Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Copenhavana

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Custardtobak for fulde sejl

Resultatet af samarbejdet mellem 2 af de helt store danske smagseksperter. Vape Away og ChuffTown Cph's bedste smagsdesignere har i et smukt samarbejde udviklet denne helt unikke custardtobak.

Copenhavana er en klassisk dessertdamp. Custard i forening med de velafbalancerede eTobakker, fylder din mundhule med velsmag. 

Du vil opleve smagen af mild og sød frugtkage i skøn forening med noter af tobak, vanilje og kærligt håndelag. I duften af denne essens finder du også toner af nødder og karamel. Copenhavana har en lækker ravgylden farve der taler lige til øjet.

De særligt udvalgte E-tobakker, der bruges til fremstillingen af Copenhavana har under lagringen været på en sejltur i det Sydfynske Øhav. På skibet har tobakken lagret i et mellemristet egetræsfad - det synes vi er lidt sjovt og hvis man smager efter kan man fornemme at denne aroma har været på farten. 

Denne søvante variant findes indtil nu kun i et begrænset batch - så skynd dig at slå til!

79 kr.
79
Du kan også bestille en hel kasse
  • 10 stk. x Copenhavana - 79.00 kr

Detaljer

Anvendelse

Copenhavana-essensen tilsættes 40 ml. af vores rene base fra Base Fuel.  
Smagsdesignerne bag denne essens anbefaler at tilsætte Base Fuel 100VG med et lavt eller intet nikotinindhold (0-6 mg/ml.). Dette giver en fuldtonet smagsoplevelse. Tjek venligst, at dit dampudstyr er beregnet hertil. Spørg os, hvis du er i tvivl.

Er du i tvivl om dit udstyr kan klare den tykke e juice som 100VG vil give anbefaler vi 30PG/70VG Base Fuel. Copenhavana egner sig også fortræffeligt til 30/70 blandingen. Med denne blanding kan du nyde dampen fra Copenhavana på stort set alt udstyr.

Modningtid: Lad din Copenhavana finde alle de skønne smagesnoter frem. Bland den - og lad den hvile med Basefuel i ca. 14 dage.

Copenhavana leveres som en 10 ml. essens - hvor du skal blot tilsætter 40 ml. Base Fuel.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Copenhavana

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt