Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

NIKOTIN BASE 30PG / 70VG 10 ML

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

BLAND SELV DIN E-JUICE MED 30 % PG OG 70 % VG

Hører du til den stadig voksende skare af dampere, der selv eksperimenterer med at mixe e-juice, bør du notere dig navnet Nikotin Base. Den er præcis hvad navnet antyder, nemlig en nikotintilsat base, der blandes op med dine favorit-aromaer. Versionen med 30 % PG og 70 % VG har særlig fokus på stor dampfylde og blød smag - perfekt til især Sub-ohm.

Hver flaske af denne base indeholder 10 ml. 

25 kr.
25

* Påkrævede felter

Du kan også bestille en hel kasse
  • 10 stk. x NIKOTIN BASE 30PG / 70VG 10 ML

Detaljer

NIKOTIN BASE GIVER DIG ET HELT RENT PRODUKT

Du kan være helt tryg ved brugen af Nikotin Base, for der er lagt stor vægt på, at der kun bruges farmaceutiske ingredienser af højeste renhed, både når det gælder propylenglykol (PG), vegetabilsk glycerin (VG) og tilsat nikotin. Disse tre ingredienser indgår normalt i alle former for e-juice, men med Nikotin Base er du sikret ingredienser i absolut topklasse. Der er i øvrigt ingen grund til at være forskrækket over de kemiske-klingende betegnelser, for der er tale om ganske dagligdags råvarer, som i forvejen indgår i mange fødevarer, husholdningsartikler og medicin.

Ud over brugen af absolut rene og kontrollerede råvarer, har producenten også stor fokus på håndteringen i fremstillingsprocessen. Eksempelvis forarbejdes og tappes basen i et helt iltfrit miljø, så råvarerne ikke oxideres. Det giver optimal hygiejne og længere holdbarhed, og en flaske Nikotin Base har derfor en holdbarhed på mindst to år i uåbnet tilstand.

HUSK AT TILSÆTTE AROMA TIL DIN NIKOTIN BASE

Nikotin Base er en såkaldt ”filler” - en farve- og smagsløs væske som danner grundlaget for en god e-juice. Der er allerede tilsat nikotin, og du kan frit vælge mellem styrkerne 3, 6, 9 eller 12 milligram pr. milliliter, eller eventuelt en helt nikotinfri udgave. Den ønskede styrke vælges i forbindelse med bestillingen.

For at få en brugbar e-juice, skal den helst smage af noget, så derfor skal du selvfølgelig have tilsat en aroma eller eventuelt en blanding af flere forskellige. Vi tilbyder et bredt udvalg af populære aromaer og nødvendigt tilbehør. Du kan sagtens nøjes med at tilsætte en enkelt aroma, men en del af charmen ved at blande selv, er jo muligheden for at opfinde og fintune din helt egen smag ved at blande forskellige aromaer. Der findes et hav af opskrifter på nettet, men det er også spændende bare at eksperimentere selv. Vi anbefaler et udgangspunkt på 90 procent Nikotin Base og 10% aroma, men der er som sådan ingen regler, og du bestemmer selv.

Under alle omstændigheder får du brug for nogle flasker og sprøjter, når du skal måle af og blande op. Alt nødvendigt tilbehør finder du sammen med vores udvalg af aromaer. Hvis du eksperimenterer, kan vi anbefale at notere opskrifterne ned undervejs. Det er pokkers ærgerligt at ende ud med et absolut vinder-mix, uden at kunne huske den eksakte opskrift.

OVERVÆGT AF GLYCERIN GIVER EKSTRA FYLDE

Denne Nikotin Base er blandet med 30 % PG og 70 % VG. Sidstnævnte er den ingrediens, der i særlig grad giver ekstra fylde til dampen. Den bliver mere tung og blød, både i munden og når du puster den ud. Et højt VG-indhold er et absolut must, hvis du vil imponere med dampskyerne. Et højt VG-indhold påvirker dog også smagen på forskellig vis. Blandt andet bidrager VG-indholdet med en smule ekstra sødme, og det reducerede PG-indhold resulterer i en lidt svagere aroma-smag og mindre halskras. Du kan eventuelt kompensere ved at tilsætte lidt ekstra aroma. Kan du ikke ramme den ønskede smag og er du samtidig indstillet på en lidt ”tyndere” damp, kan du eventuelt prøve med den anden udgave af Nikotin Base med 50 % PG og 50 % VG. Her får du mere tryk på smagen og samtidig et lidt mere potent halskras.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: NIKOTIN BASE 30PG / 70VG 10 ML

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt