Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

RY4

På lager


Den velkendte og utroligt populære RY4 er nu også kommet fra True Vapor. RY4 er tobakssmagen du bare ikke kan få nok af. Den lækre tobak er bakket op med en mild undertone af lækker blød karamel og vanilje. Det giver en vanedannende smag der er perfekt til hverdagsbrug. Når første opfyldning er tom vil du have mere. Kort sat: Endnu en fuldtræffer fra True Vapor. RY4 har et lidt højere indhold af VG end de andre almindelige True Vapor e juice. Det sikrer dig en god tyk damp og mere fyldig smag, der egner sig godt til RY4.

PG/VG: 65pg/35vg

25 kr
25

* Påkrævede felter

Mængderabat - Køb mere og spar
  • 3 stk. kun 23.00 kr pr. stk  spar 8%
  • 5 stk. kun 21.80 kr pr. stk  spar 13%

Detaljer

Det er uhyggeligt svært at ramme den rigtige tobakssmag med de kunstige smagsstoffer, som de fleste e-juice’er er baseret på. True Vapor baserer dog, som navnet også antyder, deres e juice på ægte råvarer. Det smager igennem, ikke mindst når det handler om tobakssmagen.

RY4 er først og fremmest baseret på udtræk af rigtige tobaksblade, som True Vapor har raffineret yderligere ved at tilsætte toner af karamel og vanilje – ligeledes naturligvis baseret på udtræk fra naturlige råvarer.

Resultatet er en god hverdags-juice, som kan bruges i timevis uden at virke trættende. Alting er i balance, og halskrasset er lige tilpas. Uanset om du bruger den med eller uden nikotin, er den temmelig vanedannende, så nu er du advaret.

Tæt og kompakt damp

Ud over den lækre smagskomposition, har True Vapor også fintunet lidt på PG/VG-indholdet, der i RY4 er lidt anderledes end de øvrige juicer. Der er nemlig skruet en anelse op for VG (vegetabilsk glycerin), og det betyder i praksis bl.a. en endnu mere tæt og kompakt damp. Vær derfor forberedt på, at sigtbarheden i lokalet forringes en smule, når du blæser de tunge dampskyer ud.

Lever op til mere end de strengeste hygiejnekrav

Den gode smag kan for en stor dels vedkommende tilskrives de naturlige ingredienser, men det spiller helt sikkert også ind, at True Vapor gør ekstra meget ud af hygiejne og steril håndtering hele vejen gennem processen.

Som europæisk virksomhed er de naturligvis underlagt nogle af verdens strengeste krav i den retning, men de sætter selv barren endnu højere. Det spiller givetvis også ind, at de selv er europæere, og derfor har en bedre fornemmelse af, hvordan man bedst forkæler europæiske smagsløg.

Fås i fire nikotinstyrker

RY4 leveres i standard 10 ml flaske, og fås i nikotinstyrkerne 6, 12 og 18mg. samt i en variant uden nikotin.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: RY4

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Gitte - (Indsendt den 26/04/2018)
Super god - Den er virkelig hyggelig
Hr. P - (Indsendt den 13/02/2017)
God til rygestop - Den var rigtig god da jeg stoppede med at ryge. Den havde den god tobakssmag, men samtidigt også den søde karamel undertone
Jeanne - (Indsendt den 10/01/2017)
rund og lækker - Super behagelig smag, rund og lækker og tilpas halskrads
lars - (Indsendt den 09/01/2017)
excellente - rigtig god tobak, god smag og let at fylde i pga den stål spids der er på væsken.
Nicolai Paw - (Indsendt den 31/03/2016)
Cremet og god - Normalt er jeg ikke til tobaks smag i min e-cigaret, men jeg må indrømme at denne her overraskede mig på en utrolig positiv måde. Man får tobakssmagen sammen med en cremet og blød karamel toppet med lidt vanilje. Den kan klart anbefales hvis man bare lige skal have en tobak uden for mange sjove smage i. :)
Lasse - (Indsendt den 30/12/2015)
Vanilje mangler - Blød smag og god damp. Mangler lidt smagen af vanilje, hvilket trækker lidt ned.
Casper - (Indsendt den 05/11/2015)
Herlig! - Dejlig blød og smagende, en rigtig hygge damper!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt