Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E CIGARET BUTIK PÅ BORNHOLM 

På Bornholm finder du kun en enkelt e cigaret butik, og den ligger i Rønne. Derfor kan det kræve en længere køretur at shoppe dine e cigaretter, afhængigt af din bopæl. I og med, at der kun findes en enkelt forhandler på øen, er der heller ikke konkurrence på prisen, og du risikerer dermed højere priser, end hvis du tager til fastlandet for at købe e cigaretter og tilbehør. 

    

   

E CIGARET BORNHOLM - LEVERING INDEN FOR 24 TIMER 

Vil du gerne slippe for en lang køretur eller være sikker på konkurrencedygtige priser, kan du vælge at købe dine e cigaretter på nettet. Hos Din-ecigaret.dk leverer vi til hele landet – også Bornholm. Du får faktisk leveret dine varer direkte til adressen inden for 24 timer. 

Flere og flere vælger e cigaretterne som alternativ til tobak, og den løsning vil vi gerne gøre nem for dig, også selvom du bor på Bornholm. Det er nemlig langt sundere for helbredet at dampe end at ryge – faktisk helt op til 95% sundere.

E Cigaret Butik Bornholm

KÆMPE UDVALG TIL LAVE PRISER 

På Din-ecigaret.dk finder du tusindvis af produkter til meget konkurrencedygtige priser. Vi kører med faste lave priser på hele sortiment og supplerer derudover med ekstra gode tilbud på nogle af markedets bedste e cigaret produkter.

Vi forhandler alle de førende producenter af e cigaretter og e væske, og nedenstående er nogle af de produkter, der sælger allerbedst: 

Vi har naturligvis også e cigaretter fra mange andre producenter, så du kan med sikkerhed finde netop dét, du søger.

22 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

22 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

FÅ HJÆLP TIL AT KOMME I GANG 

Er du nybegynder i ”damp”-verdenen, har du muligvis brug for lidt vejledning til at komme i gang. Du kan selvfølgelig besøge Bornholms e cigaret butik eller tage til fastlandet, men du kan også kontakte Din-ecigaret.dk via mail, telefon eller chat. I hverdagene sidder der altid nogen klar til at hjælpe dig, så du får den bedste mulige start med e cigaretter eller overgang fra anden tobak.

E Væske California Grown

VÆLG DEN RETTE E JUICE 

Noget af det, du skal være opmærksom på, er især valget af e juice. Du skal selvfølgelig vælge en smag, du kan lide, men væskerne kommer også i forskellige nikotinstyrker, og det er især her, du skal være opmærksom. Er du afhængig af nikotin, er det vigtigt at vælge en nikotinstyrke, der passer til de cigaretter, du almindeligvis ryger.

Forsøger du at trappe ned, er det en god idé at starte med den nikotinstyrke, du er vant til fra cigaretterne, så du i første omgang vænner dig til e cigaretten. Efterfølgende kan du så trappe ned i nikotinstyrke og måske helt ende med e væske uden nikotin.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv