Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

KAMRY K1000 PLUS

KAMRY K1000 PLUS

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 599,00 kr

Specialpris: 499,00 kr

Pris: 599,00 kr

Specialpris: 499,00 kr

Køb passende tilbehør

Kamry K1000 Plus coil

NEJ TAK
JA TAK

+ Kamry K1000 Plus coil

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Allday

NEJ TAK
JA TAK

+ Allday

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 89,00 kr

Specialpris: 69,00 kr

E piben der forener det klassiske med det moderne

E-pipen K1000 Plus fra KamryTech ligner ikke noget, du før har set. KamryTech har med denne e-pibe formået at forene de klassiske træk fra pibe-verdenen med et topmoderne look, og en ydelse, der overgår alt hvad du tidligere har set fra andre e-piber.

Et sæt med Kamrys K1000 Plus e-pibe indeholder følgende:

 • Pibehoved med batteri (1000 mAh) og indikator
 • Kamry Tank (4ml) 
 • 2x 0,5 ohm coil
 • Drip tip (valnød)
 • Manual
 • USB ladekabel
 • Garantibevis
 • Eksklusiv gaveæske

Ekstra coils til e piben findes her. 

Mere af det hele med K1000 Plus

Denne e-pibe er en videreudvikling af den populære K1000, men har fået tilnavnet ”Plus” af en rigtig god grund. Der er nemlig mere af det hele! Der er mere power, mere kapacitet og mere design.

De første e-piber på markedet forsøgte at efterligne traditionelle tobakspiber bedst muligt, og det betød i praksis, at både tank, batteri og elektronik skulle være i pibehovedet. At samle alle delene et sted var en enorm begrænsning for mulighederne, og resultatet var små tanke, små batterier og meget ringe ydelse.

Derfor er det forfriskende at se og prøve K1000 Plus fra Kamry. Her har man været tilbage ved tegnebrættet og startet på en frisk, og resultatet er imponerende.

Den store tank er en overraskelse

Det første man bemærker, er den store 4 ml tank, som er placeret midt på pibeskaftet mellem pibehoved og drip tip. Ikke alene har Kamry brudt med traditionen, men de har gjort det eftertrykkeligt. Og det fungerer faktisk rigtig godt designmæssigt, selv om mange sikkert på forhånd ville have afvist ideen.

Resultatet er et lidt futuristisk udtryk, som afbalanceres af den lækre klassiske finish i rosentræ/palisander. Det er dog også muligt at få K1000 Plus i helt sort finish, hvis du er klar til at gå linen ud. Finishen fuldendes af lækre detaljer i rustfrit stål, som giver god kontrast til træet.

Nytænkning med cylindrisk funktionelt pibehoved

Et af problemerne med den klassiske pibefacon er det afrundede hoved, som ikke er egnet til integreret elektronik og batterier. Også her går Kamry utraditionelle veje med et cylindrisk pibehoved, der også har en velvoksen størrelse. Og akkurat som med den store tank, holder det hele vejen rent designmæssigt. Det bidrager til det futuristiske udtryk, uden at nogen kan være i tvivl om, at det er en pibe.

Som om det ikke var nok, har Kamry tilføjet en yderligere rigtig fræk detalje i kraft af den skrå afskæring af pibehovedet. I første omgang ser man det som en æstetisk genistreg, men afskæringen har faktisk også en helt praktisk funktion. Den tjener nemlig som fod for e-piben, der nu kan stå elegant og sikkert på bordet.

Fireknappen er placeret i toppen af pibehovedet, omkranset af en LED-indikator. Er man ikke vant til e-piber, kan fireknappens placering måske virke en smule overraskende, men i praksis er det den perfekte placering, når man sidder med pibehovedet i hånden.

Subohm med backup fra potent batteri

Med K1000 Plus fra Kamry er det nu muligt at pibe-dampe Subohm! For den er bygget til en coil-resistans på 0,5 ohm. Med en batterikapacitet på 1000 mAh og 20 A drainkapacitet er der god bund i setup’et og mange timers damp på en opladning.

Selve opladningen der tager 3-5 timer, sker via det medfølgende opladerkabel. Kablets micro USB-stik sættes i e-piben, og den anden ende med almindeligt USB-stik tilsluttes enten en standard-adapter eller elektronisk udstyr med USB-port som f.eks. computer eller tv.

Avanceret elektronik øger sikkerheden

På trods af det store batteri har Kamry også fået plads til avanceret elektronik i K1000 Plus. For at beskytte batteriet mod overafladning, er der bl.a. indbygget en sikring, som slukker e-piben og indikerer, at det er tid for opladning. Der er også kortslutningssikring indbygget. Så hvis du damper kontinuerligt i mere end 10 sekunder, lukker K1000 Plus ned, så der ikke opstår overophedning af coil’en.

Tekniske specifikationer:

 • Batteri-kapacitet: 1000 mAh
 • Tank-kapacitet: 4 ml
 • Effektområde: 0-35 W
 • Batterispænding: 3,3-4,2 V
 • Drain-strøm: Max. 20 A
 • Coil-resistans: 0,5 ohm
 • Ladetid: 3-5 timer
 • Gevindtype: Standard 510 med fjeder
 • Samlet vægt: 132 g
 • Dimensioner: 136 x 100 x 37 mm (gaveæske)

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Godt kjøp
Ronny

(Indsendt den 6. apr. 2017)
Flott liten sak som er enkel i bruk og gir god damp. Elegant design og virker solid i utførelse. Lett og fylle og ingen lekkasjer gjør at dette er en av mine favoritter for tiden.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Fantastisk E-Pibe
Leif

(Indsendt den 5. sep. 2016)
Her er en E-Pibe der dur. Jeg har røget pibe i 45 år, med stor fornøjelse,men da jeg begyndte at host som en gal, måtte der ske noget , jeg har før prøvet en E-pibe men det var noget bras , der ikke gav noget damp. Jeg så denne E-pibe på youtube, på videoen gav den så meget damp, at en tro det er løgn., det er nu ikke helt ved siden af. Jeg har nu Dampet på min nye E-pibe i 5 dage det er ikke lang tid, men jeg har ikke haft trang til at ryge tobak, hvilket jer ikke troede var muligt . Jeg kan anbefale at man ikke vælger en væske med for meget Nicotin, prøv nogle forskellig smage, dem der anbefales til piberygere er nu ikke helt ved siden af., så er jeg sikke på at du finder det, der smager dig. Og jeg må sige jeg hoster ikke mere HI HI. Jeg ved det ikke er lang tid jeg har Dampet så jeg vender tilbage med en ny anmeldelse om et par måneder..
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 2 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Årets køb
Lasse

(Indsendt den 2. maj 2016)
Den er helt fantastisk, det bedste køb længe. Den er stilfuld og moderne på en gang. Designet er klassisk og helt fantastisk at den kan stå på bordet, når man ikke bruger den. Alle pengene værd.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 2 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

God damp
Simon

(Indsendt den 21. mar. 2016)
Har efterhånden prøvet mange e piber og endelig er der kommet en der virkelig kan give damp. Tank og coil på den her pibe gør det virkelig godt, men hvis man hellere vil bruge en anden tank kan man jo nemt skrue sin favorit tank på pibehovedet. Det er sgu smart.
PS. Det futuristiske design gør at den står godt på bordet når man ikke bruger den.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(2 af 2 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL