Content watched by Whocopied.me
 • Fast Lav Fragt På 29 kr
 • 1-2 Dages Levering
 • Info@Din-Ecigaret.dk
 • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

KANGER EVOD 2

KANGER EVOD 2

Flere visninger

NY EVOD 2 TANK i PYREX GLAS

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

KANGER EVOD 2 er efterfølgeren til den kendte Evod-tank. Den nye 2’er er forbedret på en lang række punkter. Den er udført i rustfrit stål og pyrexlglas, og mundstykket / drip-tip kan skiftes.

 

Pakken indeholder

 • Kanger Evod 2 tank
 • 1,5 Ohm Bottom Dual Coil
 • Udskifteligt mundstykke

Køb ekstra dual coils her. 

Produktinformation om EVOD 2 TANKEN

Evod 2 er, som navnet antyder, efterfølgeren til den kendte Evod-tank, og KangerTech leverer med denne nye version en række forbedringer. Tanken er udført i stål, der kan fås i flere flotte farver. Det store vindue giver god mulighed for at holde øje med væskestanden. Bemærk også, at mundstykket kan skiftes.

En af de helt store forbedringer sammenlignet med den gamle evod tank (MT3) er at indertanken nu er lavet i pyrex glas. Nu skal du ikke længere tænke over om tanken opløses af fx menthol og lakrids smagsvarianter, når du vælger e-juice.

Bottom Dual Coil - mere damp, bedre juicetilførsel

Den mest markante forbedring er uden tvivl, at tanken nu er forsynet med BDC-coil (Bottom Dual Coil). Det betyder først og fremmest, at der nu er tale om en dobbelt-coil, så der er mere power, og dermed mere damp til dig.

Men det betyder også, at coils’ene er placeret i bunden, så juicen altid vil løbe til af sig selv. Problemet med andre typer coils er, at e-juicen skal suges op af vægen, og at der derfor er risiko for manglende tilførsel og dermed brændt smag. 

Tekniske specifikationer

 • Tankkapacitet: 1,6 ml
 • Coil: Bottom Dual Coil, 1,5 Ohm
 • Gevind: eGo
 • Mål: Ø14,5 mm x 70,5 mm

 

Hvilket batteri skal du vælge til denne tank?

EVOD 2 Tanken fra KangerTech passer fint til stort set alle batterier med eGo gevind. Vi har alligevel udvalgt nogle enkelte batterier som vi mener passer helt perfekt, og vil give den bedste dampoplevelse.

Vision Spinner II Batteriet. Her kan du justere dampmængden ved at dreje på bundstykket af batteriet og derved ændre batteriets output.

EVOD 1100 mAh batteri. Her skal du ikke justere noget som helst. Batteriets diameter passer helt perfekt til denne tank, og vil give dig et smukt sæt.

Itaste VV4 Batteri med display. Her kan du justere output, og oveni har du et display hvor du kan se batteriniveau og output. Batteriet lades fra bunden med USB laderen, så du kan dampe løs, mens den lader.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Pengene værd :)

Bedømt af Anja

Quality
Super god og meget bedre end forgængeren! Kan kun anbefales det er en lille investering for meget bedre nydelse. :) (Indsendt den 01/01/2016)
En opgradering værd. :-)

Bedømt af Kim Sørensen

Quality
Bedste opgradering fra en standard plast e-cigaret.
Med mulighed for bedre coil/brænder i denne langt mere solide og holdbare tank, giver resultatet sig selv... bedre smag og mere damp. (Indsendt den 06/09/2015)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv