Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

NIKOTIN BASE 100VG 10 ML

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

REN VG BASE MED NIKOTIN

Ren smagsløs base til dig der vil blande selv. Denne udgave indeholder ren VG sammen med 18mg nikotinstyrke. Denne base kan med fordel bruges til at tilsætte din almindelige blanding, for at gøre den lidt tykkere, men 100 % ren VG, i sig selv, er en meget tyk nikotin base, som kun bør bruges i det aller kraftigste udstyr. Denne base kan give en meget tyk og fyldig damp, men hvis din e-cigaret har for små indsugningshuller i coilen, så vil du lynhurtigt opleve brændt smag, da coilen simpelthen ikke kan absorbere den tykke væske.

EU-GODKENDT BASE

Nikotin base 100VG er godkendt til brug i hele EU under TPD lovgivningen. Der er tale om et gennemtestet kvalitetsprodukt der lever op til sin deklaration. Vi anbefaler at du altid opsøger viden om de produkter du anskaffer dig, så du altid er sikker på få noget ordentligt. Denne nikotin base er godkendt og fås med en nikotinstyrke på18 mg/ml, hvilket gør den velegnet til fortynding.

SMAGSLØS BASE SKAL TILSÆTTES AROMA

Dette produkt er en smagsløs nikotinbase, som giver dig muligheden for selv at tilsætte aroma, så du opnår den smag du ønsker. 
Aroma - Du kan se hele udvalget af aromaer her.

25 kr.
25
18 mg

* Påkrævede felter

Detaljer

.

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: NIKOTIN BASE 100VG 10 ML

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller