Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

NIKOTIN BASE 50PG / 50VG 10 ML

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

MIX SELV DIN E-JUICE MED 50 % PG OG 50 % VG

Det bliver stadig mere populært at eksperimentere med egne opskrifter på e-juice. Hvis du er med på bølgen, bør du bide mærke i navnet Nikotin Base, der blandt andet kommer i en udgave med lige dele PG og VG. Det er det mest gængse blandingsforhold, og der er allerede tilsat nikotin. Alt hvad du skal gøre, er derfor blot at tilsætte aroma efter dine personlige præferencer, og så er du ellers klar til at dampe.

Hver flaske indeholder 10 ml base. 

NFO OMKRING AROMA TIL DIN NIKOTIN BASE

Nikotin Base er en såkaldt ”filler” - en farve- og smagsløs væske som danner grundlaget for en e-juice. Der er allerede tilsat nikotin, og du kan frit vælge mellem styrkerne 3, 6, 9, 12, 15 og 18 milligram nikotin pr. milliliter, eller eventuelt en helt nikotinfri udgave. Den ønskede styrke vælges i forbindelse med bestillingen.

For at få en brugbar e-juice, skal den helst smage af noget, så derfor skal du selvfølgelig have tilsat en aroma eller eventuelt en blanding af flere forskellige. Vi tilbyder et bredt udvalg af populære aromaer og nødvendigt tilbehør. Du kan sagtens nøjes med at tilsætte en enkelt aroma. Vi anbefaler et udgangspunkt på 90 procent Nikotin Base og 10% aroma, men der er som sådan ingen regler, og du bestemmer selv.

25 kr.
25

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 10 stk. x NIKOTIN BASE 50PG / 50VG 10 ML

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: NIKOTIN BASE 50PG / 50VG 10 ML

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller