• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E CIGARET BUTIK I 6000 KOLDING 

I Kolding er der et stort udvalg af e cigaret butikker, så uanset hvor du bor henne, vil du have hurtig og nem adgang til køb af e cigaretter og e væske. Sortimentet er tilsammen rigtig stort, men du skal kigge kritisk på priserne, hvis du gerne vil spare penge på e cigaretter, da prisforskellene fra butik til butik kan være store.

   

   

E CIGARETTER KOLDING - LEVERING NÆSTE DAG 

Vil du gerne være sikret en god pris og et stort udvalg, samtidig med at du sparer tid, kan du vælge at købe dine e cigaretter og e væsker online. Hos Din-ecigaret.dk har vi et kæmpe udvalg af e cigaret produkter og billig e væske. Den største fordel er, at du kan bestille døgnet rundt og fra hvilken som helst geografisk placering. Bestil på vejen hjem i bussen, når du keder dig lidt til middag hos bedsteforældrene, eller når du venter på, at det bliver din tur hos tandlægen.

Vi afsender altid samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15.30 – også hvis du bestiller i weekenden. Din bestilling bliver leveret direkte til din postkasse inden for 24 timer, og du har dermed nem og hurtig adgang til din nye e cigaret eller e væsken med din yndlingssmag.

E Cigaret Kolding 

E CIGARET TILBUD I KOLDING 

E cigaret butikkerne i Kolding har jævnligt tilbud på deres produkter, og det har vi selvfølgelig også hos Din-ecigaret.dk. Her kører vi med faste lave priser på hele sortimentet, men der er også altid ekstra gode tilbud på e cigaretter eller e væske at hente.

Nogle af de produkter, flest af vores kunder vælger, er:

Men vi har også e cigaretter fra mange andre producenter og i mange andre modeller fra ovenstående producenter. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

24 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

VÆLG DEN RIGTIGE NIKOTIN STYRKE 

Når du skal dampe, skal du finde den nikotinstyrke, der passer dig bedst. De forskellige e væsker indeholder forskellig mængde nikotin, og det er vigtigt for din dampoplevelse at vælge en væske med den rigtige mængde.

Nikotinindhold i forhold til cigaretter:

  • 0mg - Uden nikotin. Indeholder kun PG, VG og aroma
  • 6mg - Mild nikotin - Hvis du har røget ca. 0-10 cigaretter om dagen
  • 12mg - Moderat nikotin. Hvis du har røget ca. 10-15 cigaretter om dagen
  • 18mg - Stærk nikotin. Hvis du har røget +20 cigaretter om dagen.

Bruger du e cigaretten i forbindelse med et rygestop, kan du med fordel starte med den nikotinmængde, der svarer til den type cigaretter, du almindeligvis ryger og så stille og roligt købe e væske med et lavere nikotinindhold.

E CIGARET E JUICE

VÆLG DEN RETTE E VÆSKE 

Når du skal købe e væske, skal du altså både vælge smag og nikotinstyrke. Valget af smag er selvfølgelig en smagssag – hvad tror du, at du bedst kan lide? Foretrækker du menthol tyggegummi over lakrids og frugt tyggegummi, vil du sandsynligvis også foretrække e væske med smag af menthol. Det kan dog være rart at købe lidt forskelligt hjem, så du kan prøve dig frem og har lidt at veksle imellem.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv