• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

BLISS

Vape Away Bliss

Flere visninger
  • Vape Away Bliss
  • Vape Away Bliss

Vape Away Bliss

BLISS er på rekordtid blevet Vape Aways populære eTobak. Overgangen fra de let syrlige undertoner til den moderat sødmefulde bagnote, taler til Latakia-tobakkens mørkere karakter. Den begejstrer såvel den inkarnerede e-pibe damper, samt alle os der bare elsker en i særklasse velafstemt smagsoplevelse.

Det er ingen tilfældighed, at netop BLISS tiltaler så mange e-dampere. Hele 6 måneder er der testet, og atter testet på den Makedonske Oriental komposition med Latakia og Guatemalanske rom, for slutteligt at forenes i et sødmefyldte aromatisk samspil, du bare må unde dig selv at prøve. 

Bliss er blandt andet designet med ægte pibetobakker af engelsk tilsnit - og leveres derfor ikke i 0 mg. Bliss er en N.E.T-væske (Natural Extracted Tobacco) baseret på 100 % naturlige tobakker.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Dejlig tobak

Bedømt af Søren

Quality
Meget overraskende tobak. Er gået fra pibe til den her. Helt klart den sovs som kommer nærmest min favorittobak, som er rød orlic. (Indsendt den 09/11/2016)
Lækker smag

Bedømt af Thomas

Quality
Jeg er nok lidt forfalden til wape Awards væsker, så det er oftes dem jeg damper. Noon er klart min favorit. Men skifter lidt rundt. Denne synes jeg har fin tobakssmag og er lækker rund og har en skøn efteesmag. (Indsendt den 31/07/2016)
Den bedste ecigaret-tobak

Bedømt af Susanne

Quality
Hold op, hvor smager den her ecigaret-tobak bare godt! Den har også den fordel,mat den ikke lugter, som mange af de andre e-væaker gør. Kan virkelig anbefale den her tobakssmag! (Indsendt den 17/07/2016)
Mums

Bedømt af Damperen

Quality
Mums hvor den smager godt. (Indsendt den 01/07/2016)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv