Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

ASPIRE PROTEUS E-HOOKAH

ASPIRE PROTEUS E-HOOKAH

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

449,00 kr
449,00 kr

Køb passende tilbehør

ASPIRE PROTEUS E-HOOKAH COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ ASPIRE PROTEUS E-HOOKAH COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus
35,00 kr

DAMPERMODUL TIL DIN VANDPIBE

Vandpiben har været populær herhjemme gennem snart mange år, nok ikke mindst på grund af hyggen og det sociale islæt. Vandpibetobak har dog de samme ulemper som almindelig tobak, nemlig et usundt indhold af tjære og andre skadelige stoffer. Den problemstilling kommer du helt ud over med Aspire Proteus E-Hookah. Fjern toppen fra din favorit-vandpibe, og erstat den med Proteus E-Hookah. Med et snuptag har du skiftet til et sundere damp-alternativ, og oplevelsen er nøjagtig den samme.

EN PAKKE MED ASPIRE PROTEUS E-HOOKAH INDEHOLDER FØLGENDE:

 • Aspire Proteus E-Hookah
 • 2 x Aspire batterier (18650)
 • Præinstalleret coil på 0,25 ohm
 • Micro USB-kabel til opladning
 • Lækker gaveæske

Køb ekstra coils her.

HVAD ER DET, DER GØR VANDPIBEN SÅ ATTRAKTIV?

Vandpiben menes at være opfundet i Indien helt tilbage i 1300-1500-tallet. Det var dog i Mellemøsten, at opfindelsen for alvor blev udbredt og populær i 1700-tallet, hvor den fik den grundlæggende udformning, vi kender i dag.

Vandpiben er først relativt sent blevet populær her i Vesten, men de seneste mange år har den været populær i mange sammenhænge. Den beroligende gurglen fra kolben, den lækkert vandafkølede røg og det sociale aspekt tiltaler mange. Der skabes også helt automatisk en særlig atmosfære omkring den lidt sælsomme anordning, der kan have mange udformninger, men typisk har et lidt østerlandsk tilsnit.

Det specielle ved den traditionelle vandpibe er også, at der fås en del forskellige tobakssmage, som typisk er frugtinspirerede. Selv om vandpibetobakken smager af æble eller kirsebær, er den dog stort set lige så usund som almindelig cigaret- eller pibetobak. Mange har førhen troet, at vandpiben var et sundere alternativ, men i dag ved man med sikkerhed, at det ikke er tilfældet.

FÅ ALLE FORDELENE MED EN E-VANDPIBE

Med dampmodulet Proteus E-Hookah fra Aspire får du alle fordelene, lige fra hyggelig gurglen til afkølet damp og mulighed for hyggeligt socialt samvær. Og der er mere: Med dampmodulet får du også adgang til de tusindvis af smagsvarianter, der findes inden for e-juice.

Du kan således fortsat dampe æble eller andre af dine favoritsmage, der traditionelt hører til vandpiben, men du har endvidere mulighed for at eksperimentere med alt fra dessertsmage til krads tobak. Se eventuelt vores massive udvalg af e-juice, som nok hører til blandt landets største.

Holder du af vandpibe-rygning, ved du sikkert også, at et stykke kul sjældent giver mere end 15-20 minutters ro og afslapning. Det problem er også løst med Proteus E-Hookah fra Aspire, der med en 10 ml tank og 2500 mAh batterikapacitet holder dampen oppe meget længere. Du behøver aldrig mere købe kul eller bøvle med optændingen, og den dyre vandpibetobak er også historie – og det er brandmærkerne på bord og gulv også efter den varme vandpibe.

Bemærk, at sættet inkluderer løse højkvalitetsbatterier fra Aspire, som rent værdimæssigt udgør en stor del af pakkens samlede værdi. Du får med andre ord rigtig meget for pengene med dette sæt.

MASSER AF VANDPIBEDAMP MED SUBOHM-TEKNOLOGI

Når du prøver din favorit-vandpibe efter montering af Aspires Proteus E-Hookah, skal du ikke blive overrasket, hvis dampen er mere tæt og rigelig, end du er vant til med den traditionelle tobak. Modellen er nemlig forsynet med en specialdesignet coil, baseret på en glødetråd i rustfrit stål (type 316) med en resistans på blot 0,25 ohm.

Vi er med andre ord dybt nede i Sub-ohm registeret, og vælger du en e-juice med et VG-indhold på 50% eller mere, er der næsten garanti for fyldig blød damp i massevis. Bemærk i øvrigt, at coilen selvfølgelig er udstyret med væge af økologisk japansk bomuld, som erfaringsmæssigt giver den bedste og mest rene smagsoplevelse.

Traditionel vandpiberygning med kul og tobak kan ofte performe lidt ustabilt. Kullene kan være dårlige, og hårdheden af den pakkede tobak i pibehovedet er også en variabel faktor. Med Proteus E-Hookah fra Aspire får du altid suveræn og stabil ydelse fra først til sidst.

HUSK RESERVEDELE OG EKSTRA E-JUICE

Med vandpibe-sættet fra Aspire er du stabilt kørende rigtig længe, men som med alle andre e-cigaretter vil der før eller siden blive brug for at udskifte coil og med tiden også batterier. Vi har selvfølgelig det nødvendige i sortimentet og er altid klar til at sende med dags varsel og til lav fragtpris.

Du sparer dog en del på fragten, hvis du allerede fra start bestiller de reservedele med, som du ved, bliver nødvendige med tiden. I den forbindelse kan du også lige så godt få fyldt e-juice depotet op fragtfrit. Har du ikke allerede en e-juice i æblevariant, skal du næsten også have den med til vandpiben - det er en klassiker.

HVORDAN VIRKER PROTEUS E-HOOKAH FRA ASPIRE?

Er du vant til at ryge e-cigaret, vil du sikkert spekulere på, hvor fire-knappen er blevet af. Du kommer dog til at lede længe, for den er indbygget i modulet i form af en lufttryk-følsom kontakt. Når du suger på vandpiben, aktiveres coilen og dampproduktionen automatisk. Det er smart, og rent brugsmæssigt fungerer enheden dermed i praksis fuldstændig som den traditionelle vandpibe.

Med en 10 ml tank er der lagt op til timevis af hyggelig damp uden afbrydelser. Det gælder også for batterierne, der med 2500 mAh kan holde ganske længe. Før eller siden mister de dog selvfølgelig pusten, og kan så lades op ved tilslutning af det medfølgende USB-ladekabel.

Batterierne er dog også lette at tage ud. Så har du et ekstra sæt og en oplader, kan batterierne skiftes på sekunder, så der kan dampes videre. Køb eventuelt ekstra batterier her. Det batteri-sæt, der ikke er i brug, kan så eventuelt lades i en ekstern oplader. Det er lidt mere skånsomt for batterierne end intern opladning, og dermed holder de længere.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

 • Tank-kapacitet: 10 ml
 • Batterikapacitet: 2500 mAh (med de to inkluderede batterier)
 • Dimensioner: 55 x 100 x 75 mm
 • Coil-resistans: 0,25 ohm
 • Finish: Sort med stål-detaljer

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL