Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E VÆSKE

E-væske er afgørende for din damper-oplevelse

I dag kan du stort set købe e-væske på ethvert gadehjørne, og udvalget er enormt. Men kvaliteten er desværre meget svingende, og hovedparten af produkterne har ikke en tilstrækkelig god kvalitet. Det er synd, for vore dages e-cigaretter kan udnytte e-væsken væsentlig mere optimalt end tidligere. Det betyder, at du får en anden smagsoplevelse ved at vælge e-væsker fra seriøse leverandører, der er på markedet for at producere de bedste produkter – ikke for at score en hurtig fortjeneste.

Vi har sørget for, at det er nemt for dig at få fat i e-væsker – vi holder øje med markedet og udvælger alle vores produkter med omhu.

Gå på opdagelse herunder og find e-væske til din e-cigaret.

Der er sket meget med e-væske, siden det hele startede

Tidligere var e-cigaretter og coils en begrænsende faktor for den optimale oplevelse i sig selv, men sådan er det ikke i dag.

Hvis man går uden om de helt billige e-cigaretter, er kvaliteten af udstyret i dag noget helt andet. De anvendte væger er f.eks. ofte lavet af økologisk japansk bomulds-vat.

Mange nyere mods tilbyder også temperaturstyring, som skåner e-cigaretten, så den holder længere.

E-væsken fortjener mere fokus hos den moderne damper

Selv om damperudstyr har en forrygende evne til at få mest muligt ud af den anvendte e-væske, gror træerne ikke ind i himlen. E-væsken er som regel den helt afgørende faktor for damper-oplevelsen, og selv den mest avancerede e-cigaret kan ikke levere god damp, hvis e-væsken ikke er af optimal kvalitet.

Vi tilbyder et stort udvalg af e-væsker, eller e-juicer som de også kaldes. Vores indkøbere har stor fokus på udvælgelses af e-væsker, og vi afprøver selvfølgelig selv de forskellige smage og varianter, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Når alt kommer til alt, er e-væske en meget personlig ting, men vi garanterer, at du her på siden får et bredt udvalg.

De 7 mest stillede spørgsmål om e-væske

1. Hvad er e-væske?

E-væske er det, du fylder i din e-cigaret. Det er e-væsken, der giver smag og damp.

E-væske er en flydende væske, og som regel er den også gennemsigtig. E-væsken indeholder en række ingredienser (og hos Din-ecigaret.dk har vi kun e-væsker med 100% godkendt indhold), der gør, at e-væsken kan varmes op af coilen i din e-cigaret og blive til damp.

Når du sætter gang i din e-cigaret, varmes coilen op (også kaldet en brænder), og når den bliver varm, begynder e-væsken at syde og boble – og så kan du inhalere dampen derfra.

E-væske fås med mange forskellige smage – lige fra klassisk tobak til tuttifrutti og lakrids. Når først du har kigget i vores sortiment konkluderer du hurtigt, at med e-væske… Så er det altså kun fantasien, der sætter grænser.

2. Hvad indeholder e-væske?

E-væske indeholder i grove træk: VG, PG, aroma og vand – men hvad er det helt præcist, og hvilken funktion har de forskellige ingredienser i e-væsken? Lad os dykke ned i det her:

VG og PG:

VG er en forkortelse for vegetabilsk glycerol, og PG er en forkortelse for propylene glycol. Det er de to hovedingredienser, og du vil som regel se dem anført som PG/VG – for forholdet mellem dem er faktisk afgørende for din dampoplevelse.

PG er smagsbæreren, og det er samtidig den ingrediens, der giver dig det velkendte “krads” i halsen. PG bruges i alt fra balsam til flødeis, så det er langt fra en farlig ingrediens. Er du til krads og masser af smag, skal du altså vælge en højere procent af PG end VG.

VG er afgørende for, hvor meget damp, der kommer ud af din e-cigaret. Er du en såkaldt “cloud chaser”, der elsker at kunne lave de store dampskyer, skal du altså gå efter e-væske med højere procent af VG end PG. VG kender du fra blandt andet en række madvarer, tandpasta og skønhedsprodukter, hvor den blandt andet fungerer som fugtgiver.

Aroma

Aroma er det, der giver smagen i din e-væske. Både PG og VG er nemlig fuldstændig smagsneutrale, og det er altså aromaen, der sørger for at give duft og smag.

Aroma kan fx være naturlig aroma – det vil sige udtræk af madvarer, frugter osv. Mange af vores e-væsker er fx lavet på 100 procent naturlige smagsstoffer – det kan du læse under hvert enkelte e-væske.

Vand

Uden vand dur helten ikke! I e-væske er der også vand, fordi det er med til at sikre, at du får damp i den anden ende. Vand i e-væske er altid demineraliseret og fuldstændig fri for unaturlige og andre tilsætningsstoffer.

Nikotin

Det er langt fra al e-væske, der indeholder nikotin, og du kan som regel vælge mellem flere forskellige mængder i din e-væske.

Du kan altså selv vælge, hvor meget og om, du vil have nikotin i din e-væske. Du kan som regel vælge mellem: 0 mg, 6 mg, 12 mg og 18 mg.

3. Er der forskel på e-juice og e-væske?

Nej – kært barn har simpelthen bare mange navne! E-væske kaldes også for e-juice, dampvæske, vape juice og meget, meget mere.

Damp-verdenen er fuld af udtryk, og det kan være svært at finde rundt i – vi gør vores bedste for at gøre det så gennemskueligt som muligt, så du aldrig er i tvivl om hvad vi mener, eller hvad de forskellige e-cigaretter, e-væsker og så videre kan.

4. Hvilken e-væske skal jeg vælge?

Når du skal finde den helt rigtige e-væske, kan du starte med det basale.

Skal der fx være nikotin i din e-væske? Hvis du er vant til nikotin på den ene eller anden måde, er svaret for de fleste ja. Her kan du vælge mellem:

  • 0 mg. – Nikotinfri. Indeholder kun aroma, PG og VG.
  • 6 mg. – Mild nikotin. Til dig, der er vant til kun at indtage en smule nikotin.
  • 12 mg. – Moderat nikotin. Til dig, der er vant til at indtage moderat nikotin hver dag.
  • 18 mg. – Stærk nikotin. Til dig, der er vant til at indtage meget nikotin dagligt.

Har du aldrig rørt nikotin eller andet, bør du selvfølgelig vælge e-væske uden nikotin.

Dernæst: Er du til meget, lidt eller moderat damp? Vil du gerne have store skyer, skal du gå efter en e-væske med mere VG en PG. Vil du omvendt gerne have et krads i halsen, bør du gå efter en e-væske med højere PG end VG.

Og når det kommer til smagen… Så er det sjovt nok en smagssag. Damper du meget, og er du til de mere neutrale smage? Nogle foretrækker e-væske med tobak eller menthol, men skal der sættes et tvist på, kan du måske prøve vanilje, kaffe eller frugt e-væsker.

Prøv dig frem og klik dig ind på de forskellige e-væsker, hvor du kan læse meget mere.

5. Hvor meget nikotin skal der være i min e-væske?

Er du vant til nikotin? Så kan det være, du skal gå efter en e-væske med nikotin. Er du ikke vant til nikotin, kan du selvfølgelig bare vælge en e-væske helt uden nikotin – dem har vi heldigvis masser af.

Men hvor meget nikotin skal der være i din e-væske? I sidste ende er det en smagssag, men du kan altid prøve dig frem – er du i tvivl? Så gå med en mellemløsning som fx 12 mg. Så er der både plads til at trappe op og ned, alt efter hvordan du og din krop reagerer.

Vi har lavet et lille diagram længere oppe på siden, der måske gør det lidt nemmere for dig at finde rundt i.

6. Er e-væske farligt?

Alt det e-væske, du finder her hos Din-ecigaret.dk er fuldstændig gennemtestet. Det betyder, at alle ingredienser er godkendt af– ellers ville vi slet ikke kunne sælge dem i Danmark.

Derudover lever alle vores e-væsker op til samtlige af EU’s krav, så du kan være helt tryg ved de e-væsker, du finder her på siden.

Vi sælger ikke noget, vi ikke selv kunne finde på at dampe – og derfor gør vi meget ud af kun at have produkter i vores sortiment, vi ved, lever op til vores strenge krav.

7. Skal jeg vælge e-væske med eller uden nikotin?

Er du gammel ryger, eller er du vant til nikotin? Så kan det være en god idé at starte med e-væske med nikotin – du kan altid trappe ned, hvis du på et tidspunkt gerne vil ud af nikotinens strenge greb.

Har du omvendt aldrig stiftet bekendtskab med nikotin, er der ingen grund til at gøre det nu – nikotin er trods alt et giftigt stof, og du kan heldigvis få et stort udvalg af nikotinfri e-væsker, hvis du damper for dampens og ikke nikotinens skyld.

Sådan finder du PG/VG forhold i din e-væske

Når du klikker dig rundt på de forskellige e-væsker her på vores webshop, vil du under hvert produkt falde over betegnelsen: PV/VG. Her vil der også står forholdet mellem de to i procent. Fx kunne en e-væske have 50/50 PV/VG, mens andre måske har 30/70PV/VG.

Så hvilket forhold mellem de to ingredienser passer til lige præcis din dampning? Langt henad vejen handler det om at prøve sig frem. Der er ikke to dampstile, der er ens, og derfor handler det i høj grad om præferencer. Og måske du godt kan lide én fordeling i én væske – og en anden i en anden.

Når det så er sagt, er der nogle tommelfingerregler, der kan gøre det nemmere for dig at ramme plet, når du klikker en e-væske hjem.

3 tips til at vælge e-væske fordeling:

  1. Er du en cloud chaser? Så gå med en højere procent VG end PG. Det kunne fx være 70 procent VG og kun 30 procent PG. Det er VG, der giver den tætte og store mængde damp, så derfor kan du gå efter et højere indhold af det. Smid sub ohm tanke med i handlen, og du får skyer, der når (næsten) helt op til himlen.
  2. Foretrækker du “halskrads” frem for tætte dampskyer? Så gå med en højere procent PG end VG. Det kunne fx være 70 procent PG og 30 procent VG. PG er det, der giver kradset i halsen og samtidig det, der leverer smagen.
  3. Er du helt på herrens mark? Så gå med den helt klassiske 50/50 fordeling i din e-væske.

Hvilken e-væske smag er du til? Gå efter brands

Når du har prøvet lidt af hvert, begynder du så småt at tune dig ind på dine smage i e-væsker. Men vi har nu engang et stort sortiment, og det kan være svært at finde de helt rigtige varianter.

Du kan altid justere din søgning ved at bruge vores søgefunktion. Her kan du vælge brand, smag og meget, meget mere – på den måde er du sikker på, der kun kommer e-væsker op, som er relevante for dig.

Derudover finder du også hurtigt et favoritmærke, når det kommer til e-væsker. For selvom de fleste brands laver mange forskellige smage, er der som oftest én type, der mere kendte for end andre – det giver vi dig overblikket over lige her:

  • True Vapor har blandt andet menthol og tobaksvarianter (og mange af værd), men de har også e-væsker med jordbær.
  • Nasty Juice har mange syrlige varianter.
  • Funky Flavour

Vil du gerne skræddersy din e-væske til lige præcis din smag? Med det rette udstyr kan du blande helt almindelige e-væsker, mens en mere avanceret løsning, der samtidig giver dig større frihed (og større besparelser), er at prøve shake and vape eller selvblander e-væske.

Hvad er forskellen på e-væske, selvblander og shake’n’vape?

Her hos Din-ecigaret.dk fører vi alverdens forskellige smage af e-væsker – men vi fører faktisk også forskellige typer af e-væske. Der findes nemlig ikke kun én slags e-væske.

E-væsker kan overordnet inddeles i:

E-væske

E-væske er den helt klassiske e-væske, der er klar til at blive fyldt på din e-cigaret med det samme. Her er e-væsken altså blandet for dig på forhånd, og du skal ikke bekymre dig om andet end at vælge den rigtige e-væske til at starte med.

Den klassiske e-væske er altså formuleret med både aroma (smag), PV, VG, vand og eventuelt nikotin, hvis du har valgt det.

Du kan stadig blande to forskellige e-væsker – fx tobak og frugt eller menthol og dessert e-væsker, men derudover får du ikke mange muligheder for at justere din dampning.

Shake’n’vape

Shake’n’vape er en slags mellemvej mellem selvblander e-væske og den klassiske e-væske.

Her får du en base i en større flaske, som ikke er fyldt helt op. Basen består udelukkende af PV, VG og aroma – og det betyder, at du selv skal tilsætte nikotin. På den måde kan du 100 procent selv styre mængden af nikotin.

Det, du tilsætter shake’n’vape basen, kaldes for en booster, og de fås både med og uden nikotin. Det fungerer således, at du tilsætter den angivne mængde booster i din shake and vape flaske, så ryster du den grundigt – og så er du faktisk klar til at dampe. 

Selvblander e-væske

Selvblander e-væske blander du selv helt fra bunden – det vil sige, at du skal have alle ingredienserne, som du derefter doserer (korrekt!) og blander sammen. Det kræver selvfølgelig lidt mere af dig, men til gengæld kan det også være en løsning, hvor du får mulighed for at skræddersy dine e-væsker ned til mindste detalje.

Når du selvblander, skal du bruge en base (fås både med og uden nikotin), aroma og blandeudstyr som en flaske og en engangssprøjte, så du kan dosere korrekt.

Gå på opdagelse i vores selvblander kategori her >>

Skab balance mellem din e-væske og e-cigaret

E-væske fås i alle prisklasser og kvaliteter, og som regel er der en ganske god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det samme gør sig gældende for e-cigaretter og damperudstyr generelt, og du er bedst tjent med at finde en god balance i kvaliteten på din e-væske og udstyret.

Det nytter f.eks. ikke noget at investere tungt damperudstyr, for derefter at spare på e-væsken, fordi budgettet allerede er brugt op. På den anden side vil det være en skam at fyre en premium-væske af i en billig ”riskoger”, som alligevel smager brændt og ikke får e-væskens smagsnuancer med.

Vores udvalg af e-væske er for det første udvalgt efter at have en høj kvalitet i forhold til prisen. Dernæst sigter vi efter at finde e-væsker, som matcher udstyr fra mellemklassen og opefter.

Vores e-væske er inddelt i kategorier og oversigter, så det er til at finde rundt

Som det ses, er vores udvalg af e-væske ganske betragteligt, og det kan ved første øjekast være helt uoverskueligt. Det bliver selvfølgelig heller ikke bedre af, at vi hele tiden udvider sortimentet.

Derfor har vi valgt at inddele sortimentet i kategorier, både efter mærker og smagstyper. På den måde kan du indsnævre søgningen og finde frem til netop de kategorier, der interesserer dig.

E-væske kendes også under navnene e-juice og rygevæske.

Bestil din e-væske før 15:30 og få levering næste dag

1 til 30 ud af 582

pr. side

Sorter efter: Sortering
10 stk True Vapor E Juice
(8)

10 stk True Vapor E Juice

not 250 kr
250

Hurtigt overblik

Pakke med 10 stk. True Vapor e-væske. Du vælger selv din smag samt nikotinstyrke.
TRUE VAPOR MENTHOL SENSATION
(11)

TRUE VAPOR MENTHOL SENSATION

35 kr.
35

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Mentholsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR DANISH TOBACCO
(16)

TRUE VAPOR DANISH TOBACCO

35 kr.
35

Hurtigt overblik

10 ml færdigblandet væske. Tobakssmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR MENTHOL
(3)

TRUE VAPOR MENTHOL

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Mentholsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR VANDMELON
(7)

TRUE VAPOR VANDMELON

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Vandmelonsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR USA MIX
(3)

TRUE VAPOR USA MIX

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Tobakssmag, 70PG/30PG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18.
TRUE VAPOR ORIGINAL TOBACCO
(7)

TRUE VAPOR ORIGINAL TOBACCO

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Tobakssmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR ÆBLE
(5)

TRUE VAPOR ÆBLE

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Æblesmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR ROYAL TOBACCO
(5)

TRUE VAPOR ROYAL TOBACCO

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Tobakssmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR RY4
(7)

TRUE VAPOR RY4

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Tobakssmag, 65PG/35VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR FRUGT MIX
(5)

TRUE VAPOR FRUGT MIX

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Frugtsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR VIRGINIA
(1)

TRUE VAPOR VIRGINIA

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Tobakssmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR MENTHOL HIGH VG
(1)

TRUE VAPOR MENTHOL HIGH VG

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Mentholsmag, 70VG/30PG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR FERSKEN
(8)

TRUE VAPOR FERSKEN

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Ferskensmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR SPEARMINT
(3)

TRUE VAPOR SPEARMINT

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Spearmint, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR SOLBÆR
(2)

TRUE VAPOR SOLBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Solbærsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR SUPER MINT
(1)

TRUE VAPOR SUPER MINT

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Mintsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR RED USA MIX

TRUE VAPOR RED USA MIX

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet e-væske. Tobakssmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR JORDBÆR
(7)

TRUE VAPOR JORDBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Jordbærsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR ENERGI
(10)

TRUE VAPOR ENERGI

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Energidrinksmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR VANILJE
(3)

TRUE VAPOR VANILJE

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Vaniljesmag, 70PG/30PG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)
(12)

TRUE VAPOR PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Salmiaksmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR COLA
(5)

TRUE VAPOR COLA

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigiblandet væske. Colasmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR BLÅBÆR
(7)

TRUE VAPOR BLÅBÆR

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Blåbærsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrker: 0,6,12,18 mg.
TRUE VAPOR GINGER SECRET HIGH VG

TRUE VAPOR GINGER SECRET HIGH VG

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. ingefær og citrus, 70VG/30PG. Nikotinstyrke: 0mg.
TRUE VAPOR LEMON CAKE HIGH VG
(1)

TRUE VAPOR LEMON CAKE HIGH VG

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Citronsmag, 70VG/30PG. Nikotinstyrke: 0mg.
TRUE VAPOR CAPPUCCINO
(7)

TRUE VAPOR CAPPUCCINO

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Kaffesmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrke: 0mg.
TRUE VAPOR MOJITO
(4)

TRUE VAPOR MOJITO

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Mojitosmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrke: 0mg.
TRUE VAPOR CHAMPAGNE ÆBLE
(10)

TRUE VAPOR CHAMPAGNE ÆBLE

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Champagnesmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrke: 0mg.
TRUE VAPOR KARAMEL
(2)

TRUE VAPOR KARAMEL

25 kr.
25

Hurtigt overblik

10ml færdigblandet væske. Karamelsmag, 70PG/30VG. Nikotinstyrke: 0mg.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller