• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E CIGARET BUTIK PÅ 2000 FREDERIKSBERG 

Frederiksberg, og København generelt, er et rent mekka for brugere af e cigaretter, da udvalget af e cigaret butikker er kæmpestort. E cigaretter bliver mere og mere populære, og det resulterer i flere og flere butikker. Nogle er etablerede butikker, der har eksisteret i mange år, mens andre er nye butikker, der prøver lykken. Én af de etablerede af slagsen er Din eCigaret i Klareboderne 6, 1115 København K.

    

   

E CIGARETTER FREDERIKSBERG - LEVERING INDEN FOR 24 TIMER 

Foretrækker du at handle e cigaretter hjemmefra, eller mens du er på farten, kan vælge at gøre det online. Hos Din-ecigaret.dk har vi et kæmpe udvalg af e cigaretter, e væske og tilbehør. Vi tør godt at garantere, at vi også har lige præcis dét, du står og mangler. 

Når du mangler ny coil, e væske eller bare gerne vil i gang med et startkit, haster det typisk. Det er vi klar over hos Din-ecigaret.dk, og derfor yder vi 24 timers leveringservice. Bestiller du inden kl. 15.30 i dag, sender vi afsted med vores fragtmand, inden dagen er omme, og så er din pakke klar i postkassen allerede i morgen – også selvom det er weekend eller helligdag. Vi holder nemlig aldrig lukket.

E Cigaret Butik Frederiksberg 

E CIGARET TILBUD FREDERIKSBERG 

Uanset, om du er på jagt efter en nyere model af din yndlings e cigaret, om du mangler en coil eller et batteri, eller om du er på udkig efter billig e væske, kan du finde det hos Din-ecigaret.dk. Vi forhandler alle de førende mærker, herunder eksempelvis Joyetech, SMOK, Aspire, Innokin og Eleaf.

Søger du inspiration til dit næste køb, kan du tage et kig på nogle af vores mest sælgende e cigaretter: 

Vi har altid faste lave priser på alle varer, men indimellem skruer vi også en tand ned med et ekstra godt tilbud. På den måde er du altid sikret de bedste priser på de bedste produkter her hos os.

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN E CIGARET

E cigaretter er væsentligt billigere end almindelige cigaretter på langt sigt. Men du sparer endnu mere, hvis du passer på dit udstyr, rengører det og følger anbefalingerne, for så holder det længere.

Coil - Når du køber ny e cigaret eller skifter coil, bør du dryppe e væske direkte på den for at væde den. Du bør desuden lade e cigaretten stå i 15 minutters tid efter påfyldning af væske. Dette gælder dog kun den første gang, en ny coil benyttes.

Batteri - Batteriet kan lades op direkte via e cigaretten, men holdbarheden forlænges, hvis du køber en ekstern oplader.

Mundstykke/drip-tip - Rengør gerne mundstykket dagligt for at undgå bakterier. Det kan gøres med varmt vand og lidt sæbe.

Tank/clearomizer - Rens tanken mellem genopfyldninger, hvis muligt. Sørg for ikke at løbe helt tør for e væske, inden du genopfylder, da du risikerer at brænde coilen af, hvilket i de fleste tilfælde kræver køb af ny coil.

E Cigaret Frederiksberg

KONTAKT OS

Er du nybegynder, så skal du måske bruge lidt vejledning for at komme godt fra land. Du kan selvfølgelig gå ned i din lokale e cigaret butik på Frederiksberg, men du kan også kontakte os på mail, telefon eller chat. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i hverdagene, så du får den bedste mulige start med e cigaretter eller overgang fra anden tobak.

 

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv