Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

JOYETECH EGO AIO

På lager

EGO AIO - Simpelt e-cigaret kit

Joyetechs eGo Aio er teknologi, pakket kompakt i lommeformat. Den ideelle e-cigaret for dig, der ønsker sub-ohm damp i en lille indpakning uden alt for mange tekniske spidsfindigheder og reguleringsmuligheder.

Et sæt med Joyetech eGo Aio indeholder følgende:

  • Batteri på 1500 mAh med indbygget tank
  • 2 x coils 0,6 ohm (BF SS316)
  • Drip tip
  • USB lade-kabel
  • Kvik-start brugsanvisning
  • Garantibevis

 

Ekstra Coils til Joyetech eGo Aio

Joyetech eGo Aio Coil - Her kan du finde alle de varianter der passer til eGo Aio. Hvis du ønsker den samme som den der medfølger i sættet, så vælg 0,6 ohm.

 

OBS: Vi anbefaler 0,6 ohm coilen til eGo Aio, da det er den der fungerer bedst med denne model. Skulle du bestille ekstra coils, så vær opmærksom på at eGo Aio ikke kan anvende coils under 0,3 ohm.

189 kr.
189

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Joyetech Ego Aio (Valgfrit)

Detaljer

Indbygget tank med iøjnefaldende design

Det mest iøjnefaldende ved eGo Aio fra Joyetech er nok den indbyggede tank, som giver et meget strømlinet design. Det trapez-formede vindue til tanken krydrer dog det strømlinede og givet et genialt designmæssigt modspil. Vinduet er dejligt stort, og giver perfekt indblik i væskebeholdningen. Tanken har en kapacitet på 2 ml, hvilket måske for nogen synes i underkanten til Subohm. Her skal man dog huske, at der kun er tale om ”moderat” Subohm (0,6 ohm), og at tanken er dejlig nem at efterfylde.

Tanken har dog også en sekundær funktion, idet den tjener som indikationslys, når der trykkes på fireknappen. Det ser meget elegant ud, og det er muligt at indstille farven efter smag og behag: Vælg mellem rød, gul, grøn, blå, indigo-blå, hvid eller lilla. Det er dog også muligt at slå indikationslyset fra, hvis det foretrækkes.

Joyetech eGo Aio byder på masser af ekstra sikkerhed

Der er gjort ganske meget ud af sikkerheden på eGo Aio. Som noget helt nyt har Joyetech eksempelvis tilføjet ”børnesikring” på adskillelsen, akkurat som det kendes fra børnesikrede flasker i husholdningen. For at afmontere toppen, skal man både presse nedefter og skrue samtidigt. Du kan med andre ord roligt have den liggende fremme i børnenes nærvær, uden at risikere spildt e-juice eller andre uheld.

eGo Aio kan heller ikke tændes ved et uheld. Fireknappen skal have fem hurtige tryk i sekvens, før der er strøm på. Elektronikken har også fået indbygget hele to uafhængige sikringskredsløb, som sikrer mod bl.a. overopladning, kortslutning og overafladning.

Hvis du før har dampet Subohm ved du sikkert, at dampen i nogle situationer kan være meget varm, når den kommer direkte fra coilen. Joyetech har løst dette problem ved at indbygge en spiralformet luftvej i drip tip’en, så dampen når at køle lidt af, før den når frem.

Flot design med diskret Air Flow Control

Joyetech giver en række valgmuligheder for finishen på eGo Aio. Du kan f.eks. få den i diskret ensfarvet i sort eller sølv, men der er også de lidt mere ”frække” tofarvede varianter, der giver lidt mere farvespil. Her kan du vælge mellem sort/hvid, sort/grå eller rød/hvid.

eGo Aio kommer naturligvis med Air Flow Control, så du kan justere til det sug, der passer dig bedst. AFC’en er dog næsten ikke til at se, men der sidder en diskret ring i toppen lige under drip tip’en. En markering viser indstillingen for max-flowet, og ønsker man et reduceret flow, drejes ringen blot gradvist væk fra indikeringen, enten med eller mod uret.

Nem opladning og udskiftning af coils

Generelt går betjeningen af eGo Aio fra Joyetech som en leg, og det gælder også opladningen. E-cigaretten er forsynet med en micro USB-port på siden, og her tilsluttes ladekablet, når det er tid for opladning. I den modsatte ende af ledningen sidder et almindeligt USB-stik, som enten kan monteres i en adapter med USB-port, eller alternativt i computeren eller et andet apparat med USB-udgang.

Udskiftning af coils går også om en leg. Toppen er nemlig base for coil’en, så det eneste du skal gøre, er at skrue toppen af og montere coil’en. Joyetech anbefaler, at der dryppes et par dråber e-juice i den nye coil, før den tages i brug. Det er et godt råd, som alle burde tage til sig, uanset type og mærke af e-cigaret. Det sikrer nemlig, at du ikke risikerer et dry-hit ved de første sug. Dels smager det grimt, og dels kan det permanent skade coil’ens ydelse og smagsoplevelsen efterfølgende.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: JOYETECH EGO AIO

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
MissC - (Indsendt den 14/03/2019)
Genial - Er så glad for den nem praktisk og effektiv.
torben - (Indsendt den 20/02/2019)
Alletiders e-cigaret! - Super kvalitet! Eneste "minus" er at i den sorte farveversion er det næsten umuligt for mig at se det markerede max-mærke samt mærkerne på luftregulator.
Jeanette - (Indsendt den 24/07/2018)
Fin til pengene - Super sin e-Cig til billige penge, den er nem at bruge og giver en passende mængde damp. Dog bliver den hurtig varm.
Dan - (Indsendt den 01/03/2018)
Fantastisk med 0,5 OHM coil - Fungere perfekt til mig med 0.5 ohm - giver rigtig god mængde damp. Kan varmt anbefales
Heidi - (Indsendt den 05/11/2017)
E-cig bedømmelse - Fin e-cig til god pris :-)
birgitte - (Indsendt den 14/09/2017)
perfekt - super e-cig. dejlig lille som nemt kan være i lommen.
Dennis - (Indsendt den 04/02/2017)
Tilfreds - En super oplevelse. Jeg har haft en e-cigaret for et par år siden.
Men den her slår den med flere længder. Mere damp mere smag og nemmere at fylde.
Rikke - (Indsendt den 27/01/2017)
Fantastisk ! - Jeg var skeptisk, men kan nu ikke forestille mig at undvære den. Jeg har købt 2 for at være sikker på at jeg altid har en der er opladet ;o))
Erik - (Indsendt den 23/01/2017)
Nybegynner - Har nettopp sluttet å røyke,og kjøpte e-sigarett for første gang.Denne modellen svarer til forventningene:Enkel i bruk, lang batteritid og god damp! Og har ikke savnet tobakken! ANBEFALES
Jeanne - (Indsendt den 10/01/2017)
Genial - Giver en super god damp oplevelse samtidig med den er nem at bruge. Alle vil kunne finde ud af den, nem at fylde op, nemt at skifte coils og holder det meste af en hel dag på en opladning. Kan kun anbefales
Simone - (Indsendt den 06/01/2017)
❤️❤️ - Har haft den i omkring 4 timer og er allerede total forelsket!
Lars - (Indsendt den 05/12/2016)
Den bedste - Slår alle de andre jeg har brugt med længder.
Alle andre jeg har brugt har lækket væske ned i batteriet med tiden, ikke givet ordentligt og stabilt damp og batterierne syntes jeg har tabt for meget effekt hurtigt. Også dyre mærker.
Denne har nu kørt for fuld damp i månedsvis uden et eneste problem....
Rahim - (Indsendt den 03/12/2016)
Holder rigtig godt! - Fantastik e smøg. Den hjælper mig rigtig godt med at holde mig fra tobak. Jeg kan anbefale folk at købe 0,5 ohm's istedet for de 0,6 der følger med. Det giver lidt bedre smag faktisk. Men det vil dog også bruge din e-juice meget hurtige. Men alt i alt en super el-pind, fungerer som den skal og holder hele dagen på en opladning. Men det spytter meget ofte, hvilket også er grunden til jeg ikke giver den 5 stjerner. Set dog forhelved et eller andet etamin klæde ind under toppen.
hilde marie - (Indsendt den 30/09/2016)
Cool - elsker at man kan skifte farge og at man kan velge farge på silikonetuiene! god damp, enkel å regulere. mine coils varer lenge, og jeg damper ofte og hver dag.
Anne - (Indsendt den 12/09/2016)
Lille og smart - Fin lille e-cigaret med god dampproduktion og mulighed for forskellige coils. Er du til sub-ohm, så brug 0,5. Er du som mig til mund-til-lunge, så er 0,6 rigtig god.

Eneste minus er at man ikke kan skifte batteriet selv.
Erik - (Indsendt den 29/08/2016)
Fantastisk "sub-ohm" - Fantastisk lille fræk sag, som udemærker sig ved den diskrete Air Flow control, som virker ganske udmærket.
Coils skiftes let, påfyldning fra oven og rigtig godt med micro usb ladestikket.
Kunne dog være rart, hvis man kunne udskifte batteriet og tanken var lidt større.
men ellers, rigtig god lille ting.
Frank - (Indsendt den 25/08/2016)
Superbe ydelse - Klart den bedste e-cigaret jeg har ejet indtil videre. Har været igennem flere Emow, Evod og Ijust 2. Ikke så mange dikkedarer med EGO AIO. Simpelt brugsdesign, lang batterilevetid og maksimal ydelse = nydelse. Den vil ikke skuffe. Eneste minus er lakeringen på den sorte model, den er knap så holdbar. Alt i alt en virkelig solid E-cigaret til pengene.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller