Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

JOYETECH EVIC VT MOD

Ikke på lager

Joyetech eVic VT mod

Evic VT fra Joyetech er et mod i den absolutte topklasse. Der er gjort ekstra meget ud af designet, og batteriet kommer med et hav af spændende funktioner og masser af power!

Pakken med Evic VT mod’et indeholder følgende:

 • Batteri, 5000 mAh
 • Ladekabel (USB)
 • Silicone-sleeve
 • Brugsanvisning (engelsk)
599 kr.
599

Detaljer

Inspirationen til designet har Joyetech hentet fra motorsportens verden. Designet er strømlinet, og mod’et kommer i klassiske sportsvogns-farver i hhv. Cool Black, Racing Yellow og Dazzling White. Du kan i øvrigt også vælge at købe mod’et som en del af et samlet kit med medfølgende tank (eGo ONE Mega). Fordelen er, at du så kan få tanken i matchende farver, og dermed få en perfekt helhedsløsning.

Men vil du hellere have mod’et alene og selv vælge tank, køber du bare denne vare her og vælger din egen favorit tank i stedet. Batteriet er forsynet med standard gevind af eGo-typen, og passer dermed til mange af de bedste tanke på markedet.

Evic VT giver mulighed for præcis styring af coil-temperatur

Evic VT er født med temperaturkontrol (TC), og du får derfor mest ud af dit mod, hvis du vælger tank og coil, der understøtter dette. Netop temperaturstyringen er en af Evic-VT’s store styrker. Det fungerer på den måde, at du på mod’et kan indstille præcist den coil-temperatur du ønsker, hvorefter den avancerede elektronik sørger for resten. Ved at justere coil-temperaturen, er det muligt at fintune dampen efter dine helt personlige præferencer.

Bortset fra en bedre og mere kontrolleret damp, giver temperaturstyring også en række andre væsentlige fordele. For det første overbelastes coil’en ikke, og det betyder længere levetid. Det er også muligt at reducere forbruget af e-juice markant, uden det går ud over dampen. Der er med andre ord penge at spare, både på coils og juice.

Super lang batterilevetid med Evic VT

Batteriet i Evic VT har en kapacitet på hele 5000 mAh, så du kan dampe rigtig længe på en opladning. Vælger du tilmed at bruge temperaturstyring, anvendes der kun den mængde energi, der er behov for, og det giver markante strømbesparelser. Batteriet vil typisk kunne holde 25-50 % længere på en opladning, og det er rigtig meget.

Kombinerer du den store kapacitet med temperaturstyringen, vil du med garanti kunne dampe igennem dagen lang, uden irriterende afbrydelser med opladning. Det er praktisk, for så kan opladningen passende ske om natten. Ved brug af den medfølgende væg-adapter, tager en opladning maksimalt 6 timer. Det er dog også muligt at oplade via USB fra computer eller lignende.

Potent mod med overvældende mange funktioner

Evic VT mod’et fra Joyetech er utrolig avanceret, og vi kan umuligt komme omkring alle funktionerne her. Du kan næsten som udgangspunkt regne med, at de fleste funktioner og features du har hørt om eller drømt om, er med i pakken. De bedste sikkerhedsfunktioner, masser af overvågning og overskuelig brugervenlig betjening er standard.

Alt kan aflæses på det relativt store OLED-display (ca. 22 x 11 mm). Her kan du f.eks. aflæse coil-resistans, coil-temperatur, effekt og meget andet. En sjov detalje er den indbyggede ”triptæller”, hvor du f.eks. kan følge med i, hvor mange sug der er foretaget og hvor lang tid, der er dampet.

Tekniske specifikationer:

 • Batterikapacitet: 5000 mAh
 • Mål: 47 x 25,5 x 85,6 mm
 • Effekt-område: 1-60 W
 • Output-spænding: 0,5-8 V
 • Belastnings-område: 0,05-3,5 ohm
 • Gevind: Standard eGo-gevind
 • Ladetid: 6 timer via adapter

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: JOYETECH EVIC VT MOD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
gremling10 - (Indsendt den 29/11/2015)
Det virker når man får noget herfra - Når man handler her så virker det som det skal og så er alt der skal være der.
Bjarke - (Indsendt den 08/10/2015)
det mods er super - denne mod er den bedste jeg har haft den bruger jeg sammen med aspire triton den kan kun anbefales
Steven - (Indsendt den 06/09/2015)
det mods er super - Det mod er super godt sammen med aspire triton
Og holder strøm meget længe selv om man damper meget på den så den kan jeg godt andbefale

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt