Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

SILIKONE ETUI TIL 18650 BATTERI

På lager

Beskyttelse til 18650 batteri i hjemmet og på farten

Beskyt dine løse 18650-batterier med et skræddersyet silikone-etui. Først og fremmest beskytter det batterierne mod slag og stød, men den højisolerende silikone sikrer også, at der ikke opstår kortslutninger, når batterierne ligger i lommen eller i en skuffe. På den måde er risikoen for brand og eksplosioner elimineret.

Fås i 4 forskellige farver i grøn, blå, gul, og pink! Husk at vælge din favoritfarve, før du bestiller!

Se vores udvalg af 18650 batterier her. 

12 kr.
12

* Påkrævede felter

Detaljer

Sikker opbevaring til kraftfulde batterier

Langt de fleste mods og e-cigaretter, der bruger løse batterier, bruger batterier af typen 18650. Disse batterier kan have forskellig kapacitet og ydelse, men den fysiske størrelse ligger fast på en diameter på 18 mm og en længde på 65 mm, og disse silikone-etuier er netop skræddersyet til denne størrelse.

Batterierne er som regel af typen lithium-ion, hvis de skal bruges til e-cigaretter. Det er en moderne batteri-type, der er kendetegnet ved høj kapacitet og ydelse i forhold til størrelsen. Det betyder til gengæld også, at eventuelle kortslutninger kan være katastrofale.

Et etui af silikone er en både billig og meget sikker løsning på problemet. Med et silokone-etui, kan du uden problemer transportere batterierne i lommen, eller have dem til at ligge løst i skuffen.

Et silikone-etui til 18650 er både smart og praktisk

Ud over de åbenlyse sikkerhedsmæssige fordele, er silikone-etuiet også ganske smart. Dels kan du forfølge din helt personlige stil og tilpasse farvemæssigt, idet etuiet fås i både grøn, blå, gul, og rosa. Og dels er det desuden øverst forsynet med mulighed for fastgørelse af keyhanger eller nøglering, så der er styr på sagerne.

Bemærk også udskæringen og etuiets generelle transparens, som gør det muligt at se batteriets specifikationer uden at tage det ud af etuiet. Prisen er helt i bund, så køb nogle stykker, så du altid kan opbevare eventuelle løse batterier sikkert og praktisk.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: SILIKONE ETUI TIL 18650 BATTERI

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Christian - (Indsendt den 19/04/2016)
Passer perfekt - Ikke så meget at sige. fede farver passer perfekt på batterierne og giver god beskyttelse imod kortslutninger i lommen. Jeg bruger mine hverdag til at have batterier med på farten hvis det skulle være nødvendigt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller