Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

KANGERTECH


LÆS OGSÅ OM DISSE PRODUCENTER

aspire smok joyetech
efest vision  

kangertech

Kanger Technology Company

Virksomheden Kanger Technology Company, er nok bedre kendt som KangerTech eller i daglig tale blot Kanger – kært barn har som bekendt mange navne. De er nok især kendt for deres fantastiske tanke! KangerTech blev grundlagt allerede i 2007, og var en af Kinas første producenter af e-cigaretter.

Sidenhen har virksomheden specialiseret sig i innovation og udvikling af tanke til e-cigaretter og mods, og det er da også tankene, de er mest kendt for. 

 

Kanger-tankene er især populære i Nordamerika og Europa, hvor man formentlig finder det mest krævende publikum. Det er naturligvis også disse lande, der har de bedste økonomiske forudsætninger for at kræve den højeste kvalitet. Kanger formår at levere varen, og alle virksomhedens produkter lever op til alle de væsentlige certificeringer, herunder CE, RoHS og SGS, og overholder de internationale ISO 14000 miljø-standarder.

 


 

STARTPAKKER FRA KANGERTECH

 

Selv om Kangers primære fokusområde er selve tankene, har de også skabt forskellige komplette pakkeløsninger med både tank og batteri. En af de mest populære er uden tvivl Kanger Evod-kit’et, der består af et sæt med 2 komplette Evod e-cigaretter med Evod-clearomizer og batteri. Så kan du dampe på den ene, mens den anden oplader, eller du kan hygge sig med en dampe-partner. Med dette sæt introducerede KangerTech også muligheden for at skifte coils, som på det tidspunkt var helt ny teknologi.

Evod-succesen blev senere fulgt op med Evod 2 startsættet, som tilsvarende er et sæt med 2 stk. Evod 2 e-cigaretter med Evod 2 clearomizer og batteri, dog forbedret på en række områder. Bl.a. kom der med 2’eren større tanke og forbedrede coils, opbygget som dual-coils, og placeret i bunden af tanken, så vægen hele tiden er mættet med e-juice og derfor ikke brænder tør. Genialt!

evod 2 double kitevod mega single kit

 
subox miniemow kit
Evod og Evod 2 er relativt små e-cigaretter. Hvis du er til de lidt større og mere potente løsninger, er der også Evod Mega med 1900 mAh-batteri og 2,5 ml tank, eller det lidt mindre KangerTech EMOW kit (1300 mAh/1,8 ml), som bl.a. er forsynet med Air Flow Control.

Seneste skud på stammen fra KangerTech inden for pakkeløsninger er Kanger Subox Mini, som forventes at blive et stort hit. Med denne pakkeløsning bevæger KangerTech sig ind i Sub-ohm markedet med alle sejl sat til. Subox Mini kommer nemlig ikke alene med en 0,5 ohm coil, men er desuden forsynet med RBA-base, så du selv kan bygge og skifte coils. Den kraftige boks yder op til 50 W og kan drive coils på helt ned til 0,3 ohm. Der er naturligvis elektronisk styring af det hele, og lækkert OLED-display – kort sagt et rigtig godt bud på en samlet pakkeløsning med store muligheder.

  

 


 

KANGERTECHS BERØMTE TANKE

Som tidligere nævnt, har KangerTech specialiseret sig i udvikling og konstruktion af tanke til mods og e-cigaretter. Alt afhængigt af, hvilket miljø du bevæger dig i, er der forskellige anvendte navne for tanken, f.eks. clearomizer eller blot forkortelsen mizer. Uanset hvilket navn du bruger, er der i alle tilfælde tale om selve væskebeholderen. Der er rift om de lækre tanke, og i perioder har Kangers produktion slet ikke kunnet følge med efterspørgslen. 

Nogle af de mest populære tanke fra Kanger er utvivlsomt Evod-tanken, som Protank 2 og Protank 3, samt Aerotank, som har indbygget Air Flow Control. 

Den største succes er dog nok seneste skud på stammen, nemlig Subtank, som fås i flere forskellige størrelser og varianter. Nogle varianter er byggede til brug med færdige OCC-coils, mens andre er forsynede med RBA-base, så der er mulighed for selv at bygge egne coils præcis som man vil have dem.

protank 2aerotank

 

COILS FRA KANGERTECH

 

Når man taler om tanke, kommer man heller ikke uden om at tale om coils, for de to ting hører nu engang uløseligt sammen. Derfor arbejder KangerTech selvfølgelig også en del i coils, og tilbyder flere varianter. Til de tidligere tank-modeller fås de originale single-coils, som stadig foretrækkes af nogen. Kangers nyere færdigbyggede OCC-coils er som regel opbygget med dual-coils, og det er som oftest også bottom-coil-placering, så vægen med større sikkerhed hele tiden er oversvømmet af e-juice, så den ikke brænder tør.

I takt med, at der er stadig flere, der foretrækker selv at bygge coils, tilbyder KangerTech visse tankmodeller med RBA-base (rebuildable), så du enten selv kan bygge coils helt fra bunden, eller benytte Kangers klargjorte coils til montering i basen. 

En af fordelene ved at arbejde med en RBA-base er, at selve coil-tråden kan afmonteres og rengøres, og at vattet kan skiftes. På den måde kan du spare lidt penge, og mange synes også det er hyggeligt at nørkle med. De fleste foretrækker dog den lette løsning med færdigbyggede coils, hvor du også har sikkerhed for, at alt er udført korrekt og i Kangers velkendte kvalitet.

dual coilOCC Subtank coil

 

SUBTANK – KANGERS ABSOLUTTE TOPMODEL 

KangerTechs nyeste tank-model hedder Subtank, og her er der virkelig tale om kræs for kendere. Som navnet antyder, er der lagt op til Sub-ohm damp, men du kan sagtens dampe ”almindeligt” også – der medfølger både almindelige- og Sub-ohm coils. 

Tanken laves i 3 forskellige modeller, alle med standard 510-gevind, så de passer på de fleste mods og batterier. Der er ikke gået på kompromis nogen steder. Lækre materialer i pyrex-glas og stål, Air Flow Control som standard og bestykket med nydesignede patenterede OCC-coils. Der er brugt den finest tænkelige Japanske økologiske bomuldsvat til vægerne, og det gør en kæmpeforskel i både smag og nikotinudvinding. Faktisk bør du gå ned i nikotinstyrke, hvis der skiftes til disse eminent gode coils.

 

Den mindste Subtank-model kaldes Subtank Nano, og passer med en diameter på 18,5 mm godt til mindre mods og batterier. På trods af, at det er den mindste tank i serien, rummer den alligevel 3 ml e-juice. Storebroderen har fået navnet Subtank Mini, men der er nu ikke meget mini over den. En diameter på 22 mm giver plads for 4,5 ml juice, og til forskel fra Nano’en, er der nu også plads til at køre RBA på den medfølgende RBA-base, hvis du er til selvbyg. Der medfølger dog naturligvis også færdige OCC-coils af den nye patenterede type. Det er i øvrigt også Subtank Mini, der er brugt i Subox-sættet, hvis du gerne vil have et komplet startsæt.

Den største model i Subtank-serien hedder Subtank Plus. Den har alt hvad hjertet kan begære, akkurat som Mini-modellen, men den ekstra store tank på hele 7 ml giver for alvor kapacitet til Sub-ohm damp i længere tid. Tank-diameteren er oppe på 25 mm, og tanken vil derfor tage sig bedst ud i kombination med et velvoksent mod.

subtank plussubtank nanosubtank mini

 

 

KANGERTECHS BRUG AF KVALITETSMATERIALER 

En af grundene til KangerTech-tankenes store popularitet er helt sikkert den udprægede brug af kvalitetsmaterialer. En del producenter benytter almindeligt glas eller endda plast som tankmateriale, og det kan potentielt give problemer, bl.a. pga. varmeudviklingen og visse e-juicers korrosive egenskaber. Med en tank fra KangerTech, er der ingen bekymringer i den retning. 

Kanger bruger udelukkende Pyrex-glas, kemisk betegnet borsilikat-glas, der er kendetegnet ved stor varmebestandighed og holdbarhed. Det er den samme type glas, som også anvendes i professionelt laboratorieudstyr mv.

 

Ud over Pyrex-glas er der naturligvis anvendt stål til selve chassiet, gevindet mv. Også her bruges der de bedste materialer, dvs. rustfrit stål i en stærk legering og forarbejdning, som svarer til den, der bruges til f.eks. kokkeknive og lignende professionelle redskaber, som skal holde til ekstremt slid.

Så vælger du en tank fra KangerTech er du sikret noget af det bedste, der findes på markedet.

 

 

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller