Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

JOYETECH

LÆS OGSÅ OM DISSE PRODUCENTER

aspire smok Vision
efest Kangertech  

Joyetech

JOYETECH – JOY LIFE WTH E TECHNOLOGY

Joyetech har produceret e-cigaretter og tilbehør siden 2007, og er dermed en af de mere garvede spillere på markedet. Virksomheden arbejder meget målrettet med forskning og udvikling af nye og bedre produkter: Det har gjort brandet både kendt og respekteret verden over.

Til forskel fra mange andre virksomheder, er Joyetech meget fokuseret på medarbejdernes trivsel, og fokuserer meget på at få den enkelte medarbejders potentiale i spil. Joyetechs filosofi er, at glade medarbejdere arbejder mere kreativt, innovativt og kvalitetsbevidst, og det er en af hemmelighederne bag den store succes. Medarbejderpolitiken har også gjort det muligt for Joyetech at tiltrække de bedste forskere og ingeniører med specialviden inden for området.

 

Virksomheden er også meget fokuseret på slutbrugerne, og målet er, at alle kunder skal nyde brugen af Joyetechs produkter og den kundeservice der følger med, hvad enten der er brug for vejledning eller evt. ombytning af produkter. Derfor har man udformet princippet ”Customer first, Quality first”, som hele virksomheden arbejder ud fra.

Resultatet er en lang række brugervenlige produkter med lækkert design og elegant stil. Produkternes kvalitet er helt i top, og det er lækkert at opleve, at udstyret bare virker hver gang. Alligevel er prisniveauet for Joyetechs produkter i et leje, hvor alle kan være med. Alt i alt er der ingen tvivl om, at Joyetech mere end lever op til deres slogan: ”Joy Life with E Technology”.

 


 

Joyetech benytter primært Pass Through Technology

De fleste dampere har stiftet bekendtskab med problemstillingen med, at man ikke kan dampe mens batteriet lades op. Det betyder i praksis, at der er dømt lang dampepause – med mindre man selvfølgelig har valgt at flotte sig og investere i ekstra batterier. 

Joyetech går heldigvis nye veje, og benytter den såkaldte Pass Through Technology, som gør det muligt at dampe, mens opladningen finder sted. Det er rigtig smart! Batteriet oplades i stedet via et micro USB-stik, så du f.eks. kan oplade direkte via computerens USB-port, mens du alligevel sidder og arbejder. Hvis der skal lades hurtigt, kan du i stedet bruge en ekstern lader til stikkontakten, men det er stadig muligt at dampe under opladningen.

Pletskud fra Eleaf og iSmoka

Joyetech står i øvrigt også bag handelsnavnene Eleaf og iSmoka, som mange dampere har stiftet positivt bekendtskab med. Under disse navne har Joyetech lanceret flere produkter, som på kort tid har vundet stor anerkendelse, herunder bl.a. batteriserien iStick og e-piben iPipe II


 

iStick fra Eleaf

Under Eleaf/iSmoka-mærket er bl.a. iStick batteriserien blevet rigtig populær. Der er tale om et lækkert håndvenligt batteri på 2200 mAh, som fås i forskellige smarte metalfarver. Batteriet er desuden forsynet med en smart OLED-screen, der ud over batteritilstand viser både Volt og Watt (som selvfølgelig er regulerbare), samt den tilsluttede coils Ohm-værdi.

iStick er naturligvis forsynet med den smarte Pass Through Technology, så du kan oplade og dampe på samme tid. Som tilbehør fås bl.a. en række lækre covers i både silicone og læder, og den smarte iStick Bending-adapter bør også nævnes. Den gør det muligt at flippe den tilsluttede atomizer mv. 180 grader, og på den måde ”knække” udstyret sammen, når det ikke er i brug. Det gør e-cigaretten mere transportabel og er også med til at beskytte den bedre.
Klik på billederne og læs mere om henholdsvis iStick 50W og istick 30W

iStick 50WiStick 30W

 

eGo One – lille, handy og Sub-Ohm kompatibel

eGo ONE 2200 

eGo ONE 1100

 

Et af de rigtig populære Joyetech el cigaretter er eGo One – en lækker lille handy e-cigaret, som på trods af størrelsen også har muligheden for at køre med Sub-Ohm. Det har ellers traditionelt været forbeholdt en snæver kreds af selvbyggere, men sammen med eGo One får du både en almindelig coil på 1 Ohm og en ekstra Sub-Ohm coil på 0,5 Ohm – så kan du selv eksperimentere. 

eGo One fås i en middelstor model med 2200 mAh (eGo One 2200), samt i en lille 1100 mAh-model (eGo One 1100) med en diameter på blot 19mm og 11 centimeter i længden – en af de mindste Sub-Ohm cigaretter på markedet. Selv ved Sub-Ohm er sikkerheden helt i top, for batteriet er fuldt reguleret og beskyttet.

Som sædvanligt er der kræset om detaljerne. Pyrex-vinduerne giver dig et godt udsyn til væskebeholdningen, og en smart diskret lysdiodeindikering indikerer løbende batteristatus. Der er desuden AFC (Air Flow Control), som giver dig mulighed for at indstille præcist det sug, du foretrækker. Joyetech har derudover udstyret eGo One med Passthroug Technology, så du kan dampe, mens du oplader via USB.

Designet er stramt og lækkert i rustfrit stål, som desuden fås i flere spændende farver. Alt i alt en stilren e-cigaret, som med Sub-Ohm kan levere overraskende meget røg i forhold til størrelsen. Enkel og let at bruge, uden alt for avancerede indstillinger. 

eGrip – handy mod med indbygget tank

Joyetech har også udtænkt den praktiske eGrip, som er en superkompakt Mod med indbygget tank og coil. Den fylder kun ca. 5 x 2 x 10 cm inkl. mundstykke, men ikke desto mindre er kapaciteten hele 3,6 ml, og det indbyggede batteri på 1500 mAh yder op til 20W.  Det giver mulighed for at dampe rigtig længe – også uden at skulle tanke op.

eGrip er udstyret med en klar rude, så du nemt kan se væskestanden, og opladningen foregår med den smarte Pass Through Technology, så det er muligt at dampe, mens batteriet oplades via USB. Ydelsen kan reguleres trinløst fra 8-20W, og der er også mulighed for Air Flow Control, så du kan indstille til det sug, du foretrækker.

Der følger almindelige coils med til eGrip, men det er desuden muligt at få de såkaldte RBA coils (rebuildable) til Mod’et, hvis du selv har lyst til at eksperimentere med at vikle din helt egen coil.

 

eGrip 

 

iPipe II fra iSmoka

iPipe II

 

 

Under mærket iSmoka har man lanceret den lækre iPipe II, der henvender sig til piberygerne. Mange piberygere sætter pris på det traditionelle look, og det må siges at være imødekommet til fulde med iPipe II, som er fremstillet i smukt poleret rosentræ. Det eneste der afslører, at der er tale om moderne damp, er indsugningen i pipehovedet, som kun er synlig, når man kigger ned i pibehovedet ovenfra. 

Ingeniører og udviklere har virkelig formået det utrolige med denne model, og det er lykkedes at integrere en batterikapacitet på hele 700 mAh, uden at det på nogen måde går ud over den lækre æstetik. 


 

Alternativer til Joyetechs væskebeholdere

Der er ingen tvivl om, at Joyetech laver sobre produkter hele vejen igennem, og det gælder for så vidt også de forskellige tanke. Væskebeholderne har dog aldrig været deres primære fokusområde. Vi har udvalgt de bedste Joyetech-tanke til sortimentet, men hvis du er på udkig efter det allerbedste, vil Kangertech være et godt alternativ. De har gjort netop tankene til det primære fokusområde, og det afspejler sig i kvaliteten. I øjeblikket hitter Subtanken fra Kangertech, og den er fuldt ud kompatibel med Joyetechs modeller som f.eks. iStick eller eGo One. 

 

Udvalgte produkter til kunderne

Vi sætter en ære i at teste hvert enkelt produkt, før det kommer på hylderne. Kun de bedste produkter slipper igennem, for vi ønsker at kunne stå 100% inde for kvaliteten. Derfor er det ikke sikkert, du finder alle modeller og varianter til salg i shoppen. Til gengæld kan du være sikker på, at de modeller vi fører, er afprøvet og godkendt af testpanelet, og at vi er godt klædt på til at rådgive omkring dem.

Så hos os er du altid sikret den bedste damp-oplevelse.

 

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller