Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

FCUKIN' FLAVA

Som en af Malaysias førende e-juice producenter, ved Fcukin' Flava godt hvordan en god e-væske skal skrues sammen. De har således udviklet tre serier af e-juicer, så der er lidt for enhver smag. Du kan således finde det du søger hvadenten det måtte være inden for All Day Vape (ADV), der egner sig godt til hverdagsdamp, CLOUD, hvis du foretrækker store skyer, eller CREAM-serien til dem med en sød tand. 

Vi har nedenfor samlet en række lækre e-juicer fra Fcukin' Flava.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

GUIDE TIL FCUKIN FLAVA'S UNIVERS

Fcukin’ Flava er ikke kun Malaysias bedst sælgende e-juice; det er også blandt bedst sælgende e-juice her i Danmark – i hvert fald hos Din eCigaret. Der er ingen tvivl om, at der er tale om rigtig god e-væske med serier til enhver smag, og har du først prøvet én af de gode e-væsker fra Fcukin’ Flava, vil du være tilbøjelig til at bestille væske fra samme mærke for fremtiden. Alle e-væsker fra Fcukin’ Flava er Shake N’ Vape e-væske, hvor du selv skal tilsætte nikotin. Væskerne kommer i 60 ml flasker med 40 ml e-væske med 0 mg nikotin, og kan købes både med og uden nikotinbooster.

Nedenfor får du en gennemgang af de forskellige serier og links til vores best sellers – så er det bare op til dig at vælge den, du helst vil prøve næste gang.

Fcukin' Flava ADV

ADV-SERIEN (ALL DAY VAPE) 

ADV-serien er den originale serie fra Fcukin’ Flava, som er kendt for sine forskellige velsmagende frugtsmage med og uden cooling. De originale flasker fra ADV-serien er sorte, men alle smagene er også udkommet i en Red Edition uden cooling.

ADV står for All Day Vape, daden er beregnet til dampning ”All day – Every day”. ADV er altså den serie, du med fordel kan vælge til hverdagsbrug, og så kan du supplere med smage fra de øvrige serier, når der skal ske lidt ekstra.

Bestsellers fra ADV-serien: 

Fcukin’ Flava Strawberry Jello Er du vild med den autentiske amerikanske gelé i jordbærform? Så er Strawberry Jello lige noget for dig! Tankerne ledes hen på den søde jordbærgelé, der oftest indtages med en god klat kagecreme. I væskeform er den sød og spændstig, og med cooling får den naturligvis en ekstra dimension, som klart kan anbefales.

Fcukin’ Flava Freezy Pineapple - Der findes mange e-væsker med ananassmag, men én af de bedste på markedet er uden sammenligning Freezy Pineapple fra Fcukin’ Flava! Smagen sidder lige i skabet med sin balance mellem det syrlige og det søde – og naturligvis en god portion cooling til dem, der foretrækker det.

Fcukin’ Flava Philippine Mango - Det er ikke altid, at mango købt i de danske supermarkeder er tilpas modne og søde, men mango fra Filippinerne er noget helt andet! Her får du en smagseksplosion i hver bid i en tilpas sød smag og en tilpas blød konsistens. Philippine Mango er en perfekt afspejling heraf og er rigtig god i samspillet med de øvrige tropiske frugter.

Fcukin' Flava FFX 

FFX-SERIEN (FCUKIN FLAVA EXTREME)

En blanding af søde cremede smage og saftige frugter. Flere af smagene i denne serie tager således deres tager afsæt i de velkendte frugtsmage med et touch af Malaysia i form af søde og sjove specialiteter. Med e-væske fra FFX får du med garanti en smagsoplevelse, du ikke kan genkende fra tidligere.

Bestsellers fra FFX-serien:

Fcukin’ Flava X Grapple - Genial sammensætning af syrligt æble og sød vindrue. Her får du en helt uimodståelig e væske, som bare skal prøves. Den gode sammensætning kan sagtens dampes til hverdag, men den kan også med fordel bruges, når du trænger til lidt ekstra forkælelse.

Fcukin' Flava X Vanilla Rose - En skøn kombination af vanilje og malaysisk rosenvand, der vil garantere dig en skøn dampoplevelse.

Fcukin' Flava Cloud 

CLOUD-SERIEN 

Smagen er stadig god, men ved Cloud-serien, som består af væskerne Honeydew BC og Ribena, er fokus helt klart kæmpestore dampskyer. Begge væsker er boostet med VG, og derfor er serien til dig, der bare ikke kan få damp nok, eller som måske ligefrem sætter en ære i at lave vape tricks.

Bestseller fra CLOUD-serien:

Fcukin’ Flava Ribena: Ribena er den søde solbærsaftevand, du kender fra din barndom, og smagen af Fcukin’ Flavas Ribena e-væske er da også rigtig tæt på. Udover at lede tankerne tilbage på rødt saftevand en dejlig sommerdag, får du med denne e-væske en overvældende mængde damp takket være det meget høje VG-indhold på hele 80%.

Fcukin' Flava Cream 

CREAM-SERIEN 

Smagen af lækker og syndig dessert; det er præcis, hvad du får med Label e-væskerne, der er en del af Fcukin’ Flavas Cream serie. Væskerne er naturligvis stadig tilsat frugt, men der er trykket lidt ekstra på de søde tangenter. Label-serien er til ekstra forkælelse, eller bare til dig med en meget sød tand.

Bestseller fra Label-serien:

Fcukin’ Flava Yellow Label - Blød, sød og lækker flødekaramel – what’s not to like? Yellow Label føles cremet, har den naturlige bismag af brun sukker, som kendes fra flødekaramellerne, og en skøn undertone af sød vanilje. Her er der virkelig tale om forkælelse af høj kaliber.

Fcukin' Flava L.O.D 

L.O.D-SERIEN 

L.O.D-serien er den nyeste kollektion i Cream-serien. Her er tale om søde og lækre e-væsker, der har tendens til at blive fast inventar. Smagenes navne kan dog være en smule misvisende, så inden du bare klikker i kurven, bør du lige læse beskrivelsen. Lemonade varianten er f.eks. med smag af cream cheese og jordbær.

Bestsellers fra L.O.D-serien:

Fcukin’ Flava Strawberry Ice Cream - Er du til sprød og sukkersød marengs toppet med jordbær flødeskum? Så er Strawberry Ice Cream en sikker vinder. De fleste finder smagene fra L.O.D-serien som værende til den meget søde side, og de kan derfor med fordel benyttes, når sukkertrangen virkelig trænger sig på, eller når du fortjener at blive forkælet lidt ekstra.

Fcukin’ Flava Coffee Machiato - Hører du også til blandt kaffeelskerne, der mange gange dagligt skal have deres kaffefix? Så spar lidt på koffeinen og kalorierne med den lækre Coffee Machiato fra L.O.D-serien, der tillader dig smagen af cremet og lækker kaffe med karamel - uden at det egentlig er syndigt. 

Fcukin' Flava OP Juice

OP JUICE (OKAYPAPA JUICE)

Hvor Fcukin’ Flava tager udgangspunkt i Malaysia og er den mest solgte e-væske netop her, er OP Juice et søsterbrand, der er specifikt udviklet til det japanske marked. De lækre smage har dog efterhånden vundet indpas i det meste af verden, herunder selvfølgelig Danmark.

Best seller fra OP Juice:

OP Juice The Jackass - Er du til e-juice med smag af frugt – og vil du gerne prøve noget anderledes og innovativt, som pifter den klassiske frugtsmag lidt op? Så prøv The Jackass, som er lavet på den indiske Jackfrugt/Jaca. Frugten smager som en skøn blanding af mango, æble og ananas; hvilket gør den både sød og syrlig på samme tid – og dermed perfekt at dampe til hverdag.

Fcukin Flava

Du kender med stor sandsynlighed allerede Fcukin Flava, for de er mildest talt store i branchen.

Malaysiske Fcukin Flava har formuleret e-væske i nogle kun år allerede, og de har et stort og bredt sortiment af e-væske med forskellig smag. Fcukin Flava har tilmed et stort udvalg, hvor du både finder diskrete varianter, der falder i kategorien All Day Vape såvel som mere eksperimenterende varianter.

Fcukin Flava har både:

  • Diskrete smagsvarianter
  • E-væsker, der egner sig særligt godt til store, tætte dampskyer (cloud chasers) (dem, med den højere VG).
  • Eksperimenterende smage.
  • Frugtige og friske smage
  • Klassiske e-juicer såvel som shake’n’vape.

Er det tid til at fylde lageret op, eller trænger du bare til en ny smag? Så finder du et stort udvalg fra Fcukin Flava, der har et bredt sortiment.

Leder du efter noget bestemt? Brug søgemenuen øverst, hvor du kan justere og indstille din søgning, så der kun kommer relevante resultater frem. Så bliver det lidt nemmere for dig at navigere i udvalget fra Fcukin Flava.

Bestil e-juice fra Fcukin Flava online - så sørger vi for lynhurtig fragt

Har du fundet lige det, du mangler fra Fcukin Flava? Eller er du allerede tilhænger af deres e-juicer? Når du bestiller hos Din-ecigaret.dk, sørger vi for lynhurtig fragt. Lige så snart, du har afgivet din ordre, sætter vi gang i processen, så du ikke skal vente utålmodigt på dine nye e-væsker og i stedet hurtigt kan komme i gang med at dampe.

Gå på opdagelse i de mange varianter her på siden – og hiv endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til deres eller andre produkter.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...