Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E cigaret kit med variabel volt

E-cigaretter fås i mange varianter, men variabelt output er efterhånden standard på nyere modeller, og de fleste brugere ser det i dag som et must. Derfor har vi i denne oversigt samlet en række komplette kits, der har det variable output som fællesnævner.

Variabelt output betyder egentlig bare, at du via den indbyggede elektronik har mulighed for at variere den effekt, der afsættes i coilen. Det har dog rigtig mange fordele: Først og fremmest har du mulighed for at regulere dampen, så den er helt rigtig i forhold til din personlige smag. Dernæst kan du justere outputtet, så det passer til hvor slidt coilen er og hvilken e-juice, du har i tanken.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Efterhånden som din coil bliver ”slidt”, ændrer den gradvist karakteristika, og så er det rart at kunne justere ind. På samme måde, hvis du skifter mellem forskellige e-juicer. Her kan der tilsvarende være behov for indjustering, og det samme gælder, hvis du vælger at skifte til en anden coil-type. For smagen afhænger dels hvor stor effekt og hvilken coil, du anvender.

Bygger du dine coils selv, er det selvfølgelig også et must at kunne justere outputtet, så du får den bedste smag på dampen. Endelig er fordelen ved variabelt output også, at coilen typisk holder længere, når du kun nøjes med at brænde den nødvendige effekt af.

Variabelt volt eller variabel watt eller begge dele?

De fleste kits tilbyder funktionen ”Variabel Volt”, men nogle tilbyder også ”Variabel Watt”, eller muligheden for at skifte mellem begge funktioner. Om det er den ene eller den anden variant, spiller dog ikke den store rolle i praksis. Hovedsagen er, at der er mulighed for justering.

Det sidste nye er temperaturstyring, som er den ultimative version af variabelt output. Denne funktion findes på flere nyere modeller, og er bl.a. integreret i Joyetech Evic-VT. Her kan du direkte regulere coil-temperaturen til den ønskede værdi, og så justeres effekt og strømstyrke automatisk ind efter det. Det giver store besparelser på både coil-slitage, juice-forbrug og smag – til glæde for dig og din pengepung.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...