Content watched by Whocopied.me
 • Fast Lav Fragt På 29 kr
 • 1-2 Dages Levering
 • Info@Din-Ecigaret.dk
 • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Bland-Selv E Væske

Bland selv dine egne e væske smage med aroma og base. Her i kategorien finder du alt indenfor aroma, baser og andet tilbehør til selvblanderen.

➡️PG/VG. Bliv klogere på blandingsforholdene.

➡️Se vores guide til bland selv e væske

➡️Læs vores tips til modning af bland selv e væske.

100 til 198 ud af 340

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorter faldende

100 til 198 ud af 340

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorter faldende

NIKOTINBASER TIL BLAND SELV VÆSKE

E-væske er en rimelig simpel blanding, der primært består af en base og aroma. Basen, der også kaldes nikotinbase, fås i 10 ml flasker med forskellige nikotinstyrker. Du kan dog også få nikotinfri baser, der fås i 100 ml flasker, som for eksempel Base Fuel. Ønsker du at blande din væske med nikotin, så anbefaler vi at du blander i forholdene 80% nikotin base og 20% aroma. Dette blandingsforhold er naturligvis vejledende, for det er helt op til dig at blande, så du får en e-væske, der passer til din smag. En meget mild aroma kan for eksempel sagtens tåle mere end 10%, mens mere kraftige aromaer kan nøjes med 5-7%.

Ønsker du at lave din egen bland selv e væske, kan du med fordel købe et af de populære Nikotin Base Budget Kits. Her kan du vælge din favoritblanding af PG og VG, den nikotinstyrke du foretrækker, og så sparer du samtidig penge, da der er tale om storkøb.

En anden måde at blande sin egen væske på er ved Shake N Vape. Her er forarbejdet gjort for dig, og du skal blot tilsætte det ønskede antal nikotin boostere til den påfyldte flaske.

HVAD ER PG/VG? 

Når du skal vælge nikotinbase, skal du samtidig tage stilling til det ønskede PG og VG indhold – men hvad betyder egentlig det? Hovedingredienserne i nikotinbasen er PG (Propylen Glycol) og VG (Vegetabilsk Glycerin). Blandingsforholdet er afgørende for den færdige e-væske, og det er derfor, at du kan finde baser med forskelligt indhold af PG og VG. Der er ikke noget særligt over de to typer af stoffer, da de i forvejen findes som tilsætningsstoffer i en lang række af mad- og forbrugsvarer.

PG: Propylen Glycol er tyndtflydende og har særlig indflydelse på smagen, da stoffet er smagsforstærkende. Er du tidligere ryger, kan du med lidt ekstra PG tilføje en ”halskradsen” til dampoplevelsen, som det kendes fra tobaksrygning. PG medvirker desuden, at dampen får et røglignende look, der lader dampoplevelsen minde om rygning. 

VG: Vegetabilsk Glycerin er tyktflydende og har særlig indflydelse på dampen, der primært dannes af netop VG. Jo højere indhold af VG, des fyldigere damp får du i sidste ende. Det er dog værd at være opmærksom på, at VG smager sødt, og det vil have en indvirkning på smagen af e-væsken, hvorfor det er en balancegang med det rigtige indhold i forhold til henholdsvis damp og smag.

Ved køb af nikotinbaser er PG og VG opgivet i procent. Du kan for eksempel få et Nikotin Base Budget Kit eller en flaske Base Fuel med PG50/VG50, der er en blanding af 50% PG og 50% VG, eller et kit med PG30/VG70, der er en blanding af 30% PG og 70% VG. Hvad, du ønsker til din bland selv e væske, er en smagssag, og de fleste vil have glæde af at prøve sig lidt frem, for at finde den sammensætning, der er bedst. Du kan selvfølgelig også lade dig inspirere af blandingsforholdet i en færdigblandet e-juice, som du særligt godt kan lide. Tommelfingerreglen er desuden, at hvis du ønsker mere og fyldigere damp, skruer du op for VG, og hvis du ønsker en mere intens smag, skruer du op for PG.

Nikotin Base Selvblander 

HVAD SKAL JEG VÆLGE? 

Kaster du dig ud i at blande e-væske selv, skal du finde den rigtige sammensætning af PG og VG, og derudover skal du finde den aroma, der kan give din bland selv e-væske den helt perfekte smag.

Nogle af de bedste aromaer til bland selv e væske på markedet er: 

Hvor Coffee Mill, Capella og Perfumer’s Apprentice er gode, solide aromaer, hvor du får, hvad du forventer, er Molinberry, Big Mouth og Inawera kendte for mere intense aromaer, hvor der typisk skal bruges en del mindre aroma i en bland selv e-væske end den anbefalede mængde. Aromaerne er udviklede til bland selv e væske, men ønsker du en mere intens smag uden at gå i gang med det helt store bland selv kit, kan du prøve at hælde et par dråber aroma i en færdigblanding med samme smag.

