Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

INNOKIN ENDURA T18E PRISM TANK 2 ML

På lager

PRISGUNSTIG BEGYNDERTANK - PERFEKT TIL RYGESTOP

Med Endura T18E Prism tanken får du en prisgunstig tank, som ikke desto mindre er udført i de bedste materialer hele vejen igennem. De beskedne dimensioner lægger sig tæt op ad den rigtige cigaret-følelse. Det gælder ikke mindst den lange slanke drip tip og det stramme sug, som gør denne tank til det perfekte valg, hvis du vil bruge e-cigaretten som led i et rygestop.

EN PAKKE MED ENDURA T18E PRISM INDEHOLDER FØLGENDE:

 • Drip tip
 • Topstykke
 • Chassis i rustfrit stål
 • Tank i Pyrex-glas (2 ml)
 • O-ringe inklusive ekstra i reserve
 • 2 x coils 1,5 ohm (den ene præmonteret)
 • Brugervejledning

 

Coils - Her finder du ekstra coils til denne tank

129 kr.
129

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Innokin Endura T18e Prism Tank 2 Ml (Valgfrit)

Detaljer

SPÆNDENDE DESIGN OG LÆKKERT MATERIALEVALG

Det, du måske lægger mærke til som det første, er den ekstra lange drip tip, som giver tanken et ekstra slankt overordnet udtryk. Tanken som helhed er i øvrigt klassisk udformet med store vinduer. Finishen er helt ensfarvet og omfatter også selve drip tip’en: Væg frit mellem det rå stål eller farverne sort, pink eller cyan.

Endura T18E Prism tanken er meget attraktivt prissat, og derfor overrasker det lidt, at Innokin har været helt kompromisløs omkring materialevalget. Der er brugt rustfrit stål til chassiset, og glasset er af den ekstra holdbare Pyrex-kvalitet, der også kendes fra professionelle laboratorier, hvor kolber og andet udstyr skal kunne holde til både syrer, åben ild og generelt hårdhændet behandling.

Selv i coils’ene er der brugt væger af økologisk japansk bomuld, som anses for at være det ypperligste på den front. Så der er virkelig ikke sparet på noget som helst med denne flotte e-cigaret.

OPLAGT VALG, HVIS DU VIL VÆK FRA CIGARETTERNE

E-cigaretten har vist sig at være et rigtig godt redskab til rygestop, og hvis det er den vej, du vil gå, er Endura T18E Prism tanken måske et af de mest oplagte valg. Den lange slanke drip tip minder rigtig meget om en cigaret, og medvirker også til, at tanken har et stramt sug, som svarer meget godt til almindelige cigaretter. Det er små detaljer, som medvirker til at gøre overgangen fra røg til damp så smertefri som mulig.

Ud over tanken får du naturligvis også brug for et batteri, og her kan du i princippet bruge næsten alle former for batterier med standard 510-gevind. Og da Endura T18E Prism tanken ikke er beregnet til kraftig Sub-ohm damp, vil du kunne nøjes med selve relativt små (og dermed billige) batterier. Har du ikke allerede et passende batteri liggende, fører vi et bredt udvalg af batterier i alle størrelser og prisklasser. Alternativt kan du også få Endura T18E som komplet kit med både batteri og tank. Fordelen ved sidstnævnte løsning er selvfølgelig blandt andet, at du kan få batteriet i en matchende farve og at alle komponenterne er afstemt optimalt.

HUSK OGSÅ E-JUICE TIL TANKEN

Selv en tank som Endura T18E Prism kan ikke producere damp uden e-juice. Så husk for alt i verden at bestille noget med, så du ikke skal ofre porto på det i anden omgang. En af de ting, der gør e-cigaretterne så overlegne i forhold til almindelig tobak, er netop de mange spændende smage, der er til rådighed.

Du kan selvfølgelig få et rigt udvalg af tobakssmage, men næsten alle typer af smage er inden for rækkevidde som e-juice, lige fra slik og kager til drikkevarer og frugt. Vi har i al beskedenhed et af Danmarks største udvalg af e-juice! Så kig forbi kategorien, der hele tiden udvides med nye spændende smage og mærker.

Det gælder selvfølgelig om at finde nogle favoritsmage, og det er ikke mindst vigtigt, hvis formålet er rygestop. Vælg for eksempel en god tobakssmag, du altid kan have ved hånden, samt nogle andre spændende smage for variationens skyld.

Nikotinniveauet kan passende afspejle dit forhenværende cigaretforbrug. Storrygere bør vælge et højt nikotinindhold i e-juicen, mens festrygeren kan nøjes med lav styrke eller eventuelt en helt nikotinfri udgave. Med tiden kan nikotinniveauet så trappes ned.

LÆKFRI TANK-KONSTRUKTION MED NEM BETJENING

Det er uhyre let at påfylde e-juice på Endura T18E Prism tanken. Skru topstykket af, og fyld e-juice på fra toppen. Coilen er meget praktisk monteret i selve topstykket. Så når du skruer topstykket af, følger coilen med op. Det er et smart system, som gør det muligt at skifte coil, selv om der er e-juice i tanken.

Hvis der er behov for at skifte coil, skal du huske at lade systemet stå og trække nogle minutter, før du begynder at dampe. E-juicen skal nemlig lige have tid til at trække ind og gennemvæde vægen. Ellers kan du risikere et såkaldt dry hit, hvor den tørre væge helt eller delvist brændes af. Det smager grimt, og ødelægger i øvrigt som regel vægen permanent. I hvert fald vil den brændte bismag ofte hænge ved, og det er ødelæggende for den gode oplevelse og smag.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

 • Kapacitet: 2 ml
 • Coil-resistans: 1,5 ohm
 • Resistansområde: Minimum 1,2 ohm
 • Tank-materialer: Rustfrit stål og Pyrex-glas
 • Vægemateriale: Økologisk japansk bomuld
 • Gevind: Standard 510
 • Farvevarianter: Sort, pink, stål og cyan

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: INNOKIN ENDURA T18E PRISM TANK 2 ML

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Rasmus - (Indsendt den 01/11/2018)
Bedste tank, jeg har prøvet. - Bedste tank, jeg har prøvet. Næsten lydløs, masser af damp, passende suge-modstand. Kan varmt anbefales.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller