Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

ASPIRE NAUTILUS MINI TANK

Ikke på lager

Nautilus Mini Tank fra Aspire

En mindre udgave af Aspires Nautilus tank, udført i rustfrit stål med pyrex glas. Tanken har justérbar luftgennemstrømning.

 

Pakken indeholder

  • Aspire Nautilus Mini Tank
  • 2 x BVC coils 1,8 ohm
  • Beskyttelsescover


Husk også at bestille e-juice, så du kan komme godt igang.

199 kr.
199

Tilføj tilbehør til Aspire Nautilus Mini Tank (Valgfrit)

Detaljer

Anbefalet tilbehør til Nautilus Mini Tank

Aspire Nautilus Mini Coil Ekstra coils er vigtige. De skal udskiftes når de er slidt op. Dette er afhængig af dit brug, og kan variere fra 1 uge til over en måned. Du kan nemt lægge dem i kurven i højre side, når du bestiller tanken.

 

Reserve pyrex glas Skulle du være så uheldig at revne eller smadre glasset på denne tank er det muligt at købe et Reserve Pyrex glas her. Du kan også lægge den i kurven i højre side når du bestiller.

 

Nautilus T-Sleeve Tank Ønsker du et andet look til denne tank anbefaler vi et sleeve. Dette beskytter tanken godt, så den ikke så let går i stykker ved slag.

 

Anbefalet batteri / Mod til Nautilus Mini Tank

Eleaf iStick 30W Dette mod passer perfekt til Nautilus tanken. Du kan justere hvor meget damp du får, ved at skrue op og ned for batteriets output. Den kan oplades mens du bruger den, og har en batterikapacitet på 2200 mAh.

 

Information om hvilken coil du bør anvende.

Det er muligt at tilkøbe ekstra coils til denne tank og det fåes i 1.6 og 1.8 Ohm. Er du i tvivl om hvad du skal vælge for en ohm-styrke, så anbefaler vi 1.8 ohm coils hvis du bruger Twist batteri med justerbar strømstyrke og 1.6 ohm hvis du benytter et ikke-justerbart batteri.

 

PAKKEINFO

00219-17-00365 - ASPIRE NAUTILUS MINI TANK

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ASPIRE NAUTILUS MINI TANK

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Marianne - (Indsendt den 23/08/2018)
ELENDIG at fylde op! - Rigtig god dampoplevelse, men den er møghamrende elendig at fylde op. Kan ikke skrue tanken fra hinanden uden brug af tang (og jo, jeg plejer nu nok at have kræfter nok i mine fingre), og allerede inden tanken er skilt ad, er mine fingre smurt ind i e-væske - også selvom jeg holder den lodret med bunden i vejret.

Den får de to stjerner, fordi den som sagt er rigtig god at dampe på, men ellers er jeg en meget utilfreds ny bruger af tingesten, øv.
Søren - (Indsendt den 16/07/2017)
Fantastisk - En super tank. nem at påfylde trods den kan være lidt stram at skrue fra hinanden. God røg og smag. nem at regulere luftindtaget.
Birgitte - (Indsendt den 21/03/2017)
Perfekt - Tilpas damp og god smag...
Kim - (Indsendt den 19/11/2016)
Steampunk - Fin lille tank, BVC giver en behagelig, konstant damp. Er begejstret at det "Steampunk-Look" tanken er lavet i. Lille minus, fordi der ikke er reserve driptips. I øvrigt genial forsendelse med DAO, varerne er her morgenen efter betilling!
Kim Sørensen - (Indsendt den 06/09/2015)
Leverer smag og damp i topklasse. :-) - Super smag... super damp og lækkert design i en god håndterlig størrelse det gør utroligt meget, men muligheden for at justere luftindtaget(det gør hele forskellen) og dermed give mere damp og endnu bedre smag har gjort denne tanke til min farvorit.
Helle Dupont - (Indsendt den 07/07/2015)
Super Duper - Den bedste tank jeg har haft til dato. Rigtig god damp og rigtig god smag

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller