola. Colasmagen er en lækker forfriskende smag, som man kan bruge i sin e-cigaret hele dagen. Så hvis du elsker smagen af original cola, vil du helt sikkert elske denne lækre e-juice fra True Vapor.


 


Der findes mange forskellige kvaliteter af e-juice på markedet. Mange blander kemiske stoffer sammen, som du får lov at inhalere. Hos True Vapor får du en 100% naturlig e-juice, som er garanteret markedets bedste kvalitet. True Vapor fokuserer på at levere naturlige kvalitetsprodukter. Når du bestiller e-juice fra os, er du sikker på at få en lækker e-juice, som kun er tilsat naturlige ingredienser. Med True Vapor e-juice, kan du virkelig smage at e-juicen er lavet af naturlig ekstrakt fra colanødder. Er man til vanilje cola, kan man med fordel blande lidt vanilje e-juice i clearomizeren sammen med cola. Når man damper denne e-juice, vil man altid efterlades med trangen til et sug mere.

KAFFE
(5)

KAFFE

25 kr
25

Hurtigt overblik

FYLDIG KAFFE


Den dejlige kaffe smag forbliver en hverdagskending. Nu kan du tilfredsstille din rygetrang og få en dejlig oplevelse af kaffe. 


Kaffe er for mange personer uundværligt. Når du ikke har tid til en kop kaffe, kan du nyde smagen af kaffe fra e-cigaretten. Smagen leder tankerne hen på friskbrygget kaffe og dets aromatiske fyldighed. Den uovertrufne smag kommer fra ekstrakt af kaffebønner, hvilket giver den absolut bedste kaffesmag. Dette er en e-juice, man som kaffeelsker ikke må undvære.


Ved at vælge en e-juice fra True Vapor, kan du være helt sikker på at få markedets bedste kvalitet. True Vapor går ikke på kompromis med kvalitet. Alle deres e-juice er lavet af 100% naturlige ekstrakter, hvilket sikrer den absolut bedste smag. Andre billigere e-juice er lavet af kemiske sammensætninger. Vi har valgt at forhandle True Vapor, for at du som kunde kan være sikker på at få markeds bedste kvalitet, hver gang du damper.

ÆBLE
(5)

ÆBLE

25 kr
25

Hurtigt overblik


Vores æble e-juice er vores absolutte bestseller, når det gælder e-væske med frugtsmag. Denne smag har været utrolig populær, lige siden vi startede med at forhandle den. E-juicen giver dig en dejlig original smagsoplevelse af æble. Du får en dejlig væske, som er lavet af høj kvalitet på ekstrakt fra rigtige æbler. 

TOBACCO/MINT MIX
(1)

TOBACCO/MINT MIX

25 kr
25

Hurtigt overblik

FANTASTISK MIX


Tobak og mint mixet giver en blød tobakssmag med et strejf af frisk mint. Denne e-juice er for dem som ønsker at kombinere smagen af tobak med et touch af mint. Den gode tobakssmag er i højsædet tilført et frisk pust. Både tobakssmagen og mintsmagen, er skabt af naturlige ekstrakter fra tobak og mint blade. Dette sikrer dig en original smag, som ikke smager kunstigt eller kemisk. 

ORIGINAL TOBACCO
(7)

ORIGINAL TOBACCO

25 kr
25

Hurtigt overblik


Klassisk tobakssmag fra True Vapor. Original Tobacco har en fyldig smag af god klassisk tobak. Smagen har en ganske autentisk og giver en dejlig fyldig dampudvikling. Dette er med til at give følesen af at ryge en rigtig cigaret. Ønsker du en god solid tobakssmag, vil Original Tobacco helt sikkert være et godt valg for dig.


 

BRIGHT TOBACCO
(1)

BRIGHT TOBACCO

25 kr
25

Hurtigt overblik

RUND TOBAKSSMAG


Bright Tobacco er kendt for sin friske og behageligt runde tobakssmag. Et godt valg hvis du ønsker en mild tobakssmag. Bright Tobacco er et populært valg blandt e-cigaret dampere og i særdeleshed også hos piberygerne, der ønsker en mere kompleks tobaksmag. Smagen er kendt for sin runde friske smag, med en behagelig mild smag af tobak. Al smag er udvundet af ekstrakt fra rigtige tobaksblade. Dette betyder at du vil opleve smagen af rigtig tobak, når du damper denne e-juice, og slipper for den kemiske eftersmag, som nogle e-juice giver.


 


Er din nikotinstyrke ikke tilgængelig - Prøv:


Original Tobacco Fyldig tobakssmag der stadig er blid og rund.

MINT
(5)

MINT

25 kr
25

Hurtigt overblik

Den friske mintsmag giver frisk mund og minder overraskende meget om mintpastiller og mild mynte. Mint er for dig som er vild med mintpastil smagen. Fyldigheden er mere afdæmpet i denne e-juice, i forhold til vores menthol e-juice. Dampen forlader din mund med en friskhed af mynte, uden at være overvældende. Dette er en e-juice man kan dampe på hele dagen, uden at blive træt af den. Mange af vores kunder synes at den smager ligesom Menthos pastiller.


Med True Vapors e-juice er du garanteret markedets højeste kvalitet. Du kan være helt sikker på, at du ryger den bedst mulige kvalitet hos os. True Vapor er et e-juice mærke, som er 100% dedikeret til at levere kun det bedste.


 

MENTHOL
(3)

MENTHOL

25 kr
25

Hurtigt overblik

Menthol - E-Juice klar til brug


Den friske menthol smag tilfredsstiller din rygetrang og minder utroligt meget om menthol cigaretter. Mentol e-juice er et oplagt valg til dig der normalt ryger menthol cigaretter, men bruges også af mange til at blande op med andre smagsvarianter. Det giver et frisk pift og i mange tilfælde en lækker smagsoplevelse. True Vapor e-juice er af høj kvalitets med naturlig aroma og produceret ud fra skandinaviske dyder og principper.


 


Gode alternativer med menthol


Menthol Dekang - Meget lig True Vapors menthol i smagen, men lidt tykkere og fyldigere damp.


Menthol Sensation - Noget kraftigere mentholsmag, og en af vores kunders favoritter.


 

ROYAL TOBACCO
(4)

ROYAL TOBACCO

25 kr
25

Hurtigt overblik


Dette er en e-juice klassiker fra True Vapor som har gjort sig yderst populær i serien af tobakker. Du får en original tobakssmag, som giver en nær følelse af at ryge en rigtig cigaret. Royal Tobacco er skabt ved at bruge naturlig ekstrakt fra rigtige tobaksblade, hvilket giver en meget original smagsoplevelse. Er du til tobak, er denne smagsvariant anbefalelsesværdig. Alle e-juice fra True Vapor er kvalitetstestet og lever op til høje krav om sikkerhed. True Vapor vedstår, at de ikke bruger aldrig kunstige ingredienser, som andre billige e-juice producenter.


 


 

PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)
(12)

PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)

25 kr
25

Hurtigt overblik


Pirate Licorice er det nyeste skud på stammen fra True Vapor, og vi er glade for endelig at kunne præsentere en rigtig lækker salmiak lakrids. Ønsker du smagen af rigtig salmiak lakrids vil du ikke blive skuffet. Er du vild med lakrids, har du måske allerede prøvet den almindelige lakrids fra True Vapor, der er sød og mild. Pirate Licorice adskiller sig markant fra denne. Her får du en kraftig lakridssmag med salmiak/salt, der nærmer sig smagen af ”Piratos”. 


True Vapor har længe arbejdet og testet denne smag for at ramme præcis den gode smagfulde danske lakrtids som vore kunder efterspørger. Vi har sikret en perfekt sammensætning af lakrids og salmiak. Pirate Licorice giver en super dampoplevelse. Prøv den og du vil elske den, vi garanterer. På grund af den fyldige lakridssmag er den rigtig lækker at bruge til at give din almindelige favoritsmag et nyt pust. Det klæder de fleste smage hvis du blander en smule lakrids i. 

ENERGI
(9)

ENERGI

25 kr
25

Hurtigt overblik


Smagen af Energi Drik er meget efterspurgt. Her fås den originale smag af energidrik som du kender den. Frisk, sød og igangsættende. En smag der ikke er til at få nok af!


 

VANILJE
(3)

VANILJE

25 kr
25

Hurtigt overblik

BLØD VANILJESMAG


Denne smag har en blid og lækker vaniljesmag som giver fornemmelsen af sommer og vaniljeis. Her opleves virkelig smagen af rigtig vanilje. Vanilje er en spændende og lidt anderledes smagsvariant, som rigtig mange elsker ubetinget.


Flere kunder bruger vanilje som et supplement til vores andre smagsvarianter. Det giver ofte et spændende resultat når vanilje blandes med en anden e-væske. Smag til og få præcis den kombination der falder bedst i smag.


Smagen er udvundet af naturlig vaniljeekstrakt og er ikke kunstigt skabt. Dette er en af de store forskelle på True Vapors e-juice, sammenlignet med mange konkurrenter. Ved at dampe True Vapors e-juice, kan du altid være 100% sikker på at du damper den bedste kvalitet på markedet. Din e-juice altid er lavet af naturlige ekstrakter, under sterile forhold, hvilket sikrer en god original smag.


  


 

CHOKOLADE
(2)

CHOKOLADE

25 kr
25

Hurtigt overblik


Rund, fyldig og meget velsmagende chokolade, blandet med et strejf af vanilje. Smagen af varm kakao. Smagen til alle chokolade elskere. Denne e-juice er perfekt til dig, som har hang til søde sager og godt kan lide en rund, fyldig og sød chokolade. Smagen er udvundet af ekstrakt fra rigtige kakaobønner, hvilket giver e-juicen en næsten perfekt gengivelse af rigtig chokolade, når dampen forlader din e-cigaret. Du vil opleve en mild og rund smag af chokolade.


Når du smager denne damp, vil du ikke være i tvivl om kvaliteten af denne e-juice. True Vapor udvinder alle deres smage, ved at bruge naturlige ekstrakter. Med denne chokolade smag, kan du tydeligt smage at du damper en kvalitets e-juice, bygget på ekstrakten af kakaobønner. Chokoladesmagen fra True Vapor har været under udvikling i lang tid, hvor der er testet forskellige kakaobønner, for at finde frem til den bedste smag. Vi synes nu, at smagen er meget tæt på perfekt. Hvis du kan lide chokolade, bør du helt bestemt prøve denne smag.

FERSKEN
(8)

FERSKEN

25 kr
25

Hurtigt overblik


Skøn og forfriskende ferskensmag. E-juicen er lavet af naturlige fersken ekstrakter, hvilket sikrer en autentisk smag af rigtig fersken. Fersken er ofte beskrevet som en god velsmagene frugtvæske, der kan benyttes hele dagen, uden at man bliver træt af smagen.

BLÅBÆR
(7)

BLÅBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik

BLÅBÆR E-JUICE 10 ML


Denne e-væske er som en eksplosion af blåbær, der udfolder sig hurtigt i munden. E-væsken er én af de mest potente indenfor frugtsmagene og den anbefales derfor primært til dig, der elsker en god kraftig smag. 

FRUGT MIX
(5)

FRUGT MIX

25 kr
25

Hurtigt overblik


Er du til en god blanding af de bedste frugter, så er denne e-væske måske noget for dig. Til at producere denne e-juice er der blevet brugt naturlige ekstrakter, hvilket giver en meget naturlig smag.


 

KOKOS
(3)

KOKOS

25 kr
25

Hurtigt overblik


Kokos juicen har en fyldig rund smag, der bl.a. fungerer godt til at blande sammen med tobaksvarianter. Mange bruger den netop til at blande op med deres favorit tobakssmag, da det giver et frisk og sødligt pift. Smagen kan naturligvis også nydes rent, uden at blandes op. Det er bestemt en lækker smag, som er værd at prøve.

KIRSEBÆR
(4)

KIRSEBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik

SØDE KIRSEBÆR


Kirsebær har en afbalanceret sødme (ikke for sød!) og passer perfekt til dampning.  Kirsebærsmagen i din e-cigaret hele dagen, uden den bliver kvalm, hvilket ofte kan være problemet med kraftige og syntetiske kirsebær e-væsker. True Vapor har virkelig formået at udvikle en kirsebærsmag, som minder rigtig meget om den rigtige smag.


 

CAPPUCCINO
(7)

CAPPUCCINO

25 kr
25

Hurtigt overblik


Vi er glade for at kunne præsentere True Vapors Cappuccino e juice, som vi mener er markedets bedste Cappuccino smag. Her får du den velkendte søde smag af en god kop kaffe med et strejf af chokolade. Smagen af cappuccino er en sikker favorit her på redaktionen, men du skal kunne lide det lidt sødt hvis denne variant skal falde i din smag.


 

MOJITO
(4)

MOJITO

25 kr
25

Hurtigt overblik

VELSMAGENDE COCKTAIL


Oplev den velkendte smag af mojito. Er du til eksotiske drinks, så er denne e-juice et ”must try”. Her kombineres de klassiske mojitoingridienser i en alletiders dampvæske, der smager frisk og godt.  


 

PINA COLADA
(2)

PINA COLADA

25 kr
25

Hurtigt overblik

LEGENDARISK DRINK


E juice med smagen af Piña Colada. Dette er en frisk og sød e væske, som du bør prøve hvis du er på udkig efter en spændende anderledes variant. Piña Colada er en lækker eksotisk drink fra Puerto Rico i Caribien. Det siges at Piña Colada blev opfundet af den puertoricanske pirat Roberto Cofresí, som gav sine medpirater drikken for at ophøje deres moral. Men da Cofresí gik bort i 1825, gik der over 100 år før drikken virkelig blev kendt. I 1950erne blev drinken igen skabt på Puerto Rico og spredte sig hurtigt ud i hele verden. Især USA tog drinken til sig hurtigt. Siden dengang har Piña Colada været en klassiker, som rigtig mange elsker. E-juicen er hurtigt blevet en favorit blandt mange. Især pigerne i vores testpanel var helt tossede med smagen, og har brugt den siden de prøvede den første gang.

HINDBÆR
(1)

HINDBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik


Hvis du elsker hindbær, bør du prøve denne smag som egner sig fint til at dampe rent. Smagen egner sig også godt kombineret med andre smagsvarianter. Kun fantasien sætter grænser.

CHAMPAGNE ÆBLE
(10)

CHAMPAGNE ÆBLE

25 kr
25

Hurtigt overblik


Frisk æblesmag blandet med Champagne er på en gang sød og frisk. Denne smag er på rekordtid blevet en publikumsfavorit. Æble e-juicen er en klassiker, som har været rigtig populær de sidste par år. Hvis du kan lide æble, vil du helt sikkert også elske denne som er spædet op med champagne. E-juicen har har fået rigtig mange positive tilbagemeldinge, så måske er den også noget for dig?


 

ANANAS
(4)

ANANAS

25 kr
25

Hurtigt overblik


Her får du smagen lækker sød ananas. E-juicen er baseret på naturlige ekstrakter fra rigtige ananas, hvilket virkelig kan smages når du damper denne e-juice.