Molinberry Aroma

GUIDE TIL BLAND SELV E VÆSKE

Når du starter med at blande din egen e-juice, bør du nøjes med en portion af 10 ml, som der lægges op til i de start kits, du køber. Afhængigt af e-cigaretten giver det cirka 5 opfyldninger, da de fleste tanke kan rumme 2 ml e-væske. Finder du på et tidspunkt frem til den helt rigtige blanding, kan du selvfølgelig sagtens mixe større portioner. Bland selv e væsken kan også med fordel fryses ned, så du ikke skal blande så tit. 

Sådan blander du nikotinbase og aroma:

 • Afmål 2 ml (eller 20%) aroma og hæld i en tom flaske
 • Afmål 8 ml (eller 80%) nikotinbase og hæld i flasken med aroma
 • Ryst flasken, så base og aroma blandes grundigt sammen 

OBS: Du bør bruge en ren flaske/beholder. Det kan med fordel være en refill-flaske, der kan genbruges, og som er designet til at påfylde e-væske på e-cigaretten. Derudover anbefales det at bruge små engangssprøjter til at afmåle aroma og base. Du kan sagtens bruge den samme sprøjte fra gang til gang, hvis blot du vasker den, men du bør bruge to særskilte sprøjter til aroma og nikotinbase, så ikke du risikerer at overføre den ene væske til den anden i dens originale beholder.

Det kan være en rigtig god idé at skrive blandingsforholdene ned, hvis du eksperimenterer med forskellige blandingsforhold i din bland selv e væske. På den måde er det overskueligt at skrive noter til, når du senere smager på væsken, og du vil nemmere kunne genskabe en god blanding. Når e-væsken er blandet, kan den sagtens bruges med det samme, men du kan med fordel lade den ”trække”, så base og aroma får tid til at blende sammen, hvilket giver en endnu bedre bland selv e væske.

Perfumers Apprentice Aroma

MODNING AF BLAND SELV E VÆSKE

Selvblandet e-væske kan hældes direkte i e-cigaretten, men for en endnu bedre smag bør du lade aromaen modne og blende sammen med basen. Det gør du i bund og grund ved at vente med at bruge e-væsken, så den får tid til at ”sætte sig”. Aroma og base kan sagtens rystes kortvarigt sammen, men den vil efterfølgende dele sig i ét eller andet omfang, og det giver derfor ikke den ønskede smag, hvis e-væsken bruges frisk. Det kræver længere tid for aromaen at blive en del af basen. Modning af aroma sørger dermed for, at dine opfyldninger bliver ensartede. Det er nemlig ikke tilfældet, hvis du bruger af den med det samme. 

TIPS TIL MODNINGSPROCESSEN 

Når du har blandet e-væsken efter de ønskede forhold og rystet den godt sammen, stiller du den et køligt og mørkt sted. Det kan være en skuffe eller bunden af klædeskabet. Lad flasken stå i 2-4 uger og ryst den gerne dagligt. Væsken bliver mørkere med tiden og ligesom med en god flaske vin, kan den have godt af at trække uden låg. Processen har til formål at lade luften ilte e væsken. Med e væske anbefales det dog ikke at lade den ilte i mere end 24 timer – og du bør være opmærksom på at placere flasken et sted, hvor den dels ikke bliver væltet, og hvor der ikke kan falde eller flyve noget ned i flasken, da det vil ødelægge e-væsken. 

Du kan også vælge at kombinere de to ovenstående. Det gør du ved at placere flasken med e-væske et koldt og mørkt sted, og når du dagligt ryster den, åbner du kortvarigt låget for at tilføre ilt. Du lader altså ikke flasken stå åben i flere timer, men åbner den dagligt i kort tid. Om, du vil lade din e-væske modne og ilte, kommer både an på din tålmodighed og dine forventninger til e-væsken. Den bliver bedre med tiden og bedre af at ilte, men som nybegynder er det ikke sikkert, at du kan smage forskel, og så er det måske spild af tid. For garvede dampere er det dog en rigtig fin måde at forbedre oplevelsen på. Vil du gerne modne din e-juice hurtigere, findes der nogle tricks til at speede processen op.

Capella Aroma

VARME SPEEDER MODNINGSPROCESSEN OP 

Der findes et væld af andre tips til at modne bland selv e-væske hurtigere, og fælles for dem alle handler det om kortvarigt at opvarme e-væsken, da det speeder modningsprocessen op. Om du vil bruge vand, en hårtørrer, en dyne eller noget helt fjerde er egentlig op til dig. Alle metoder har nogenlunde samme effekt.

OPBEVAR DIN BLAND SELV E VÆSKE KØLIGT

Når du har modnet din bland selv e juice, og den er klar, bør du opbevare den mørkt og køligt. De fleste vælger køleskabet for at sikre den kølige del, også når det er varmt udenfor. Opbevar dem eventuelt i en æske, så de ikke bliver påvirket af lyset, når køleskabet åbnes. Har du lavet flere portioner aroma, kan du sagtens fryse nogle af dem ned. Hvis der er børn i husstanden, bør du dog være opmærksom på, at de ikke har adgang til aroma.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv