• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Coolday

Vape Away Coolday

Flere visninger
  • Vape Away Coolday
  • Vape Away Coolday

VAPE AWAY COOLDAY

Vape Away Coolday er en klassisk menthol-tobak med et pikant tvist. Økologiske Virginia og Burley er smagsafstemt med krystalliseret menthol og en knivspids anis. Coolday er virkelig cool og kan sagtens konkurrere med de almindelige menthol cigaretter. Som et lille kuriosum kan nævnes, at Vape Away selv fremstiller sin menthol essens på basis af ægte menthol-krystaller. Dette fortæller om Vape Aways høje standarder for god smag og performance.

Tip!
Coolday kan med sit indhold af ren menthol, genskabe smagen og glæden ved e-damp, efter at smagsløgene måske i en periode har været sløvet af for intensive smagspåvirkninger, bedre kendt som ‘vapours tongue’ eller en forkølelsesperiode.

*Vape Away Coolday angivet som 0 mg/ml. 

Coolday er en N.E.T-væske (Natural Extracted Tobacco) baseret på 100 % naturlige tobakker. Derfor kan e-juicen indeholde sporstoffer af nikotin i små mængder. Naturligt forekommende nikotin fra tobaksplanten kan derfor optræde i Coolday 0 mg/ml. 

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Efter Noon, min favorit

Bedømt af Thomas

Quality
Min favorit vil altid være Noon af samme fabrikat, men denne vender jeg ofte tilbage til, da den er super lækker, når man trænger til en ny smag. (Indsendt den 31/07/2016)
Mesterværk

Bedømt af Knabstrup

Quality
Kort og godt den bedste mentholtobak på markedet. Mild og lækker, med det helt rigtige krads til halsen. Et mesterværk! (Indsendt den 26/12/2015)
Dejlig smag

Bedømt af Susanne

Quality
Den smager rigtig godt. Minder mig om en mentolcigaret. (Indsendt den 25/12/2015)
Underlig eftersmag

Bedømt af Mikkel

Quality
Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilken underlig eftersmag den har. Men jeg kan fortælle en ting, at den er ikke lige mig. Men start smagen er dejlig mentol. (Indsendt den 18/12/2015)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv