Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

NIKOTIN BASE 50PG / 50VG 10 ML

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

MIX SELV DIN E-JUICE MED 50 % PG OG 50 % VG

Det bliver stadig mere populært at eksperimentere med egne opskrifter på e-juice. Hvis du er med på bølgen, bør du bide mærke i navnet Nikotin Base, der blandt andet kommer i en udgave med lige dele PG og VG. Det er det mest gængse blandingsforhold, og der er allerede tilsat nikotin. Alt hvad du skal gøre, er derfor blot at tilsætte aroma efter dine personlige præferencer, og så er du ellers klar til at dampe.

Hver flaske indeholder 10 ml base. 

25 kr.
25

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 10 stk. x NIKOTIN BASE 50PG / 50VG 10 ML

Detaljer

NIKOTIN BASE ER ET HELT RENT PRODUKT

Alle former for e-juice er i dag baseret på en såkaldt ”filler”, der består af vegetabilsk glycerin (VG) og propylenglykol (PG). Det lyder lidt kemisk, men der er tale om helt almindelige fødevarestoffer, som findes i madvarer, medicin med videre. Disse ingredienser er også grundsubstansen i Nikotin Base. Her bruges der dog kun de allerbedste ingredienser, herunder VG og PG af højeste renhed under løbende farmaceutisk kontrol. Det samme gælder i øvrigt den tilsatte nikotin, der hører til blandt de reneste i verden. Nikotin Base er med andre ord et sikkert valg.

Ud over ingredienserne har producenten også stor fokus på, at den færdige blanding ikke forurenes undervejs i produktionsforløbet og den efterfølgende aftapning. Hele processen foregår derfor i et totalt iltfrit miljø. Det beskytter mod oxidering af væsken og højner hygiejnen yderligere, og resultatet er et meget holdbart produkt, der i uåbnet tilstand uden problemer holder sig to år.

NIKOTIN BASE SKAL TILSÆTTES AROMA

Nikotin Base er en farveløs væske uden smag - en såkaldt ”filler”, der giver e-juicen sine grundlæggende egenskaber. Der er i øvrigt også tilsat nikotin, og i forbindelse med bestillingen vælger du selv styrken: Vælg mellem 3, 6, 9, 12, 15 eller 18 mg/ml, eller alternativt en variant helt uden nikotin.

Som navnet antyder, er Nikotin Base grundsubstansen i din e-juice, men den er naturligvis ikke komplet, før du har tilsat en aroma, enten i ren form eller som en blanding mellem flere forskellige. Har du ikke allerede aromaer på hylden, tilbyder vi et bredt udvalg her, hvor du også finder nødvendigt tilbehør som sprøjter til afmåling og flasker til blanding og opbevaring af den færdige e-juice.

SÅDAN MIKSER DU DIN EGEN FAVORIT E-JUICE

En del af charmen ved at blande selv er naturligvis muligheden for at mixe en helt personlig cocktail med flere forskellige smagsnuancer. Men du kan naturligvis også bruge en enkelt aroma ren, hvis du foretrækker det. Nettet bugner med spændende opskrifter, du kan prøve af, men prøv også selv at eksperimentere.

Husk i alle tilfælde at notere mængderne af de forskellige aromaer ned, når du blander. Når du rammer den perfekte smag, er det mere end ærgerligt at have glemt, hvordan den skal brygges. De fleste foretrækker et blandingsforhold med omkring 10 % aroma og 90 % Nikotin Base, men du kan sagtens eksperimentere med dette også.

GOD BALANCE MELLEM PG OG VG

Et blandingsforhold med lige dele PG og VG anses af de fleste for at være et passende kompromis mellem smag og dampudvikling. Desværre kan man ikke få det hele. PG medvirker nemlig til at bære smagen frem og give et godt halskras, mens VG gør dampen ekstra blød og fyldig. Denne Nikotin Base er derfor baseret på lige dele af hvert, så du får en passende dosis af alle de gode e-juice kvaliteter. Ønsker du en lidt skarpere smag, kan du eventuelt prøve en version med et lidt højere nikotin-indhold, eller eventuelt øge aromaindholdet en smule.

Dampskyerne er dog en stor del af fornøjelsen, og hører du til dem, der bare ikke kan få damp nok, kan du overveje den anden version af Nikotin Base med blandingsforholdet 30 % PG og 70 % VG. Her træder smagens skarphed og halskrasset en anelse i baggrunden til fordel for en ekstra potent dampudvikling.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: NIKOTIN BASE 50PG / 50VG 10 ML

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt