Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE K1 TANK

På lager

K1 Clearomizer fra Aspire

Denne tank er vores mest populære blandt de små tanke med eGo gevind.

Kapacitet: 1,5 ml.

 

Pakken indeholder

  • Aspire K1 Tank
  • Aspire BVC Coil
  • Udskifteligt blankt metalmundstykke

 

Husk at det er en god idé at bestille ekstra coils til tanken med det samme. 

KØB COILS TIL ASPIRE K1 HER

Husk at det er nødvendigt at bestille e-juice.

69 kr.
69
Sølv

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Aspire K1 Tank (Valgfrit)

  • ASPIRE BVC COIL
    ASPIRE BVC COIL
    25 kr.
    25

Detaljer

En Clearomizer i superhøj Kvalitet fra Aspire

Vi er så glade for at kunne introducere denne tank for jer. Med denne nye tank får du en tank, som producerer en dejlig fyldig, behagelig og velsmagende damp. Takket være Aspires velkendte dobbelte bundbrænder ( BVC Coil) opnår du en driftsikkerhed ud over det sædvandlige og du kan forvente høj kvalitet. Tanken har et optimeret "air-flow" system, som sikrer dig et godt sug når du damper, men det er ikke regulerbart.

Tanken er nydeligt designet i stål og pyrex glas for høj holdbarhed. Her får du altså en super dejlig tank fra Aspire i deres høje kvalitet.

BVC Coils giver længere levetid og mere damp

Som til alle Aspires tanke har du mulighed for at tilkøbe ekstra brændere for at forlænge din K1 tanks levetid. Du skifter let og simpelt brænderen ud ved at skrure bunden af tanken, hvilket også er sådan du genfylder din tank. Brænderne fåes i 1.6, 1.8 og 2.1 ohm. Jo højere ohm du vælger jo mere strøm kan brænderen tåle uden at smage brændt. Derfor anbefaler vi til twistbatterier 1.8 ohm og 2.1 ohm og til almindelige ikke justerbare batterier 1.6 ohm.

Aspire har altid leveres varen i topkvalitet

Aspire fremstiller udelukkende produkter af høj kvalitet og er på meget få år blevet yderst velkendte og populære blandt dampere verden rundt. Aspire er super dygtige til at fremstille brændere til deres tanke og har udviklet en unik BVC (Bottom Vertical Coil), som ikke alene producerer en fyldig og behagelig damp, men som også giver en meget forbedret smagsoplevelse af din e-juice.

Hvilket batteri vælger du til din K1 Tank?

Vi har udvalgt et par batterier, som vi mener at denne clearomizer vil passe allerbedst til. Du kan stort set bruge den på alle batterier, så længe de er indstillet korrekt.

Itaste VV4 Justerbart batteri. Smart batteri der kan bruges samtidig med at det oplader. Der er ligeledes et lille display, der indikerer strømniveau, modstand og batteriniveau.

Aspire VV 900 mAh Batteri. Utrolig smukt batteri der passer perfekt til K1 Tanken. Batteriet er ligeledes justerbart, og fås i 3 forskellige størrelser.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE K1 TANK

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
René - (Indsendt den 04/03/2018)
Nemt og godt - Super nem at bruge for begynderen.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller