Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

KANGER PROTANK 2

Kanger Protank 2

Flere visninger

Lagerstatus: Ikke på lager

Product Outofstock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

Protank 2 fra KangerTech

Her får du en lidt større tank, med plads til 2,5 ml e-juice.

Pakken indeholder

  • Protank 2 i pyrex glas
  • 2 x coils 2,2 ohm
  • Udskifteligt metalmundstykke

Det kan være en god idé at bestille ekstra cois med det samme.

BESTIL COILS TIL PROTANK 2 HER

KangerTech Protank 2 med 510 Gevind

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere denne fantastiske tank hos din-ecigaret.dk - Tanken er produceret af KangerTech, som nok er verdens mest anerkendte producent af clearomizers og tanke.

De har med deres meget høje kvalitet formået at gå fra at være en forholdsvis ukendt virksomhed, til at være det mærke alle snakker om, når man diskuterer gode tanke.

Denne Protank 2 model er en stabil og rigtig god tank, som sikrer dig masser af damp og en fantastisk smag. (Vidste du at der faktisk ofte er forskel i smagen af e-juice, ud fra hvilken tank du bruger?)

Med Protank 2 er du sikret den højeste kvalitet. Tanken er produceret i rustfrit stål, imens den gennemsigtige del af tanken er lavet af Pyrex glas, som er en meget hård glasart, som bla. også bruges til at lave ildfaste fade.

Hvorfor skal jeg vælge en Protank 2?

Vi synes at der er rigtig mange gode grunde til at forsøge sig med Protank 2.

1: Denne tank har en stor e-juice kapacitet. (2,5 ml) hvilket svarer til ca. 1000 sug. Dermed kan du bruge den længe, inden du behøves at fylde e-juice i tanken igen.

2: Du kan nemt skifte brænderen/coilen ud på denne Protank 2, hvilket betynder at når den på et tidspunkt begynder at give mindre damp, skifter du blot brænderen og så er tanken så god som ny.

3: Ved at købe en tank fra KangerTech, er du garanteret markedets bedste kvalitet. Dermed skal du ikke bekymre dig om hvorvidt du har gjort et godt køb eller ej. Med et KangerTech produkt, ved du at kvaliteten er i top.

4: Tanken passer til stort set alle batterier. Alle eGo og EVOD modeller, samt næsten alle store Mod modeller. Dermed får du en tank som kan bruges til stort set alle batterier på markedet.

5: Har du et variabelt volt batteri, hvor du kan skrue op og ned for volten, så er Protank 2 også et perfekt valg. Protank 2 kan nemt modstå høj voltstyrke og giver en super god damp ved højeste voltstyrke.

Sådan påfylder du e-juice i Protank 2:

1: Først vender du bunden op af.

2: Derefter skruer du bunden af tanken.

3: Så fylder du e-juice ned i glastanken - Hæld det ned langs siden og ikke i røret i midten, da dampen kommer igennem dér.

4: Skru forsigtigt bunden på igen og vend den om. (Husk at skrue brænderen/coilen ordenlig på)

5: Herefter sætter du din Protank 2 på dit batteri og derefter at du klar til at dampe.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL