• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

SUBOHM TANK OG CLEAROMIZERS

Det er mere populært end nogensinde at dampe med Sub-ohm. Derfor producerer flere og flere producenter nu tanke med tilhørende coils, der er specielt optimere til Sub-ohm. De bedste af disse tanke har vi samlet i kategorien herunder. Hvis du i forvejen har et Sub Ohm batteri eller en Boxmod, som du er glad for, og som kan klare den øgede belastning, er det en rigtig fin løsning at nøjes med at udskifte tanken til en af Sub-ohm modellerne fra kategorien. Du finder bl.a. tanke fra førende producenter som KangerTech, Vision og Aspire. Vi har testet dem alle, og sidder klar til at rådgive. Du kan læse mere om Sub Ohm tanke i bunden af denne side.

I denne kategori finder du vores tanke med sub-ohm. Ønsker du mere information om Sub Ohm?

17 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

17 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Før du vælger en Sub-ohm tank, eller clearomizer om du vil, er der flere ting, du skal overveje. For det første bør du naturligvis sikre dig, at tanken passer til det udstyr, du har i forvejen. Dette er ikke nogen selvfølge, så undersøg det specifikt, og spørg os endelig, hvis du er i tvivl.

Mange vælger dog ved overgangen til Sub-ohm at opgradere udstyret generelt, og derfor tilbyder mange større producenter desuden tankene i pakkeløsninger, der inkluderer alt hvad der er brug for, og samtidig sikrer, at alt udstyret er nøje afstemt. Vi har selvfølgelig også mange sådanne pakkeløsninger i sortimentet, hvis du ønsker at gå ad den vej.

Generelt om Sub-ohm

Traditionelt damper-udstyr opererer med coils, hvor modstanden ligger fra 1 ohm og opefter. Den teknologiske udvikling har dog de senere år gjort det muligt at benytte endnu mere potente coils med modstandsværdier på under 1 ohm, og dette fænomen kalder man populært for Sub-ohm (”sub” = under).

Årsagerne til, at Sub-ohm er blevet så populært, hænger bl.a. sammen med, at denne teknik giver mulighed for udvikling af langt mere damp, som både er tættere og mere koncentreret i smagen. Den megen damp er også rigtig imponerende rent visuelt, selv om det selvfølgelig er en sekundær ting. Desværre har den lækre damp en pris, for den kræver kraftigere udstyr end det traditionelle, og det gælder derfor om at anskaffe sig noget udstyr, der kan klare mosten hele vejen igennem.

Sørg for at anskaffe en veldimensioneret tank

Er du ny damper indenfor Sub-ohm verdenen, bliver du med garanti overrasket over, hvor store mængder damp, der kan produceres på kort tid. Men dampen kommer som bekendt fra e-juicen, så der forbruges derfor mere juice – faktisk en hel del mere. De færreste gider bruge tid på at gå og fylde juice på tanken i tide og utide, og derfor gælder det om at have så stor tankkapacitet som muligt, når du damper Sub-ohm. De største tanke i vores sortiment, f.eks. Kanger Subtank Plus, rummer op til 7 ml, men mindre kan naturligvis også gøre det.

Vælg helst en tank med Air Flow Control

Under alle omstændigheder er det rart at kunne justere luftstrømmen gennem din e-cigaret, og dermed finde det perfekte sug. Ved Sub-ohm er det om muligt endnu vigtigere med denne justeringsmulighed, og som udgangspunkt er der som regel Air Flow Control på de tanke, vi har udvalgt til Sub-ohm sortimentet. Der er dog forskel på kontrollerne, og er økonomien til det, anbefaler vi at gå efter de nyeste systemer, der giver udvidede muligheder for justering.

Et eksempel er Aspire Atlantis 2, som er bestykket med hele 2 seperate luftreguleringer. Her er der bl.a. også taget hensyn til køling af dampen. Det er en lækker feature i forhold til Sub-ohm, hvor dampen kan blive lidt varm på grund af de noget kraftigere effekter, der anvendes i coil’en.

Husk ekstra coils til tanken, og gerne forskellige

Der følger normalt en coil eller to med, når du køber en ny tank, og det er rigtig rart. De fleste glemmer bare, at coil’en er en sliddel, der jævnligt skal skiftes ud – og det gælder især ved Sub-ohm, hvor belastningen er ekstra stor. Det er derfor en god ide at købe ekstra coils med det samme. Heldigvis er det en billig reservedel, så det ødelægger ikke budgettet. Derimod er det rigtig surt at skulle bestille en coil hjem på et senere tidspunkt, for portoen kan risikere at være højere end selve coil’ens pris.

Det er også en god ide at købe flere coils med forskellig ohm-værdi. Så er der mulighed for eksperimentere og justere yderligere. Ofte er det sådan, at én e juice damper optimalt med én coilværdi, mens en anden juice måske kommer bedre til sin ret med en alternativ værdi. Husk også, at coilen skal passe til tanken – der er ikke altid kompatibilitet på tværs af mærker og modeller.

Tanke med RBA-base giver ubegrænsede muligheder

Topmodellerne fra de større mærker som f.eks. Eleaf Lemo 2 RBA giver mulighed for at vikle dine coils selv (den nævnte tank inkluderer endda kanthal-tråd og væge-vat), og det giver helt nye muligheder og fordele. Du kan vikle coils med præcist den ohm-værdi, du foretrækker, og selvfølgelig er der også penge at spare, når du selv gør en del af arbejdet. Der er også mulighed for at rengøre din coil, og dermed forlænge levetid og performance yderligere.

På den anden side skal du ikke blive skræmt af RBA-muligheden, hvis det ikke lige er dig. Disse tanke kan typisk også fungere med færdige coils. Så det er blot en option, som du evt. kan prøve kræfter med senere i damper-karrieren, hvis lysten eller behovet skulle melde sig. Som regel bliver du med tiden mere erfaren, og hvem ved hvor eventyret ender? Køber du en tank, du selv kan bygge coils til, har du i hvert fald mulighed for at prøve.

Husk at tænke batteriet ind i dit tank-valg

Når du har besluttet dig for at investere i en tank til Sub-ohm, bør du altid lige tænke igennem, om dit batteri er dimensioneret til den ekstra belastning. Din Sub-ohm tank producerer nemlig ikke de ønskede mængder damp, hvis batteriet er for lille. Det skal helst kunne yde 30 W og gerne endnu mere. Er du i tvivl, rådgiver vi gerne. Vær også opmærksom på, at den valgte tank skal være kompatibel med dit batteri.

 

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv