Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

INNOKIN ENDURA T18E KIT

På lager

INNOKIN BEGYNDERSÆT

Med Endura T18E fra Innokin får du et komplet sæt med både batteri, tank og alt nødvendigt tilbehør. Sættet er kendetegnet ved enkel betjening. Du skal blot anskaffe den ønskede e-væske, og så har du hvad du skal bruge. Opladningen sidder i bunden, så e-cigaretten kan anvendes mens den oplades. Batteriet er på 1000mAh, og mundstykket er lidt tyndere end på andre e-cigaretter.

ET SÆT MED INNOKIN ENDURA T18E INDEHOLDER FØLGENDE:

 • Endura 1000 mAh batteri
 • Prism T18E 2 ml tank
 • Installeret coil, 1,5 ohm
 • Ekstra coil 1,5 ohm
 • USB kabel for opladning
 • Stander til e-cigaretten
 • 4 stk. pakninger/o-ringe
 • 2 stk drip tips

 

279 kr.
279

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Innokin Endura T18e Kit (Valgfrit)

Detaljer

GENNEMFØRT DESIGN MED DE BEDSTE MATERIALER

Innokin har ikke sparet på noget i designet af denne flotte Endura-model. Designet er slankt og klassisk, og væskestanden er let at holde øje med via de fire store ruder i tanken. Modellen kommer i fire forskellige farver: Aquamarine, pink, sort og sølv, og den valgte farve går naturligvis igen på både tank og batteri.

Det bedste er dog næsten materialevalget, som sjældent ses så kompromisløst i denne prisklasse. Alt er udført i rustfrit 304-stål, naturligvis på nær glasset i tanken, som er i ægte Pyrex-glas. Den robuste glastype kendes blandt andet fra professionelle laboratorier, hvor den anvendes på grund af den høje styrke og varmeresistens. De medfølgende coils er endvidere udstyret med økologisk japansk bomuldsvat i vægen. Dette materiale regnes for det ultimative valg med optimal smag til følge.

Og med i prisen følger der desuden både ekstra drip tip, ekstra coil og sågar en stander, så du kan stille e-cigaretten sikkert fra dig på bordet. Alt i alt rigtig meget e-cigaret for pengene!

LÆKFRI TOPBETJENING FØLGER DEN NYE STANDARD

Topfyldning af e-cigaretterne er blevet meget populært af flere årsager. Dels er det meget lettere at arbejde med, både i forhold til coilskifte og juicepåfyldning, og dels bliver e-cigaretten helt lækfri. Selve glastanken er nemlig opbygget som en ”kop” med lukket bund, som dermed kun kan tilgås fra oven. Alle disse fordele får du også med Innokin Endura T18E, der på dette område må siges at levere varen.

Ser man nærmere efter, vil man bemærke, at de medfølgende drip tips er en smule smallere end vanligt. Om man bryder sig om det eller ej, kan måske være en smagssag, men det resulterer i et lidt ”strammere” sug, som sammen med drip tip’ens dimensioner i høj grad minder om rygning af en almindelig cigaret. Det kan være en stor fordel, hvis du vil benytte modellen i forbindelse med et rygestop. Desto tættere du kan komme på den normale oplevelse med cigaretterne, desto mere ”smertefrit” vil rygestoppet typisk opleves.

UDMÆRKET BATTERIKAPACITET MED MULIGHED FOR PASS THROUGH

Batteriet har en kapacitet på 1000 mAh, og det giver dig ganske meget damp på en opladning, eftersom Innokin Endura T18E ikke er beregnet til Sub-ohm. Den opererer med coil-resistanser i området fra 1,2 til 2,5 ohm.

Der er allerede ved levering monteret en coil på 1,5 ohm, og der følger reservecoil med. Modellen understøtter dog også Pass Through, hvilket betyder, at du faktisk kan dampe samtidig med opladning af batteriet, hvis du skulle løbe tør for strøm på et uheldigt tidspunkt.

Selve opladningen sker helt enkelt ved at tilslutte det medfølgende kabel til henholdsvis e-cigaret og en almindelig standardadapter med USB-port. Alternativt kan du også lade via computeren eller andre apparater med USB-udgang.

ENKEL BETJENING MED ENDURA T18E FRA INNOKIN

En af fordelene ved modellen - ikke mindst, hvis du er ny damper - er den enkle betjening. Der er ingen komplicerede indstillinger, du skal forholde dig til. Tryk på fire-knappen og nyd dampen, mens e-cigaretten klarer resten. Indbyggede sikkerhedsfunktioner overvåger hele tiden batteriet og driften, både under opladning og normal brug.

Som en ekstra sikkerhed er der en 15 sekunders cutoff indbygget. Det betyder, at e-cigaretten automatisk slukker, hvis du holder fire-knappen inde i mere end 15 sekunder ad gangen. På den måde overophedes elektronikken ikke, og det er også en ekstra sikring, hvis fire-knappen eventuelt trykkes ind ved en fejl.

Sidstnævnte tilfælde vil dog normalt ikke kunne opstå, eftersom der også er indbygget sikkerhed på tænd/sluk-funktionen. Før du kan starte med at dampe, skal der nemlig trykkes tre gange på fire-knappen i hurtig sekvens. På den måde kan e-cigaretten ikke tænde ved et uheld, hvis den ligger i en taske eller en lomme, og funktionen giver også en ekstra børnesikkerhed mod små pilfingre.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 1000 mAh
 • Tank-kapacitet: 2 ml
 • Maximal effekt: 14 W
 • Maximal udgangsstrøm: 3,5 A
 • Maximal udgangsspænding: 5,5 V
 • Medfølgende coils: 1,5 ohm
 • Resistans-område: 1,2 - 2,5 ohm
 • Farvevarianter: Aquamarine, pink, sort og sølv
 • Materialer: Rustfrit stål 304 og Pyrex-glas

 

PAKKEINFO

00219-17-04380 - Endura T18 Batteri

00219-17-04287 - 2ml Prism T18E Tank (Child Proof Cap)

00219-17-05391 - Endura T18E 1.5ohm Replacement Coil Head

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: INNOKIN ENDURA T18E KIT

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Kirsten - (Indsendt den 29/10/2020)
Super - Meget god, nem at bruge, fin stor damp. Kan ikke være bedre, passer fint til mig og min årgang (jeg er 68 år).
khc98 - (Indsendt den 06/11/2017)
virkelig god - det er virkelig en god ecigaret virkelig nem at bruge og giver god damp
Lena Bluhm - (Indsendt den 02/02/2017)
Dejlig - Den er ikke overstor så også fin til os tøzer.. fyld på og ryg, SÅ nemt. Meget og god damp med fin smag.
Rigtig fin udførsel og lidt ekstra dele medfølger i elegant æske - hurtig opladning.
Kan klart anbefales!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller