Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Base Fuel 100 VG

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

100 VG Base - 100 ML

Med Base Fuel 100 % VG får du hele 100 ml ren Vegetabilsk glycerin, beregnet til fremstilling af din egen e-juice. Vær opmærksom på, at der hverken er tilsat smag eller Propylenglycol (PG), som du normalt finder i en standard e-juice.

Base Fuel 100 % VG er således blot én af de ingredienser der skal bruges, for at blande din egen e-juice. 

Hvad er Vegetabilsk glycerin (VG)

Navnet kan måske for nogen lyde lidt fremmedartet, men Vegetabilsk glycerin (VG) er blot det kemiske navn for et stof, du møder hver dag i både fødevarer og kosmetik. Det er en tyktflydende væske, som i forhold til e-juice hjælper med til at skabe meget damp med en tyk fyldig konsistens. VG tilføjer også en anelse sødme til den færdige smag, og gør dampen mild og behagelig i halsen.

Miks din Base Fuel 100% VG med aroma, PG og evt. nikotin

Vi tilråder bl.a., at du tilsætter en vis mængde Propylenglycol (PG), som er med til at forstærke smagen i den færdige e-juice.

Der skal selvfølgelig også tilsættes aroma/smagsstof til blandingen, og de fleste vælger derudover et vist nikotin-indhold. Et godt udgangspunkt omkring blandingsforholdene er 80 % PG/VG, 10 % nikotin og 10 % aroma, men smag og behag er som bekendt forskellig, så der er frit slag for eksperimenter.

35 kr.
35

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Base Fuel 100 VG

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller