Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E cigaret på Wolt

Er du løbet tør for e-væske? Mangler du dele til din e-cigaret? Eller har du planer om at købe en ny e-cigaret? Uanset hvad, så finder du det hele hos Din E-cigaret.

Ikke nok med, at du kan spille alle vores produkter på vores webshop, kan du også finde dem hos Wolt. Det betyder, at du har mulighed for at få leveret en lang række af vores produkter med et Wolt-bud.

Det er en fremragende løsning, hvis du er løbet tør for e-væske, men ikke ønsker at hente det selv. Bestiller du væsken via Wolt, vil du nemlig få det leveret direkte til døren. I mange tilfælde vil leveringen endda finde sted indenfor ganske kort tid.

Hvad kan jeg få leveret med Wolt?

En stor del af vores udvalg finder du også hos Wolt. Derfor kan du få mange forskellige produkter leveret med et Wolt-bud. Dog er det ikke ensbetydende med, at hele vores udvalg er at finde hos dem.

Ikke desto mindre har du mulighed for at finde et stort udvalg af både e-væske, coils, pods og nikotinposer. Derudover kan du også købe komplette kits, der indeholder alt, hvad du skal bruge, hvis du vil i gang med din første e-cigaret.

Der er selvfølgelig talrige fordele forbundet med at bruge Wolt til leveringen. Den mest markante fordel er, at du kan få leveret de bestilte produkter indenfor kort tid. Det sikrer, at du ikke skal vente flere dage, inden produkterne bliver leveret med posten.

Kun muligt i København

Desværre er det ikke personer i hele landet, der kan få glæde af, at produkterne fra Din E-Cigaret kan bestilles på Wolt. Da alle varer skal hentes af Wolt-budet i vores butik i København, er det kun kunder i København, der har mulighed for at bruge denne mulighed.

Heldigvis bor der mange personer i København, hvorfor der er rigtig mange, der kan få stor glæde af det faktum, at vores produkter kan blive leveret af et Wolt-bud.

Vær dog opmærksom på, at det ikke kan lade sig gøre at få produkter leveret døgnet rundt. Fra mandag til fredag kan du bestille hos Wolt mellem kl. 09.30 og kl. 15.30. Lørdag og søndag kan levering ske mellem kl. 12.30 og kl. 15.30.

Er du pludselig løbet tør for e-væske til din e-cigaret, er det derfor oplagt at udnytte muligheden for at få det leveret med et Wolt-bud. Dermed kan du blot blive siddende på sofaen, fremfor at skulle hente e-væsken på egen hånd.

Hvor hurtig er leveringen?

Det er vanskeligt at spå om, hvor hurtigt produkterne vil blive leveret via Wolt. Der er nemlig flere parametre, der spiller ind i denne forbindelse. Som udgangspunkt afhænger det af, hvor travlt, der er, og hvor mange Wolt-bude, der er til rådighed.

På lige fod med andre bestillinger, der bliver foretaget med Wolt, tager leveringen dog ikke lang tid. I mange tilfælde vil du derfor kunne have de bestilte produkter i hænde, inden der er gået 30 minutter – og det må siges at være hurtigt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

eller