Har du kastet dig ud i selvblandingens kunst? Så ved du nok også allerede, at der er en del at holde styr på. Du skal blandt andet kunne dosere din nikotin korrekt, og her får du brug for en e-juice beregner, der kan gøre hele processen lidt nemmere - og lidt mere korrekt!

Vi har lavet en guide med e-juice beregner til dig her, så du kan bruge fx selvblander e-væske.

Sådan fungerer e-juice beregner

Når du skal blande selv, skal du have styr på forholdene mellem de forskellige ingredienser.

Når du blander selv, skal du fx have:

  • Base - basen indeholder som ofte nikotin, PG og VG
  • Booster – en booster kan både indeholde og ikke indeholde nikotin

Som udgangspunkt er der en tommelfingerregel, der hedder: 80 procent base og 20 procent booster, men det er bare ikke altid, den holder - og du kan fx bruge mere avancerede ingredienser, der gør, at du skal lave en mere kompliceret e-juice beregner.

Blander du fra bunden, har du fx både PVG base (med PG/VG), nikotinbase og aroma – og forholdene mellem de tre er uhyre vigtig at få på plads. Det kræver det rette målingsudstyr såvel som en præcis beregner. Her kan du følge instruktioner, men du kan også gøre det nemt ved at bruge en online beregner.

Det skal du bruge, hvis du vil blande selv:

Hvis du vil blande selv, er det vigtigt, du har det rette udstyr.

Du skal blandt andet bruge:

  • Refill flasker, så du får en ren flaske, der samtidig kan bruges, når der skal fyldes ejuice på din e-cigaret.
  • Engangssprøjter, så du kan måle præcise forhold mellem dine forskellige ingredienser.
  • Aroma, PVG base og nikotinbase.

Du finder det hele i vores selvblander-kategori >>

Du kan med fordel også læse nogle af vores guides og blogindlæg om emnet, så du er bedre rustet til at kaste dig ud i dit selvblander eventyr – det kræver tålmodighed og måske også et godt håndelag.

Når du har styr på e-juice beregner – så har vi det, du skal bruge

Når du har styr på din e-juice beregner, kommer det næste – at købe ingredienser og materialer. Du kan altid finde det, du mangler hos os. Gå på opdagelse i det store sortiment – og hiv endelig fat i os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig i den rigtige retning.

Når du bestiller hos os, får du ikke bare et kæmpe udvalg – du får også dedikeret kundeservice og levering næste dag, når du bestiller før 15:30.