• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E SMØGE Smøg

I vores E smøg kategori finder du et kæmpe udvalg af e smøger fra vores sortiment, hvor vi har et væld af produkter i forskellige prisklasser, farver og former. Uanset om du er ny i dampverdenen og leder efter dit første startsæt eller du har dampet i længere tid og måske sågar er dampentusiast, så har vi det du leder efter.

E smøger kommer i et utal af forskellige udformninger, men består altid af et batteri og en tank. Batteriet kan inddeles i to kategorier; ikke regulérbare og regulérbare. Førstnævnte kommer som regel i en klassisk aflang batterilignende udformning og er meget simpel at bruge. Du kan ikke justere på dets indstillinger og det leverer en stabil kraft. På Mods, som regulérbare batterier oftest kaldes, kan du derimod indstille outputtet efter dine personlige præferencer, så du kan få lige præcis type skyer du måtte ønske. For begge typer batterier er dets kapacitet naturligvis afgørende for hvor længe, der kan dampes på en fuld opladning. 

Den tank som følger med til din e smøg er altid udvalgt og designet med henblik på det bestemte batteri og dets egenskaber, således at du er garanteret den bedst mulige oplevelse fra dit kit når du damper.

Hvis du vil læse en mere detaljeret gennemgang af ovenstående, så kan du finde denne i bunden af siden.

  

Se vores store udvalg af produkter her:

1 til 99 ud af 186

pr. side

Sorter faldende

1 til 99 ud af 186

pr. side

Sorter faldende

 

 

 

Hvordan er en E Smøg opbygget?

E smøgen, eller e cigaretten, som den også kaldes, fås i dag i utallige udgaver og afskygninger. Fælles for dem alle er dog normalt fem grundelementer, nemlig batteri, tank, coil, elektronik/styring og et chassis eller en boks, der holder sammen på det hele.

GUIDE TIL NYBEGYNDEREN - Hvis du er helt ny i dampens verden, så kan du her læse vores nybegynderguide.

Styring og regulering via indbygget elektronik

I meget simple batterier kan elektronik og styring eventuelt blot udgøres af en såkaldt fire-knap, hvormed der kan tændes og slukkes for dampen, men langt de fleste er som oftest udstyret med yderligere og mere avanceret teknik. Disse giver dig i højere grad muligheden for at personalisere din dampoplevelse via variabelt output, forskellige indstillingsmuligheder samt mulighed for aflæsning af en række parametre via display. I dag er de fleste produkter udstyret med ganske avanceret elektronik, også selv om der måske kun er en enkelt knap på e smøgen. Elektronikken bidrager typisk med en række sikkerhedsfunktioner, som reducerer brand- og eksplosionsfare, hvis noget skulle gå galt.

Tanken er beholderen til e juice

Enkelte e smøger, de såkaldte drippers, kan være konstrueret helt uden tank, men ellers er tanken normalt en vigtig del af batteriet eller Mod'et. Her opbevares e juicen, som gradvist ledes hen til brænderen for at blive fordampet. Afhængigt af tankens og forbrugets størrelse, kan man på den måde have e juice til flere timers forbrug. Tanken, der også går under navnet atomizer, kan variere i størrelse, men har oftest en kapacitet på 2ml.

Coilen fordamper e juice

Fra tanken ledes e-juicen hen til coilen, og det er her magien sker. Coilen betegnes også som en vaporizer eller brænder. Alle navnene henviser dog til coilens funktion, som er at opvarme og koge e-juicen, så den fordamper. Coilen er normalt opbygget af en væge og en glødetråd (coil). E-juicen opsuges af vægen, som typisk er lavet af bomuldsvat. Vægen leder juicen frem til glødetråden, som opvarmer og fordamper væsken. Coils kommer med en lang række ohm-modstande, og denne modstand er afgørende for hvor meget damp, der produceres. Jo lavere ohm-modstand, jo større dampproduktion.

 

Batteriet er bestemmende for ydeevnen

Coilens glødetråd opvarmes ved hjælp af strøm, og den kommer fra batteriet. Processen kræver ganske meget strøm, så det er vigtigt at bruge batterier af god kvalitet, og med høj kapacitet. Der bruges altid opladelige batterier, dels fordi det vil være alt for dyrt at skulle købe nye batterier hele tiden, og dels fordi almindelige batterier slet ikke er i stand til at yde den krævede effekt.

BATTERIER - Se vores sortiment af batterier.

E smøgens chassis eller "hus" skal ligge godt i hånden

De forskellige komponenter er samlet i et chassis, som holdes i hånden. Der findes mange forskellige udformninger, lige fra små elegante batterier, der i form og størrelse kan minde om en almindelig cigaret, til store kraftige Mods i sjove former med fantastiske motiver. I dag kommer langt de fleste batterier i et ergonomisk design, der er skabt til at ligge godt i hånden, så du får en god oplevelse når du damper. Ligeledes er det muligt at købe en lang række tilbehørsprodukter som eksempelvis silikone etuier, der hjælper dig med at passe på din e smøg, samt værktøj til at bygge dine egne coils med.

TILBEHØR - Her kan du se vores udvalg af tilbehørsprodukter.

 

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv