Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ELEAF EC COIL

På lager

Sub ohm coils fra Eleaf

Eleaf EC coil-serien passer til en masse af Eleafs tanke. De passer blandt andet til iJust og Melo serierne. Du kan også bruge GS coils i din tank ved at bruge Eleaf EC Sleeve.

Eleaf EC Sleeve

 

Kort om seriens coils

EC 0,3 og 0,5 er de mest populære, og giver begge en god mængde damp, og en fortrinelig smag. EC 0,3 skal du anvende ved ca. 30-60W, og EC 0,5 anvendes mellem 20-40W.

 

EC NC 0,25 og EC 0,18 er seriens 'heavy weights' når det kommer til dampproduktion. EC 0,18 anbefales at bruges mellem 50 og 80W, og EC NC 0,25 anbefales mellem 30 og 60W.

 

EC 0,75 er  lavet til de strammere sug, så det føles lidt mere som en normal cigaret. Den anbefales at bruges mellem 8 og 25W.

 

EC Ni 0,15 og Ti 0,5 er seriens temperaturstyrede coils, og de giver dig mulighed for både nikkel og titanium.

 

EC-M og EC-N er seriens nye mesh coils. Begge kommer med en modstand på 0,15ohm og giver lækker smag og gode skyer. EC-M anbefaler vi at bruge mellem 30-75W og EC-N mellem 30-70W. Disse coils passer til Melo 4 tanken og iJust ECM Kittet.

 

EC-S er en 0,6Ω mesh coil i stål, lavet til Eleafs Melo 5 tank. Vi anbefaler at bruge EC-S ved 15-30W.

 

Husk at alle forslag for effekt (W) er netop forslag, og hvis du har en god oplevelse med at bruge dem højere eller lavere, så gør endelig det.

29 kr.
29

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 5 stk. x ELEAF EC COIL

Detaljer

Generelle forbedringer i de nye coils

Noget af det første du lægger mærke til, er det ekstra store lufthul i coil-huset. Det er en helt bevidst forbedring fra Eleaf, som sikrer en bedre luftgennemstrømning, og dermed endnu mere damp. Bemærk også det kraftige gevind i både bund og top, som sikrer solid og stabil forbindelse til både base og tank. For at sikre bedst mulig smagsoplevelse, er alle coils naturligvis forsynet med en væge af økologisk bomuldsvat.

 

Eleaf EC Coil 0,3 og 0,5 ohm til standardudstyr

Har du et almindeligt batteri eller mod, skal du bruge EC coils. Her er der brugt almindelig kanthal-tråd, og Eleaf har fået plads til to parallelle spoler, der er placeret vertikalt, og genererer ekstra meget damp. Standardudgaven er på 0,3 ohm, hvor du kan afsætte op til 80 W – det er rigtig meget! 

 

Brug EC TC Coils, hvis dit udstyr understøtter temperaturkontrol

Hvis dit udstyr understøtter temperaturkontrol, bør du vælge de særlige EC TC-Coils, som er lavet med Nikkel 200-tråd. Her der kun en enkelt spole, som til gengæld er helt nede på 0,15 ohm. Men den kan du afsætte op til 60 W, hvilket normalt er mere end rigeligt, når der styres med temperaturkontrol.

Fordelen er, at du normalt opnår en markant reduktion i juice-forbrug og længere dampetid på en opladning. Ofte holder EC TC-coils også noget længere.

 

Vær forsigtig og undgå dry burns

Som det også gælder med enhver anden coil, bør du passe på dine Eleaf-coils og så vidt muligt undgå dry burns. Coil’en bør ikke tages i brug, før den er helt gennemvædet med e-juice.

Påfyld e væske, og vent gerne 5-10 minutter, før du fyrer op for dampen. Sørg også for at efterfylde med frisk juice i god tid, så tanken ikke løber helt tør.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ELEAF EC COIL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Hr. B - (Indsendt den 14/02/2017)
2-3 mdr - Okay coils, holder i 2-3 måneder, og så begynder de at svigte. Det er bedst at købe et par af dem af gangen

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller