• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E cigaret butik på Amager

I København bugner det med e cigaret butikker i alle størrelser, og der kommer hele tiden nye til, i takt med at e cigaretter bliver mere og mere populære. Nogle er etablerede, mens andre er pop-ups, der hurtigt lukker igen. Blandt de mere etablerede og erfarne butikker, finder du Din eCigaret i Klareboderne ved Strøget. Her kan du også handle online.

    

    

E cigaretter Amager – Levering inden for 24 timer

Hos Din-ecigaret.dk har vi allerede mere end 70.000 glade dampere som kunder – måske er du den næste? Udvalget af e cigaretter, tilbehør og billig e væske er kæmpestort, vi har altid åbent, og så leverer vi inden for 24 timer. Faktisk afsendes din ordre allerede i dag, hvis du bestiller inden kl. 15.30; også selvom det er lørdag eller søndag.

Priserne bliver ikke ringere af at bestille online, og det gør vejledningen bestemt heller ikke. Faktisk har du glæde af at vælge imellem kundeservice via vores chat, mail eller telefon – det er helt op til dig. Det er de samme dygtige medarbejdere, der sidder klar til at svare på spørgsmål og guide dig igennem damp-junglen.

Din eCigaret Butik Amager

E cigaret tilbud på Amager

Udvalget af e cigaretter på og omkring Amager er kæmpestort, så du er altid sikret et godt tilbud, hvis du kigger dig lidt for, når du handler e cigaretter. Hos Din-ecigaret.dk har vi – udover gode tilbud på nogle af de mest populære varer – altid faste lave priser på hele sortimentet, herunder blandt andet:

Ovenstående er nogle af vores mest solgte e cigaretter, men udvalget på både webshop og i vores fysiske butik i Klareboderne 6, 1115 København K, er naturligvis meget større, så vi har helt sikkert også den e cigaret, du foretrækker – eller noget nyt og spændende, hvis du har mod på det.

23 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

23 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

SKIFT FRA TOBAK TIL E CIGARETTER 

Rigtig mange af vores kunder er tidligere rygere af tobakscigaretter. De har kvittet smøgerne til fordel for et sundere alternativ. Det er nemlig hele 95% sundere at dampe end at ryge. Du slipper for den skadelige tobaksrøg og en masse af de kemikalier, der bruges i almindelige cigaretter. Til gengæld åbner der sig en helt ny verden af smagsoplevelser. Én af de store fordele ved e cigaretter er nemlig, at du selv kan bestemme smagen af din damp ved at skifte e juice. Og du kan også selv bestemme nikotinstyrken. Du kan altså fortsætte med det nikotinforbrug, du er vant til fra cigaretterne, eller du kan skrue ned for styrken og slippe af med afhængigheden – det er helt op til dig.

Din eCigaret e juice

Nogle af de mindre udtalte fordele er, at du kan blive inde i varmen, når du skal ”ryge”, og du slipper for røglugten og at udsætte andre for passiv rygning. Og så sparer du faktisk rigtig mange penge på at skifte fra tobak til e-cigaretter. Det er nemlig helt op til 60-80% billigere at dampe end at ryge. Der er dermed rigtig mange fordele ved at købe et startkit og komme i gang med at dampe allerede i morgen.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv