Fremragende
Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

WILD ROOTS

E-juice fra Wild Roots er produceret af naturlige råvarer og er økologisk, vegansk, laktose- og glutenfri. Det er altså e-væske med samvittighed. Læs mere om Wild Roots i bunden af siden.

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Fri fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En flaske = et træ

Wild Roots' værdier bygger på bæredygtighed og at give tilbage til naturen. Derfor vil de, med deres #OneBottleOneTree kampagne, plante et træ for hver flaske Wild Roots e-juice, der bliver solgt. Til det formål har Wild Roots indgået et partnerskab med Eden Reforestation Project - et af verdens mest succesrige velgørenhedsorganisationer - og målet er, at få plantet en million træer.

Wild Roots følger en striks, øko-venlig fremgangsmåde; de plastikflasker e-væsken kommer i er genanvendelige og æskerne er lavet af genbrugspapir. Samtidig vil det, at få folk til at skifte over til e-cigaretter, redde skovområder fra, at blive ryddet til fordel for tobaksplantager eller lavet til cigaretpapir. Det vil desuden også mindske udledning af yderligere forurening og andet affald.

Wild Roots One Tree

En guide til Wild Roots' smagsunivers

Væskerne i Wild Roots' smagssortiment spænder vidt inden for frugtsmage og kommer i en række forskellige kombinationer bestående af enten to eller tre smage i alt fra fersken og gojibær til kirsebær, citron og frosne blåbær. I tråd med deres bæredygtighedsfilosofi er e-væskerne fra Wild Roots produceret under økovenlige forhold og med fokus på at skabe mest mulig smag. Nedenfor kan du se en oversigt af smagskombinationerne på Wild Roots-væskerne.

  • Wild Roots Gold Dust Peach - Fersken og Gojibær
  • Wild Roots Pomegranate - Granatæble, Ananas og Agurk
  • Wild Roots Pressed Pear - Pære, Æble og Hyldeblomst
  • Wild Roots Royal Apricot - Abrikos, Solbær og Acaibær
  • Wild Roots Wild Cherry - Kirsebær, Citron og (frosne) Blåbær
  • Wild Roots Passionfruit - Passionsfrugt, Mango og Røde æbler
  • Wild Roots Mint Tea - Mynte Te og Rabarber

Wild Roots guide

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...