Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Steam e-cigaretter

SteamSteam-konceptet er forfriskende, nytænkende og helt anderledes end traditionelle e-cigaretter. Med fokus på brugervenlighed, design og bekvemmelighed har danske Steam udviklet en e-cigaret, som på alle måder minder rigtig meget om traditionelle cigaretter, men samtidig har alle dampens fordele: Det er meget billigere, du slipper for de skadelige røgpartikler og tilsætningsstoffer, og dine omgivelser generes ikke.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Sådan kommer du i gang med Steam 

Steam er et 100 % dansk produkt

Danmark er særlig kendt for sin generelle dygtighed inden for udvikling og design, og det kan ikke overraske, at Steam er et dansk produkt. Det er udviklet og designet i Danmark.

Den generelle trend i damper-markedet går mod stadig mere avancerede funktioner og større mods, men Steam går stik imod tendensen. Det er godt nyt for enhver, som egentlig ikke gider teknologi-ræset, men bare gerne vil have dampen på en enkel og lækker måde.

For selv om Steam selvfølgelig er et lige så højteknologisk produkt som de store mods, er det ikke noget brugerne bliver belemret med.

Tilbage til fremtiden med Steam

På en måde kan man sagtens betragte det, som om Steam tager os tilbage i tiden. Hele konceptet er bygget op omkring den gamle velkendte følelse med cigaretpakken i lommen og de små håndvenlige cigaretter, som bare skal tændes, uden du tænker nærmere over det.

Men selv om det måske vækker gamle minder for mange, kan det meget vel være fremtiden inden for damp. I denne moderne version er cigaretpakken erstattet af den smarte Steam Pack. Den passer stadig fint i lommen, men er spækket med smart usynlig teknologi. Tilsvarende er cigaretterne erstattet af den elegante Steam e-cigaret i cylinderform.

Steam e-cigaretten er helt uden betjening og vedligeholdelse

En af de ting, der måske vil overraske ved første øjekast, er den manglende fire-knap på e-cigaretten. Der er faktisk slet ingen betjeningsknapper overhovedet.

Hemmeligheden er dog, at den indbyggede teknologi selv registrerer, at der suges på e-cigaretten. Den aktiverer selv brænderen, og leverer dampen helt automatisk.

Steam e-cigaretten er heller ikke et kompliceret samlesæt med mange dele, der skal adskilles, vedligeholdes og udskiftes. En Steam e-cigaret består kun af to dele, nemlig batteriet og det såkaldte ”filter”, der skrues på batteriet.

Filteret indeholder både e-juice, brænder og styring, og kan smides ud, når det er tømt. De smarte filtre er udformede som lukkede systemer, så du vil aldrig opleve juice-lækager.

Den smarte Steam Pack passer i lommen

En vigtig del af konceptet er den smarte Steam Pack, som ikke fylder meget mere end en almindelig pakke cigaretter. Den kan let bæres rundt i lommen eller håndtasken, og på den måde altid være inden for rækkevidde.

Steam Pack har plads til et en samlet e-cigaret med batteri og filter, 3 ekstra filtre og et ekstra batteri. På den måde kan du til enhver tid have et udvalg af forskellige smage lige ved hånden, en samlet e-cigaret, der altid er klar til brug, samt et ekstra batteri.

Stem Pack tjener desuden som powerbank for det ekstra batteri, så det altid er opladet og klar til brug. Tag pakken frem fra lommen og nyd den velsmagende damp få sekunder efter. Du kan dog også få en lille fiks ekstern oplader til selve batteriet, hvis du foretrækker det.

Steam leverer overraskende stor ydelse

Med de meget beskedne dimensioner på Steam e-cigaretten forventer man måske ikke den store dampudvikling. Men her overrasker Steam de fleste! Selvfølgelig kan den ikke levere de samme mængder damp som et stort og veludrustet Sub-ohm mod, men Steam overgår alt andet i sin egen klasse.

Dertil kommer, at smagen er fantastisk god. Filtrene er justerede til optimal performance, og bakkes op af det relativt kraftige batteri, der yder hele 4,7 Volt. Hvert Steam-batteri har en kapacitet på 280 mAh, og selve Steam Pack’en har en powerbank med en kapacitet på 1100 mAh, eller nok til 4 fulde opladninger af e-cigaretten.

Super sikker damp med Steam

Danmark har altid været lidt af et ”dukse-land” hvad angår forbrugerbeskyttelse og lovkrav til virksomheder generelt. Så det er en stor tryghed i sig selv, at Steam er udviklet og produceret i Danmark.

Men sikkerheden bakkes også op af de tørre facts og certificeringer. Eksempelvis er Steam-produktionen ISO-certificeret, og produkterne er både CE-godkendte og certificerede efter TüV.

Steam-systemet er endvidere udviklet til også at kunne honorere de skærpede lovkrav for e-cigaretter, der træder i kraft i 2016. Så her får du det første bud på fremtidens e-cigaret.

Skræddersyede filtre og smagsvarianter

Markedet bugner med spændende e-juicer, men problemet er, at de smager forskelligt, alt efter hvilket udstyr de dampes med. Også her går Steam imod strømmen, for de producerer selv både e-juice og e-cigaret. Du er med andre ord sikker på, at juice og e-cigaret er et perfekt match.

Du kan få den originale Steam-juice i 9 lækre smagsvarianter. Og glem så alt om juice-påfyldning, rengøring og udskiftning af brændere og andre dele. Steam-juicen er som tidligere nævnt integreret i de lækfrie lukkede filtre. Så alt hvad du skal gøre, er at skrue filteret på og nyde dampen.

Et filter holder 2-3 dage, afhængigt af forbrug, og der er fem filtre i en pakning. Du kan desuden få smagspakninger med blandede filtre, så du på en billig måde kan afprøve de forskellige varianter og finde dine personlige favoritter.

Steam er perfekt til rygestop

Brugen af e-cigaretter har vist sig at være en rigtig god hjælp i forbindelse med rygestop. En stor del af rygeafhængigheden hænger dog sammen med vanens magt, og her har Steam en stor fordel i forhold til mange andre typer af e-cigaretter.

Hele Steam-konceptet er opbygget med henblik på at give den samme fornemmelse, som fås ved brug af almindelige cigaretter. Steam Pack giver associationer til cigaretpakken, og selve Steam e-cigaretten minder rigtig meget om en almindelig cigaret.

Få rabat med et Steam Startsæt

Vi anbefaler Steam Startsættet, der indeholder alt du skal bruge, bortset fra filtrene. Ved køb af startsættet får du nemlig en betydelig samlerabat.

Du kan dog også købe alle Steam-produkterne enkeltvis, hvis du senere får brug for at udskifte en del, eller vil udvide dit setup. Husk at købe filtre med, når du bestiller.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...