Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

HANGSEN SERIES 8 -
E-JUICE FOR ERFARNE DAMPERE

Series 8 Hangsen e juice

I takt med dampens eksplosive popularitet er markedet for e-juice blevet kæmpestort, og udvalget er enormt. Som ny damper er måske ikke så kræsen med smagen, men med tiden opbygger du dine egne personlige præferencer og bliver mere kvalitetsbevidst. Smagsløgene skærpes, og kun de bedste juicer får lov at komme i tanken.

Series 8 fra Hangsen henvender sig primært til connaisseurer og feinschmeckere, som sætter pris på de fine smagsnuancer og ikke stiller sig tilfredse med det næstbedste. I denne oversigt har vi samlet de spændende smage fra Series 8.

 

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Mærke
 • Pris
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  REFILL FLASKE 10, 30 & 50 ML

  REFILL FLASKE 10, 30 & 50 ML

  12 kr.
  12

  Hurtigt overblik

  Tilbehør | Flaske
  Til blanding/påfyldning af e-juice
  10ml |30ml | 50ml

  Hangsen har løftet den svære opgave med bravur

  Der er mange producenter om budet, så det kræver enormt markedskendskab og ekspertise at lægge sig helt i front. Det kan dog næppe komme som nogen overraskelse, at det netop er Hangsen, der har udviklet Series 8.

  Hangsen er på få år blevet en mastodont inden for området, og er i dag verdens største producent af e-juice. Virksomheden har hovedkontorer og produktion i Kina og kontorer Polen og USA. Produkterne sælges i mere end 80 lande verden over.

  Lækker emballering skærper forventningens glæde

  Allerede ved første øjekast får du på fornemmelsen, at der er noget særligt i vente. Flasken leveres i en karton, som mest af alt minder om emballering af en årgangs-whisky. Design og label er smagfuld og afdæmpet, og alt oser af klasse og raffinement. Selve flasken er standard 10 ml med PG/VG 50/50. Alle varianter fra Series 8 e væsker fås uden nikotin.

  Prisvindende smage fra Hangsen

  Hangsen har ansat en række meget dygtige smags-”ingeniører”, som tryller med ingredienserne på de mest fantastiske måder. Flere e-juicer har vundet priser, og produkternes popularitet taler i særdeleshed for sig selv. Der er dog ingen tvivl om, at også produktionsfaciliteterne spiller en væsentlig rolle for den høje kvalitet. Før et produkt forlader fabrikken, har det gennemgået minimum 10 kvalitetskontroller og 5 testprocedurer, og intet er overladt til tilfældighederne. Alt foregår efter ISO 9001- og GMP-standarderne.

  Hangsen var først med PG/VG-juice, som vi kender den i dag

  Overlegne produktionsfaciliteter og mange års brancheerfaring er vigtige grundpiller i Hangsens popularitet. Faktisk var det Hangsen, der opfandt e-juicen, som vi kender den i dag. Det er der ikke mange, der er klar over. Men den revolutionerende opfindelse blev gjort af Jide Yao, som i dag er topchef for Hangsen. Alt i alt er det derfor måske ikke så overraskende, at Hangsen er førende på e-juice fronten. De har været i gamet længere end alle andre – bogstaveligt talt!

  Series 8 er et lille eksklusivt udvalg af e-juice

  Ofte ser man et kæmpe udvalg af forskellige smage, når nye serier introduceres på markedet. Det er også altid fint med mange valgmuligheder, men udvikling af en enkelt smag kan tage år. Med Series 8 har Hangsen valgt at fokusere alle ressourcerne på relativt få smage. Det har gjort det muligt at kæle ekstra meget for hver enkelt variant, og det smager man straks.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...